- 20 Kasım 2024
- 2
- 0
- 25
- Konu Sahibi Asmirmirsa
Merhaba, benim aynı iş yerinde hoşlandığım bir çoçuk vardı onunda duyguları olduğundan emindim beni sosyal medyadan ekledi konuştuk ettik sevgili olduk. İlgisi herşeyi tamdı. Sürekli buluşmak istiyordu ama bazen aksilikler oluyordu 2 ayda 4 kere falan buluşabildik ama aynı iş yerinde olduğumuz için sürekli görebiliyoruz konuşuyoruz. Mesaj da da aynı şekilde. 3 4 gündür aramızda bir soğukluk vardı hatta biz kadınlar hissederiz ya başka biri olduğunu falan. Neyse kavgalıyız diye motora atlayıp benim yanıma gelmiş bir akşam evlerimizin arası 1 saat falan arıyorum gezmeye çıktım falan diyor bana işte telefonu kapat diyor mesaj atıyorum cevap vermiyor bende sinirlendim gittim yattım meğerse benim yanıma geliyormuş ama haberim yok. Sonra bir uyandım falan bir sürü arama mesaj mesajlarda ayrılık mesajı yanına gitmedim diye ayrılmış benden kendi kendine neyse konuştuk ettik yeni sayfa açmaya karar verdik ama o uyuduğum akşam da eski sevgilisinin engelini kaldırıp onu takip etmeye başlamış. Soğuk davranıyor falan konuşuyoruz bir akşam 8.30 da yazdım sabaha kadar dönmedi baktım yazacağı yok ben yazdım sabah ve veda ettim kızı da eklediğini görünce. İşte ben o akşam bitirmiştim falan dedi pişman olacağıma eminim falan ama dedi. 3 gün oldu ilişkimiz biteli öylece kaldık eski sevgilisiyle 3 senedir ayrıl barış yapıyorlarmış soğudum sevgim bitti falan demişti