• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri tam hayalimdeki gibi

canım harika birşey :31:
ama bir sorum olacak,ben tesettürlüyüm bana olurmu ki bu ,yani kapalısı dikilebilirmi:26:

soruna cevap olur belki, bu şekilde kapattırabilirsin:

$pergola.jpg

Sadece malzeme ücreti alırsa 1500e filan olur diye tahmin ediyorum. Sana şöyle bir önerim olur, maliyetten kısmak açısından. Gelinliklerde iki çeşit dantel kullanılıyor. Birincisi, eni yaklaşık 1-1,5 metre olan dantellerdir, ya metre ya kupon hesabı satılır, Fransız dantelleri kupon hesabı satılır, yani yaklaşık 3 metre, daha az alamazsın. Ama senin öyle bir ihtiyacın yok sanırım. İkinci danteller sadece duvak kenarlarına veya etek bitimlerine kullanılmak üzere üretilen, eni 10cm ile 50 cm arasında değişen danteller oluyor. Sana bu dantel türünden 40-50 cm eninde, Fransız dantel bulmanı öneririm. Böylece hem etek bitimini cevrelersiniz, hem de modelin üstünde olan dantel aplikleri yapabilirsiniz. model üstünde büyük tam bir dantel parçası kullanılmadığı, küçük küçük bölgeler olduğu için bu çözümü uygulayabilirsin.

teşekkür ederim canım gelinlik konusunda gerçekten bilgilisin sana çok ihtiyacımız olacak zaman yaklaştıkça soru yağmuruna tutabilirim seni :1:

teşekkür ederim canım gelinlik konusunda gerçekten bilgilisin sana çok ihtiyacımız olacak zaman yaklaştıkça soru yağmuruna tutabilirim seni :1:

teveccühün canım, sadece ben bu yollardan biraz araştırarak geçtim o kadar. bildiğim bir konu olursa, gerek buradan gerek blogumdan yardımcı olmak isterim :D

Allah mesut etsin canım, gelinliğe bayıldım üst kısmında nasıl bir değişiklik yapılırsa tesettürlü bir gelinlik olur diye kara kara düşünüyorum şimdiden :31:

Back