• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam da sınav üstü başıma gelen aşağılayıcı olaylar ve ben ne yapacağımı bilmiyorum?

terazikadini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
107
21
13
28
Çok sevdiğim, uğruna ailemi bile karsima alabilecegim adam beni terketti. 5 ay önce. 3 aydir cocuklu ama benden yasca kucuk dul bi kadinla beraber. Kadini taniyorum. Cok rahat oldugu icin ayrilmislar vs. Ben onun icin oyle cok ugrastim ki... maddeyi birak, ickiyi birak, ev tut, para biriktir, liseyi bitir... tum bunlarfan benim ne gibi cikarim olabilir ? Cok baskilamisim onu bogmusum. Bugun bagira bagira agladim. Resimlerimi bile saklamis. O kizla beraberken beni dusunmus. Sevdigimden yazdim. Eskisi gibi degildi. Eskiden yaptigi ne varsa tekrar yapmaya baslamis. Resimlerimi acti gosterdi. Yirtip atmadim hep sakladim dedi. Ama ne o eski oydu ne ben eski ben. Midem almadi artik. Yaptiklarini, anlattiklarini sindiremedim. Kabullenemedim. Hirslandim. Ben de benden sans isteyen birine sans verdim. Sirf onun canini yakmak icin degil. Gercekten dogru insan oldugu icin. Artik sevmekten once sevilmek istiyorum. Cani yandi mi bilmiyorum. Ona bunu soyledim. Herseyi yuzune vurdum. Kiskanmis gibi konustu ama inanin ben artik hicbir seyine guvenmiyorum. Yarin hayati derecede onemli olan bir sinava girecegim. Ama kafamda bunlar var. Ben ne yapacagim simdi ? Bana yardim edin lutfen. Ben unutur muyum bu cocugu ?

Ne uyku tutuyor ne biseyler yiyebiliyorum. Gunlerdir acim tabiri caizse. Evim, odam, bedenim bana yabanci geliyor. Canimin nasil yandigini size tarif edemem.

Çok sevdiğim, uğruna ailemi bile karsima alabilecegim adam beni terketti. 5 ay önce. 3 aydir cocuklu ama benden yasca kucuk dul bi kadinla beraber. Kadini taniyorum. Cok rahat oldugu icin ayrilmislar vs. Ben onun icin oyle cok ugrastim ki... maddeyi birak, ickiyi birak, ev tut, para biriktir, liseyi bitir... tum bunlarfan benim ne gibi cikarim olabilir ? Cok baskilamisim onu bogmusum. Bugun bagira bagira agladim. Resimlerimi bile saklamis. O kizla beraberken beni dusunmus. Sevdigimden yazdim. Eskisi gibi degildi. Eskiden yaptigi ne varsa tekrar yapmaya baslamis. Resimlerimi acti gosterdi. Yirtip atmadim hep sakladim dedi. Ama ne o eski oydu ne ben eski ben. Midem almadi artik. Yaptiklarini, anlattiklarini sindiremedim. Kabullenemedim. Hirslandim. Ben de benden sans isteyen birine sans verdim. Sirf onun canini yakmak icin degil. Gercekten dogru insan oldugu icin. Artik sevmekten once sevilmek istiyorum. Cani yandi mi bilmiyorum. Ona bunu soyledim. Herseyi yuzune vurdum. Kiskanmis gibi konustu ama inanin ben artik hicbir seyine guvenmiyorum. Yarin hayati derecede onemli olan bir sinava girecegim. Ama kafamda bunlar var. Ben ne yapacagim simdi ? Bana yardim edin lutfen. Ben unutur muyum bu cocugu ?
hayat bu kadar kısayken, neden ömrünü bir odunu adam etme uğruna harcıyor hemcinslerim hiç anlamıyorum.

yani beraber olduğu kadın ''dul'' olmasa daha mı az üzülecektin? adam adam değil ki.

böyle birinden kurtulduğuna sadakalar vermen gerekirken acı çekiyorum diyorsun.

tek söyleyebileceğim sırf onu kızdırmak için başkasına umut verme, kalbini kırma.

gir sınavına, gerekirse her yerden engelle sil bir şey yap çıkar o işe yaramazı hayatından.
bugün de üzdü, yarın da üzer seni o. boşuna hayal kurma

hayat bu kadar kısayken, neden ömrünü bir odunu adam etme uğruna harcıyor hemcinslerim hiç anlamıyorum.

yani beraber olduğu kadın ''dul'' olmasa daha mı az üzülecektin? adam adam değil ki.

böyle birinden kurtulduğuna sadakalar vermen gerekirken acı çekiyorum diyorsun.

tek söyleyebileceğim sırf onu kızdırmak için başkasına umut verme, kalbini kırma.

gir sınavına, gerekirse her yerden engelle sil bir şey yap çıkar o işe yaramazı hayatından.
bugün de üzdü, yarın da üzer seni o. boşuna hayal kurma
Hayır. Artık bitti. Ben ne hissettigimi de bilmiyorum yemin ederim. Ne yapacagimi da bilmiyorum. Hayatimda ilk kez sevildim dedim. Nasil biri olursa olsun duzelir dedim ama basima gelenlere bak. Canimin nasil acidigini anlatamam bu acinin tarifi yok yemin ederkm yok

