Jennoşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jennoşşş
Şimdi nette gördüm, iyi misin diye sormaya geldim canSallandik baya ay çok korktum
Fena korktumya kuzu hala sallanır gibiyim korkudanŞimdi nette gördüm, iyi misin diye sormaya geldim can
5,1 yazıyor son depremlerde
Rabbim esirgesinFena korktumya kuzu hala sallanır gibiyim korkudan
Çanta falan hazırladım kızda uyuyor bidaha olursa alıp çıkalım diyoruz millet hep dışardaay nasıl kötüymüş ya
Amin yasom aminnnRabbim esirgesin
O korkuyu çok iyi bilen biriyim, Allah bir daha yaşatmasın
Çok geçmiş olsun canım. Allah korusunSallandik baya ay çok korktum
Sağol kuzumÇok geçmiş olsun canım. Allah korusun
CanımJennoşşş
Geçmiş olsun kuzuSağol kuzum
Geçmiş olsun pericik..Allah beterinden korusunFena korktumya kuzu hala sallanır gibiyim korkudan
Çanta falan hazırladım kızda uyuyor bidaha olursa alıp çıkalım diyoruz millet hep dışardaay nasıl kötüymüş ya
Geçmiş olsun kuzu
Sağolun canlarım amiiinGeçmiş olsun pericik..Allah beterinden korusun
Gecmis olsun . Depremin etkisi insanin uzerinden hemen gitmiyor maalesef. ALLAH KORUSUNFena korktumya kuzu hala sallanır gibiyim korkudan
Sağol canım .Evet canım ya oncedende oldu ama kısa ve azdi busefer baya hissedince acayip şok oldum ve korktum . Daha büyüğünü yaşayanlar neler yaşadı hissetti Rabbim korusun herkesiGecmis olsun . Depremin etkisi insanin uzerinden hemen gitmiyor maalesef. ALLAH KORUSUN
Nasılsın görüşmeyeli
99 depremi canım, 17 yaşımdaydımyasminsay kuzum o büyük depremleri falanmi gördün yoksa sen yaşadım dedinde aklıma geldi
Ah yasom yaa off izlemiştim çok kötü olmuş Basın sağolsun birkez daha kuzum ,Allah rahmet eylesin hepsine99 depremi canım, 17 yaşımdaydım
Yakınlarımı, arkadaşlarımı kaybettim
Amin inşallah aşkoYerim ya ,kocaman olacaklar Sağlıkla inşallah ❤
Evet maalesef keske herkes beraber yapsa oyle beklesek boyle olmuyor22 kasima daha cooookkk var ya dimi . Beklemek sıkıcı ve payalsim yavas oluyor sanki
İyi şükür bende yaptırdım hazırladım şuan hepsi uyumak üzere yorucu bir gündüÇocuğa ders yaptırıyorum
Sen nabyon