• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri tam olarak sol resmdeki kadar =((((

resimdeki senmisin miniş çok güselsin boşver napıcan memişleri

evet canım benim ama inanki ince bedenlerde küçük göğüs o kadar da kötü değil sonuçta fazlalık yok ama bir de 38 beden olup bu göğüs ölçüsünde olmak var,kilo alınca gram büyüme olmuyo popolar ve göbek bi güzel alıyo kiloları ama göğüste tık yok yaaa deli olucam...:uhm:

bu her kadında aynı değil . üzmek istemem ama benim yengem gelinliğnin içine pamuk doldurdu 75 bden içine hemde..hamile kaldı 90 taktı snra 85... oğlu 2 yaşına kdr ble emmedi. şimdi kuzenm 5 yaşnda yengem 75 takıyor... hemde yengem sadece süt ile besledi kuznmi ve sütü öyle yaradıki 9 aylıkken 12 kilo olmuştu.. şmdi nrml kilosunda 5 yaşnda kuznm :D

işte demekki doktorum yanlış söylememiş yengenin gögüsleri küçük olduğu için bebeğini sütüyle beslemiş ama büyük gögüslerde besleyici süt daha az olurmuş.
benimde gelinliğimin içine pamuk doldurdular 75 takıyordum 3 yıldır evliyim 80 oldu gögüslerim biliyorum neden kilo artışımda yok.
evet her kadında aynı olmuyor o doğru gebelikte yada emzirirken büyüyor sonra tekrar eski haline dönüyormuş ama benim doktorum sende küçülme olmayacak çünkü östrojen seviyen normal bi problem yok dedi ya gerçi benim için sorun değil ben böyle seviyorum ama birazcık daha büyüse fena olmaz yani.

kimse bebek olduktan sonra büyüme hayal etmesin derim doğumdan önceki haline hasret kalırısnız sarkık ve küçücük kalıyor emzirme döneminden sonra :(

kızlar benimkiler de çok küçük ama bu resimdekiler hem küçük hem sarkık o nedenle kötü duruyor hem de bir garip görünüyor. benimkiler de küçük ama batığımda böyle kötü gelmiyo gözüme.sizinkiler de boyle degildir bence cunku kücük göğüsler genelde dik oluyor.hamilelikten sonra küçülme olayı da meme dokusuyla alakalı heralde.benim annemin de çok küçükmüş, bizimkiler gibi işte, sütyen bulamazmış kendine. 3 çocuktan sonra şimdi gayet iyi. 80-85takıyor hem de yaşına(47) ve 3 çocuga göre çok sarkık da değil, normal. umutsuzluğa kapılmayın bence hem şimdi hem hamilelikte hem de emzirme sırasında ve sonrasında hep spor yapmalıyız, göğüs egzersizleri. hamilelere tavsiye ediyolar sarkmayı önlemek için. küçülmeyi de onler belki...

kızlar benim teyzemin de genç kızken gögüsleri çok küçüktü çoğu zaman sutyen bile takmazdı şimdi 40 yaşında 2 çocuk annesi gögüsleri 85 90 arası hamilelik ve emzirme döneminde büyüdüler ve öylede kaldılar dimdik hiç sarkma falan yok.
bende büyümesini istiyorum ama geri küçülürlersede hiç üzülmem demekki bana layık olan bu mevlam neylerse güzel eyler.

kızlar benim teyzemin de genç kızken gögüsleri çok küçüktü çoğu zaman sutyen bile takmazdı şimdi 40 yaşında 2 çocuk annesi gögüsleri 85 90 arası hamilelik ve emzirme döneminde büyüdüler ve öylede kaldılar dimdik hiç sarkma falan yok.
bende büyümesini istiyorum ama geri küçülürlersede hiç üzülmem demekki bana layık olan bu mevlam neylerse güzel eyler.

ay ne güzel,inş. bizim de oyle olur, harika :)

anneminde doğumdan sonra büyümüş aynen oda suan 85, benimde öyle olmasını ümid ediyorum :Saruboceq: :hulya:

benimkiler soldakiler kadar küçükmü sizce normalmi?

Eklentiler

• $set19.jpg
    $set19.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 67
Cadalozza bencede gayet normal göğüslerin var ne büyük ne küçük büyüğüde küçüğüde görüntüyü çirkinleştiriyor diye düşünüyorum..Benimkilerde ilk fotograftaki gibi minicik yetmiş bedenin bile içi boş kalıyor keşke seninki kadar büyütebilseydim.Bu şeylerin pompası olsaydıda indikçe şişiri şişiri verseydik olmazmıydı yaww:))

sağolun kızlar iyi moral oldu ama azıcık daha büyüse daha iyi olacak gibime geliyor olumunekankayizsmile

Back