- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
haklisin. Cocugum daha ben galba 21 yasindayim dahaSenin yazdıklarının aynısı aslında. Ayna tipinde yazdım. Bak sana bile kaba gelmiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklisin. Cocugum daha ben galba 21 yasindayim dahaSenin yazdıklarının aynısı aslında. Ayna tipinde yazdım. Bak sana bile kaba gelmiş.
Uygulayacagim. Beni seven birinin yanindayim simdi. Yara bandim degil. Ben gercekten sogumusum artik digerinden. Yaptiklarini sindiremiyroumSadece sevme uygula da![]()
Uygulayacagim. Beni seven birinin yanindayim simdi. Yara bandim degil. Ben gercekten sogumusum artik digerinden. Yaptiklarini sindiremiyroum
Sence dün yaptigim seyle onu çok üzmüş müyümdür zaten cok kotu durumdaydi. Ama gururumu boylesine yerle bir eden birine karsi yapacak baska birseyim yoktu. Bana ne yaptiysa aynisini yaptim. O kizin ismini profiline koymustu ben de simdi baska bir adamin ismini yazdim. Onu baskasi icin terkedip gittim dün.Gecer daha yasin kucuk. Bir gun adi bile aklina gelmeyecek. Sev sevil kendi degerini once kendin bil.
Seni kendine getirmek istiyorlarNeden bu kadar kaba yorumlar aliyorum acaba
Sence dün yaptigim seyle onu çok üzmüş müyümdür zaten cok kotu durumdaydi. Ama gururumu boylesine yerle bir eden birine karsi yapacak baska birseyim yoktu. Bana ne yaptiysa aynisini yaptim. O kizin ismini profiline koymustu ben de simdi baska bir adamin ismini yazdim. Onu baskasi icin terkedip gittim dün.
hersey elinde... ne demek elimde değil ya... otur sınavına çalış hayati diyosun.yarın çok pişman olursun..birine şans verdim diyosun onu da yarabandı yapmışsın kendını kandırma hiç...otur kafanı topla kahveni al dersine başla...bu günler geçer gider gelecek günlerde daha mutlu daha güçlü olmak için çalışmak lazım...Ben onun madde kullandigini bilmiyordum. Ogrenince de biraktirdim zorla. Ha gayret ha gayret. Icmedigine eminim benimleyken. Aptallik ettim hala ediyorum. Ama eljmde degil
Çok sevdiğim, uğruna ailemi bile karsima alabilecegim adam beni terketti. 5 ay önce.
çok haklısın gerçekten. sevince gözün görmüyor onu farkettim. Ama bir şey daha farkettim ki ben sevgiden değil, gururdan kendimi yırtmışım. bana tekrar geri dönüş yaptı. ben de onunla bir iki saat kadar iyi gittim. sonrasında da başka bir erkek için onu terkettim. tıpkı kendi yaptığı gibi. sizce intikamımı almış mıyım ?Madde kullanımı dediniz beni bitirdiniz.
Size küçücük bir örnek vereyim;
Arkadaşım nişanlıydı. Adam doğuda bir görevdeydi. Meğer İstanbul’da hakkında söylenti çıktığı için doğuya sürülmüş. Arkadaşım bunun madde kullanımı olduğunu öğrendi. Konuştu nişanlısıyla büyük kavgalar koptu. Adam inkâr etti ama sonra itiraf etti. Çok uğraştı kız bıraksın diye. Defalarca tedavi denediler bırakamamış ama yalan söylemiş bıraktım diye. Sonra tayin istedi İstanbula yakın bir şehre döndü. Düğün yaptılar. Adamın gelin evine tek bir çöp almışlığı yoktu herşeyi arkadaşım çalışıp yaptı. İlk gecenin sabahında arkadaşım eşini salonda madde kullanırken yakalamış. Bağırmış çağırmış kıyamet kopmuş. Çantasını toplayıp çıkmak istemiş. Adam gitmesin diye kafasına vazoyu geçirmiş arkadaşım bayılmış. 3 gün evde işkence görmüş ayıldıkça dövmüş bayıltmış. 4. Gün arkadaşım kendisini balkona zor atmış canına kıyıcakmış. Bağırmış çağırmış insanlar görmüş. Bir komşularında babasının numarası vardı. Babasını aradılar. Adam kaçtı arkadaşım 1 hafta bilinçsiz hastanede yattı. Adam o arada bütün evi boşalttı. Meğer adamın aynı kendi gibi bir kadından çocuğu falan bile varmış. Arkadaşım 4 yıl boşanmakla uğraştı. Kafasına silah mı dayamadı ailesini mi tehdit etmedi neler neler.
Bazı insanlar bilmeden etmeden bulaştırılıyor ama bazı insanlar da o halleriyle mutlu. Madde kullanan bi insanda o kafada herşeyi yapabilir. siz bir anne babanın göz nurusunuz. Canınızı yolda bulmadınız. Sizi çok mutlu edebilecek düzgün insanlarda var. Harcamayın kendinizi.