Tam mutlu olduğumu düşünüyorum,30 yaşında olduğum aklıma geliyor..

Anaaa ben de 30um bi ayagim cukurda mi simdi benim Te allaaam ya dertsiz olmak da zor insan neyi takacagini sasiriyor

35 likler olsun o zaman...ayrıca bazı şeyler insanın içinde olacak yaşla hiç ilgisi yok...mesela yaşama sevinci insanın içinden gelmeli...

Teşekkürler canım..Öyle yapacağım.Havalar da psikolojimle doğru orantılı gidiyor bu ara..Aslında çok severim..

3o a girdiğimde bende de vardı.Aslında ölüm korkusundan ziyade sona yaklaşıyorum daha yapmak istediğim çok şey var geç mi kaldım yetiştirebilecek miyim ömrüme tüm hayallerimi sığdırabilecek miyim .Şu hayat denilen şey ne kadar kısaymış duygusuydu tam olarak.Hayata karşı bir geç kalmışlık duygusu .Yardım almadım aklıma geldikçe içim sıkılıyordu sadece.Gittikçe azaldı ve 33'ümde nedense pek rahattım.Herşeyi oluruna bıraktım hayatı tekrar slow motıon a aldım .Bir boşvermişlik bir akışa bırakma sormayın :)

Son düzenleme:
Ölüm korkusu psikolojiktir bir yardım alsanız size çok iyi gelir bence
Arka arkaya kayıplarım oldu.25 ve 27 yaşında kuzenlerim ani kazalarla öldü.Arkasından amcam ve halam.Üç ay içinde.Anne annem sonra..Neredeyse bir dönem cenazelerde geçti.Yeni şehre taşınmıştım.Geceleri kendimi güvende hissetmek için tuvalete kapatıyordum.Pencereleri açamıyordum..Destekle atlattım süreci.Tayinim çıktı şimdi.Oandemi girdi araya..Maddi sıkıntılar da yaşayınca tekrar destek alamadım..

Hatta şimdi sıra kimde diye ödüm kopuyordu..

Sizin durum biraz farklı destek alırsanız iyi olur. Bende Aralık ayında 30 yaşıma gireceğim. Koca bir 30 yılım boş geçti. Umarım bundan sonra hepimiz için her şey daha iyi olur, her ne kadar inanmasam bu temenime, yine de bir umut işte. Can Yücel in dediği gibi yaşadığımızdan öğreneceğimiz şeyler var.

Allah yardımcınız olsun tez vakitte feraha kavuşun insallah

Yaş almanin guzel oldugunu filan dusunmuyorum cogunlugun aksine ya da kendimi avutamiyorum bilmem artik.
28 yaşimdayim henuz, elbette oturup "ahh 20ye donseydim" diye olmayacak bir dusuncenin peşinden koşamam, siz de koşmayin anin, yaşadiginiz, aldiginiz her nefesin, yasinizin tadini cikarmaya bakin cunku begenmediginiz 30da geride kalacak. Ona gore yaşayin.

Ha bana kalsa butun cilginligiyla, toyluğuyla da olsa 20 yaşimi isterdim gençlik gibisi yok o ayri. Ruhum öyle...

bence psikolojiniz fena halde bozulmuş, 30 yaş çok mu yaşlı ya da kime göre bu ölçüt?
görüntünüze dikkat eden biriyseniz, yaşamı nefes alıp vermekten ziyade güzel anılar biriktirerek yaşıyorsanız, ne 30 ne 40, hepsinde ayrı tat bulursunuz :)
20 yaşında olup 70 lik ruh taşıyan, öyle yaşayan insanlar da var, rakamlara takılmak anlamsız,
ruhunuzu, bedeninizi, içinizi güzelleştirmeye ve beslemeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…