- 3 Eylül 2018
- 107
- 21
- 13
- 28
- Konu Sahibi terazikadini
Çok sevdiğim, uğruna ailemi bile karsima alabilecegim adam beni terketti. 5 ay önce. 3 aydir cocuklu ama benden yasca kucuk dul bi kadinla beraber. Kadini taniyorum. Cok rahat oldugu icin ayrilmislar vs. Ben onun icin oyle cok ugrastim ki... maddeyi birak, ickiyi birak, ev tut, para biriktir, liseyi bitir... tum bunlarfan benim ne gibi cikarim olabilir ? Cok baskilamisim onu bogmusum. Bugun bagira bagira agladim. Resimlerimi bile saklamis. O kizla beraberken beni dusunmus. Sevdigimden yazdim. Eskisi gibi degildi. Eskiden yaptigi ne varsa tekrar yapmaya baslamis. Resimlerimi acti gosterdi. Yirtip atmadim hep sakladim dedi. Ama ne o eski oydu ne ben eski ben. Midem almadi artik. Yaptiklarini, anlattiklarini sindiremedim. Kabullenemedim. Hirslandim. Ben de benden sans isteyen birine sans verdim. Sirf onun canini yakmak icin degil. Gercekten dogru insan oldugu icin. Artik sevmekten once sevilmek istiyorum. Cani yandi mi bilmiyorum. Ona bunu soyledim. Herseyi yuzune vurdum. Kiskanmis gibi konustu ama inanin ben artik hicbir seyine guvenmiyorum. Yarin hayati derecede onemli olan bir sinava girecegim. Ama kafamda bunlar var. Ben ne yapacagim simdi ? Bana yardim edin lutfen. Ben unutur muyum bu cocugu ?