Gelinlik Ayakkabısı tam istediğim gelinlik ayakkabım

baktım canım aldım gelinliğimide ayakkabılarımıda kına kıyafetimide aldım çok şükür o sıkıntıdan kurtuldum :21::21:

bi sevdiceğimin damatlığı kaldı bugun damatlık fiyatlarına baktımda maşallahı var 1000-1500 arası dediler biraz fazla geldi bana ama bakalım.

oh maşallah sen bitirmişin işleri...
resmini koy da bi göriim ya da msnden de olabilir
gerçekten damatlıklar çok pahalı yaaa:))
gelinlik alırken sesimiz çıkmıo damatlıklara ne dios:))
ama aynı takıma damatlık demeseler 500 damatlık olunca 1500

oh maşallah sen bitirmişin işleri...
resmini koy da bi göriim ya da msnden de olabilir
gerçekten damatlıklar çok pahalı yaaa:))
gelinlik alırken sesimiz çıkmıo damatlıklara ne dios:))
ama aynı takıma damatlık demeseler 500 damatlık olunca 1500

valla epeyce hallettik gibi şükür.aynen öyle gelinlik alırken sıkıntı yok damtlığa gelince pahalı oluyo:60::60:.canım burda paylaşmıyorum msn de gönderirim bakarsın inşallah.

tabi tatlımmm.... ankaradan soysal pasajından aldım biraz pazarlıkla 100 liraya indiler....
aslında togoda da var bu model orada da 150 gibiydi sanırım çok net hatırlayamadım ama onun topuğu çok çok yksekti ondan almadım...

tatlımm boyum 1.73 beğendiğine sevindim...

:))) canım ben normalde de giyerim topuklu bu sanırım 11 cm mi ne diolar öle de bakalım belki 1-2 cm oynatabilirim alırken öyle demişlerdi...

nişanlın kaç cm boyunda peki canım
ben 165 boyumla böle ayakkabılara yanaşamıyorum uzun dururm diye ama sana helal olsun valla canım ama herşey karşı tarafta bitio onun boyu uzunsa hiç sorun etmeden topuklu giyilebiliyor

nişanlın kaç cm boyunda peki canım
ben 165 boyumla böle ayakkabılara yanaşamıyorum uzun dururm diye ama sana helal olsun valla canım ama herşey karşı tarafta bitio onun boyu uzunsa hiç sorun etmeden topuklu giyilebiliyor

canım nisanlım 185 boyunda ben ayakkabıları giyince çok az bir kısa oluyorum ama neredeyse eşit oluyoruz
aslında ben ondan uzun ya da eşit olmak istemedim ama nişanlım sorun etme öyle şeyleri sen bunu çok beğendin hadi alalım diyerek aldırdı zorla:)))

Back