Bazı kızlar kaşımıyor. Ne işin var madde bağımlısı adamla? Bir de seni aldatmış ,terketmiş gitmiş. Sevin bence kurtulduğuna. Bizim toplumumuzun arabesk bir damarı var Sürekli canlı tuttuğumuz. Dert mi arıyorsun kendine?
Ben onun madde kullandigini bilmiyordum. Ogrenince de biraktirdim zorla. Ha gayret ha gayret. Icmedigine eminim benimleyken. Aptallik ettim hala ediyorum. Ama eljmde degil

Biz kadınlar ask acısı çekmeye bayılırız. Yoksa madde bağımlısı lise terk birini istiyor olman başka şekilde açıklanamaz. Gerçekten istiyor olamazsın. Ondan kurtul hayat daha güzel olacak. Kendini sev

Verilmiş sadakan varmış. İsyan ettiğin, ağladığın terkedilme olayı ne kadar hayırlı olmuş bir bilsen. Kendine değer ver. Seni sevmeyen adamı düşünme bile. Geleceği ve güzel günleri düşün. Lütfen elini yüzünü yıka derin nefes al ve arkana sakın ama sakın bakma. Sınavda başarılar. Daima Mutlu ol.

Biz kadınlar ask acısı çekmeye bayılırız. Yoksa madde bağımlısı lise terk birini istiyor olman başka şekilde açıklanamaz. Gerçekten istiyor olamazsın. Ondan kurtul hayat daha güzel olacak. Kendini sev
Ben aldatilmayi sindiremiyprum. Ayrilirsin bir sekilde biter gider. Ama herseyi gozume soktu. Bilerek yapti

Verilmiş sadakan varmış. İsyan ettiğin, ağladığın terkedilme olayı ne kadar hayırlı olmuş bir bilsen. Kendine değer ver. Seni sevmeyen adamı düşünme bile. Geleceği ve güzel günleri düşün. Lütfen elini yüzünü yıka derin nefes al ve arkana sakın ama sakın bakma. Sınavda başarılar. Daima Mutlu ol.
Ben onu bir sekilde unuturum belki ama su an gercekten kotu hissediyorum ve bana hersey yabanci geliyor. Beynimin ici bombos. Tum esyalarim, kendim bile yabanciyim

Ben onu bir sekilde unuturum belki ama su an gercekten kotu hissediyorum ve bana hersey yabanci geliyor. Beynimin ici bombos. Tum esyalarim, kendim bile yabanciyim
4,5 yıllık eşimden boşanıyorum. Sadece cebinde saçma bir not buldum. Tabi ki bir sürü başka sorun da vardı. Bak bu saatte buradayım iyi miyim sence.. Sen terkedilmişsin. Başka kadına gitmiş şerefsiz. Ona harcadığın her saniyeye yazık. Bunu kendine yapma. Gez dolaş. Seni sevecek seveceğin adam çıkacak karşına.

"maddeyi birak, ickiyi birak, ev tut, para biriktir, liseyi bitir..." bunu siz yazmışsınız.
Bu adamın sorumluluk ve irade sahibi olduğuna işaret eden ve kendi kendine başardığı bir şey var mı? Bir de aldatmış anladığım kadarıyla. Böyle birine duyulan hislere aşk gözüyle bakamıyorum, kusura bakmayın. Bazı psikolojik sıkıntılarınız olmalı ki, yerine ölçüp biçemeden bu kadar saçma sapan bir adamı koymuşsunuz. Elbette geçer, insan neleri unutmuyor, atlatmıyor. Hayatta çok daha güzel şeyler, güzel insanlar, güzel günler hak ettiğinize inanın öncelikle, acınızı kabullenin ama geçeceğine de inanın. İnsan sadece kalbinin götürdüğü yere gitmemeli, biraz da mantıklı düşünmeli.

Sen bosver eskisini. Derler ki
"Sevduğuni alamaysan, alduğunu sevecesun. " Bu kadar net :KK24:

Madde kullanan serseri için aileni karşına alacaktın yani. E gördün şimdi işte aile mi sevgili mi? Kıskandırma çabalarına da girme saçma sapan. Adam seni takmıyor ki aldatmış işte. Hala yok kıskandı da bilmem ne pıfffffffff..

4,5 yıllık eşimden boşanıyorum. Sadece cebinde saçma bir not buldum. Tabi ki bir sürü başka sorun da vardı. Bak bu saatte buradayım iyi miyim sence.. Sen terkedilmişsin. Başka kadına gitmiş şerefsiz. Ona harcadığın her saniyeye yazık. Bunu kendine yapma. Gez dolaş. Seni sevecek seveceğin adam çıkacak karşına.
Cok uzuldum bosanmaniza. Insan bir yerden sonra tahammul edemiyor demek ki. Ben de tahammul edilemeyen taraftayim. Bir olmaz tabii. Ama gururum incindi

Madde kullanan serseri için aileni karşına alacaktın yani. E gördün şimdi işte aile mi sevgili mi? Kıskandırma çabalarına da girme saçma sapan. Adam seni takmıyor ki aldatmış işte. Hala yok kıskandı da bilmem ne pıfffffffff..
Neden bu kadar kaba yorumlar aliyorum acaba

Sen nasil bi felaketten kurtulmussun haberin var mi bence kurban falan kes ne yapacaktin bu adami basina bela olmaktan baska...
Çok toyum galba. Ondan oluyor bunlar. Bu sabah cok sukur guzel uyandim. Dun sanki.hicbir sey duzelmeyecek gibiydi

Back