- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.858
- 798
- 34
Ben de sunu anlamıyorum adam polis ya da askeri personel hadi o muaf da eşleri neden muaf oluyor ki?Şöyle fark ediyor ben açıklayayım
Askeri personel ve güvenlik güçleri genelde pek de yasaklara tabi olmuyorlar
Kimlik gösterince idare ediliyorlar
Bir kuaför haftasonu şehir değiştirse ama gösterebileceği bir kimliği yok
E madem fark etmiyordu eşinizin mesleğini niye yazdınız?
Sonuçta asker eşi de olsanız kuaför eşi de olsanız çok fark etmeyecekmiş size göre
Benimkini kişisel algılayabilir vallaKonu sahibi insanların böyle dolup patlama noktasına geldiği bir günde çok yanlış bi konu açtın hiç boşa sızlanma söylenenleri de kişisel algılama
Biraz meslekler birbirini tutar kafası sanırımBen de sunu anlamıyorum adam polis ya da askeri personel hadi o muaf da eşleri neden muaf oluyor ki?
Nasıl muaf oluyor ?Muaf olursunuz
Hayır canım benim muaf filan değiliz . Adamlar tugaya gitmek için muaflar sokakta gezmek için değil . Keşke evde otursalar keşke . Biz yıllık izinlerimizi bile kullanamıyoruz . En son Eylül ayında yalan dolanla izin kullandık yoksa onu da kullanamıyorduk . Adam eğer görevli ise uçağa binip bir yere gider kadın bir yere gidemez . Biz keriz miyiz de anam babam eylülden beri oğlumu görmüyorlar .Ben de sunu anlamıyorum adam polis ya da askeri personel hadi o muaf da eşleri neden muaf oluyor ki?
Bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşAllah bebişiAblacım sizde bilip bilmeden konusmayın hamileyim ve ayrıyeten evde yalnız kalma fobim var vesvese ve korku oluyor bende. Hamile bir şekilde ve şu psikolojiyle yalnız kalmak umarsızlık dğl nys niye açıklama yapıyorsam
iste bunlar kendilerine bir ayricalik tanininca bokunu cikaran tipler. kocasi askeri personel ya, zaten elini sallasan ya polise ya askere carpan ulkede kocasinin himayesinde fink atacak yasak zamani.Eşinin işi kısmını belirtmesi zaten tam bir aymazlık. Halbuki genelgede çok açık yazıyor kamu personeli de izinli olduğunda kısıtlamalara tabii diye.
Eşim haftasonu kısıtlamalarından muaf olabilecek bir durumda aracımızda amblem de var. Sadece 1 kez cumartesi günü kısıtlama esnasında doktor randevumuz olduğu için çıktık ve polis amblem olmasına rağmen olması gerektiği gibi çevirdi, doktor randevumuzu ibraz edip geçtik. Mesleki kimliğini bile göstermedi. Çok yanlış bazı şeyler çok.
Sakin ol bir şey yapamaz . Öyle bir ayrıcalık yokiste bunlar kendilerine bir ayricalik tanininca bokunu cikaran tipler. kocasi askeri personel ya, zaten elini sallasan ya polise ya askere carpan ulkede kocasinin himayesinde fink atacak yasak zamani.
nefret ediyorum bunlardan ya, zaten adam akilli bir kapanma degil, ulkenin yarisi isinden dolayi disari cikmak zorunda diger yarisi da boyle sark kurnazligi yapip yok asker esim yok milletvekili dayim diye diye ortalikta gezecek. ondan sonra bir de utanmadan sosyal medyada saglik calisanlarina destek olur, hatta balkona cikip bir de alkislarlar. ay sinirden kudurdum kufur etmemek icin ben bu sayfayi kapatiyim en iyisi.
Asıl hamile olduğunuz için oturun oturduğunuz yerde... Allah korusun korona olsanız karninizdaki sabiye yazık. Korku ve vesvese varsa lütfen uzman desteği alin.Ablacım sizde bilip bilmeden konusmayın hamileyim ve ayrıyeten evde yalnız kalma fobim var vesvese ve korku oluyor bende. Hamile bir şekilde ve şu psikolojiyle yalnız kalmak umarsızlık dğl nys niye açıklama yapıyorsam
Nasıl muaf oluyor ?
Hayır canım benim muaf filan değiliz . Adamlar tugaya gitmek için muaflar sokakta gezmek için değil . Keşke evde otursalar keşke . Biz yıllık izinlerimizi bile kullanamıyoruz . En son Eylül ayında yalan dolanla izin kullandık yoksa onu da kullanamıyorduk . Adam eğer görevli ise uçağa binip bir yere gider kadın bir yere gidemez . Biz keriz miyiz de anam babam eylülden beri oğlumu görmüyorlar .
İnşallah olamaz inşallahhhhhhhhBilet onceden alındıgı için muaf olması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?