- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol miniğimBlue_Peri çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımSagol miniğim
Amin kuzu, Rabbim kimseye yaşatmasınAh yasom yaa off izlemiştim çok kötü olmuş Basın sağolsun birkez daha kuzum ,Allah rahmet eylesin hepsine
Rabbim tekrarini yaşatmasın
Sağol ablamGeçmiş olsun canım
İyi misinizSağol ablam
Amin kuzum insan tuhaf ve çaresiz oluyorAmin kuzu, Rabbim kimseye yaşatmasın
Yeni yeni kendime geliyorum abla sanki hala sallanır gibiydimİyi misiniz
Allah beterinden korusunYeni yeni kendime geliyorum abla sanki hala sallanır gibiydim
Şükür iyiyim bunada şükür diyelim .
Amin abla siz daha çok yasamistiniz böyle durumlar ay nasıl anladım yaşayınca o hissiyatıAllah beterinden korusun
6.7 ydi canım5 civarı bir ara çok oluyordu.Oluyor ama 3.5-4 civarıAmin abla siz daha çok yasamistiniz böyle durumlar ay nasıl anladım yaşayınca o hissiyatı
6.7 nee aman Allah korusun6.7 ydi canım5 civarı bir ara çok oluyordu.Oluyor ama 3.5-4 civarı
O psikoloji hala var
Rabbim kimseye yaşatmasın6.7 nee aman Allah korusun
Kolay kolay atılmıyor uzerinden valla
Allah'a emanetiz korusun hepimizi inşallah
Aminn ablaRabbim kimseye yaşatmasın
Amin inşaallah
İnşallah miniğimTüm kötülükler kötü şeyler geride kaldın ülkece feraha erelim inşallah
Sen nerdesin şuan canım dışarda mi evine dondun muİnşallah miniğim
Evdeyim kuzum cikmadik ,ama cikmakla çıkmamak arasındaydık herkes disardaydi.Sen nerdesin şuan canım dışarda mi evine dondun mu
Heralde bundan sonra küçük küçük artcilar olur bol bol dua edelim ...bu soğukta kimse dışarda kalmasın .Evdeyim kuzum cikmadik ,ama cikmakla çıkmamak arasındaydık herkes disardaydi.
Birdaha olursa ki inşallah olmaz cikalim diye düşündük.
Oluyormuş bazı yerlerde kuzum ,Heralde bundan sonra küçük küçük artcilar olur bol bol dua edelim ...bu soğukta kimse dışarda kalmasın .
Kalanların da Allah yardımcısı olsun :/