• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri tam olarak sol resmdeki kadar =((((

aynı benimkilerde böyle yaaa :çok üzgünüm: sağdaki göğüs silikonlu hali değilmi...ayy acaba doğal yolarla okadar büyütürmüyüzz...ah neredeee ah neredeee

benimkilerde o kadar yoksa bu benmiyim diye dikkatlice baktımkaydirigubbakcemile3
ama özel bi çabamda yok büyümeleri için kendi doktorum bile söyledi gebe kaldığın andan itibaren fazla bir büyüme olacak sakın kafana takma dedi ve bu büyüme kalıcı olcak dedi.
birde küçük gögüsler den emzirme esnasında çok fazla besleyici süt gelirmiş çünkü süt kanalları boş olduğu için büyük gögüslerde bu süt kanalları yağla tıkalıymış.

benimkilerde o kadar yoksa bu benmiyim diye dikkatlice baktımkaydirigubbakcemile3
ama özel bi çabamda yok büyümeleri için kendi doktorum bile söyledi gebe kaldığın andan itibaren fazla bir büyüme olacak sakın kafana takma dedi ve bu büyüme kalıcı olcak dedi.
birde küçük gögüsler den emzirme esnasında çok fazla besleyici süt gelirmiş çünkü süt kanalları boş olduğu için büyük gögüslerde bu süt kanalları yağla tıkalıymış.
bu her kadında aynı değil . üzmek istemem ama benim yengem gelinliğnin içine pamuk doldurdu 75 bden içine hemde..hamile kaldı 90 taktı snra 85... oğlu 2 yaşına kdr ble emmedi. şimdi kuzenm 5 yaşnda yengem 75 takıyor... hemde yengem sadece süt ile besledi kuznmi ve sütü öyle yaradıki 9 aylıkken 12 kilo olmuştu.. şmdi nrml kilosunda 5 yaşnda kuznm :D

benimkiler de bu kadar gibi ama ben takmıyorum sizde bosverin kızlar büyür çocuk olunca inşş kaydirigubbakcemile2

kızlar dogumdan sonra büyüme olayı bünyeye baglı sanırım bende yıllarca ona güvendim ogluma hamile kaldıgımda zaten asırı bir büyüme olmamıştı ve şimdi emzirmeyi bıraktım eskisinden daha da küçüldüler hiç bişey kalmadı anlıycagınız ..::((( cevremde bundan sikeyet eden cok emzirdikten sonra iyce küçüldü diyolar...gece gece moral bozmak istemem ama ona cok güvenmeyin diye diyorum...sevgiler...:enbuyukkk:

kızlar dogumdan sonra büyüme olayı bünyeye baglı sanırım bende yıllarca ona güvendim ogluma hamile kaldıgımda zaten asırı bir büyüme olmamıştı ve şimdi emzirmeyi bıraktım eskisinden daha da küçüldüler hiç bişey kalmadı anlıycagınız ..::((( cevremde bundan sikeyet eden cok emzirdikten sonra iyce küçüldü diyolar...gece gece moral bozmak istemem ama ona cok güvenmeyin diye diyorum...sevgiler...:enbuyukkk:

aynen arkadasım benımde oyle oldu emızrmeyı bıraktıktan sonra balon gıbı sondu dogumdan once en azından sıkı ve dolgundu sımdı ıse yumusak ve kucucuk oldu::kedi:

keşkeeee bu kadar kucuk olsa buyugun derdını ceken bılır dumduz olsun hatta tahta gıbı bıktımmmmmm bu göğslerden ,,1.srt agrısı yapıyor,2.ter yapıyor,3.asla v yaka gömlek gıyemıyorum,4.bıkını berbat duryor,...................... böle gıder kucuke dua edın derm

Back
X