Gebeliğe Hazırlık Tam bir kısır döngü ‘sebepsiz infertilite’ 😞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O akinti yumurta catladiginda oluyor.mesela benim doktor hic catladimi diye kontrole cagirmamisti.simdi simdi aklim basima geliyor.gerci ben her ay goruyordum o akintiyi.mesela hesaplayin gununuz heray duzenliyse yumurta catlama zamanina dogru catlamaya yardimci biseyler yiyin osekilde bakin birde.

Anladım demek ki benim çatlama problemi var bu ay ovulasyon testi almayı da düşünüyorum..Dediğiniz gibi yapayım bir de havuç çatlamaya iyi geliyor diye okumuştum.. biraz daha araştırayım...Çok teşekkürler

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir konuların takipçisiyim ama ilk defa başlık açıyorum. 18 aydır bebek istiyoruz. Gereken tüm testleri gerek eşim gerekse ben yaptırdık. 2 ay önce hsg de çektirdim sonuçlar çok şükür temiz. Doktorumuzun son ay bize koyduğu teşhis sebepsiz infertilite. Her ay adet olup üzülmekten yoruldum. Dert belli olmayınca dermanı da nerede arayalım bilmiyoruz artık. Bizden daha uzun sürelerdir deneyen arkadaşlar var. Lütfen kimse kırılmasın niyetim kimseyi üzmek değil🙏🏻Sadece dertleşmek, bu sorundan hayırlı sonuçlarla kurtulan arkadaşları dinleyip biraz ferahlamak🙏🏻 Mesajlarınızı bekliyorum, inşallah rabbim en hayırlı zamanda dileğimize erişmeyi nasip eder hepimize...

Sperm dna hasarı vs diye testler var bu konu öyle kötü ki kazıdıkça çıkıyor yeni testler onlara da baktırın konunuzu son sayfaya kadar okumadım ama her araştırmada yeni testler buluyorum güç yetirmek bile zor Allah yardım etsin

Yaklaşık 4 senelik evliyim 2 sene düşünmedik pko olduğunu bilmiyordum. Evlendikten sonra bir kaç kere gittim doktora herkes sıkıntı yok dedi. Sonra bi doktora gittim o anladı. Çok az olduğundan girememişlerdir dedi. Benimde iş yerinden 40 yasında arkadasım var ağır pko ama hemen hamile kaldı. Ben yumurtlama takibi yaptırıyorum şuan femara+ ovitrelle ile ama anlam veremiyorum niye olmuyor. Dua edin lütfen.
Allahım tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatla kucağını doldursun inşallah 🤲🏻🤲🏻😍

Sperm dna hasarı vs diye testler var bu konu öyle kötü ki kazıdıkça çıkıyor yeni testler onlara da baktırın konunuzu son sayfaya kadar okumadım ama her araştırmada yeni testler buluyorum güç yetirmek bile zor Allah yardım etsin
Evet onları da duydum hala olmazsa yaz sonu inşallah onları da yaptırmak istiyoruz 🙏🏻

Bundan kullandım canm 3 aylık ama sadece yumurtlama donemlerimde yaptim ben
Sen adet bitince mi başladın
Evet hayatım. Adet bitimi Banyo yaptığım gün başladım , adet başlayana kadar. Bazılarında bir ayda iki yumurtlama oluyormuş. Onu da görmek istedim. Bende bir oldu ama düzgünce kullandığım ay hamile kaldım çok şükğr

Evet hayatım. Adet bitimi Banyo yaptığım gün başladım , adet başlayana kadar. Bazılarında bir ayda iki yumurtlama oluyormuş. Onu da görmek istedim. Bende bir oldu ama düzgünce kullandığım ay hamile kaldım çok şükğr
Bide öyle deneyeyim bakalım adetten hemen sonra belki bende iki defa yumurtluyorumdur ama degil ya yumurtlerken aşırı kramp oluyor bende hissediyorum bı gün oluyor diğer günler normal oluyor

X