• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam geçti sanıyorum yine kaşınmaya başlıyor

merhaba
sistit, kaşıntı ve akıntı sorunumu çok ilginç bir şekilde yendim. Kadın doğumcum tavsiye etti. Nioli uçucu yağı aldım. trendyoldan aldım monoville nioli yağı diye, iç çamaşırıma damlatıyorum. İnanılmaz bir haftada tüm sorunlarım geçti. Komşum 6 yaşındaki kız çocuğuna da uyguluyor. İçilmediği için hiç bir sakıncasıda yok. sıkıntısı olanlara tavsiye ederim.

Mantar tedavisinde probiyotik cok onemli. Doktorunuz probiyotik takviye vermediyse her gun 1 bardak kefir icin. Gecmis olsun.

Uzun süredir vajinal mantar sorunu yaşıyorum. 2 kere doktora gittim ve farklı krem ve haplar verildi. Kullanıyorum geçiyor ama regl sonrası yine başlıyor kaşıntı( şu an olduğu gibi). Ne yapmalıyım ?
Bende 1.5 senedir yaşıyordum en son borik asit ovulu dediler, istanbul da yapan 1 eczane varmış, arayınca kargoluyorlar. Artık kullandığım ovuller antibiyotikler işe yaramıyordu bundan istedim. 15 gün boyunca sabah akşam, diğer 30 gün sadece akşm yatmadan önce kullanın. 3. Günümdeyim tertemiz oldu keşke daha önce kullansaydım, sadece çok pahalı, 1 tanesi 15 tl sanırım 30 tanesi 450 tl tam kronik kişiler 60 tane kullanöası gerekiyormuş. Eczanenin telefon numarası 02125313460 inşallah şifa olur herkese

Eklentiler

• 9388AD2F-1D26-4B57-9D48-E89419C51E92.jpeg
    9388AD2F-1D26-4B57-9D48-E89419C51E92.jpeg
    56,1 KB · Görüntüleme: 38
Bende 1.5 senedir yaşıyordum en son borik asit ovulu dediler, istanbul da yapan 1 eczane varmış, arayınca kargoluyorlar. Artık kullandığım ovuller antibiyotikler işe yaramıyordu bundan istedim. 15 gün boyunca sabah akşam, diğer 30 gün sadece akşm yatmadan önce kullanın. 3. Günümdeyim tertemiz oldu keşke daha önce kullansaydım, sadece çok pahalı, 1 tanesi 15 tl sanırım 30 tanesi 450 tl tam kronik kişiler 60 tane kullanöası gerekiyormuş. Eczanenin telefon numarası 02125313460 inşallah şifa olur herkese
Fitil kullanamıyorum ama teşekkür ederim bilgi için

Hayır aksine sürekli kuru tutmaya çalışıyorum. Neden tekrarlıyor anlamıyorum
Bende de ara ara maalesef oluyor.Dikkat ettim ya regl sonrası ya da antibiyotik kullanınca oluyor.İlaç kullanmaktan bıktım.Sirke ile temizliyorum o bölgeyi iki üç güne geçiyor.

Uzun süredir vajinal mantar sorunu yaşıyorum. 2 kere doktora gittim ve farklı krem ve haplar verildi. Kullanıyorum geçiyor ama regl sonrası yine başlıyor kaşıntı( şu an olduğu gibi). Ne yapmalıyım ?
İlaç söyleyemem ama vajinal fitil ve genital bölge şampuanı rahatlatır. Tekrarlıyorsa genital vajina şampuanını dözenli kullanın kaşıntı ve yanmada birebir,

Back