- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
- 138
- Konu Sahibi Pa-NickYok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk msjım idare et beni artık..sonradan fazlasıyla derdimi yazdım okuyabilirsin sıkılmazsanDerdinizi yazsaydınız da bizde yardımcı olsaydık
Yağalnmaya razıyım artık,hergün yıkarız olur biter ama bu kaşıntı adamı öldürüyor,kaşındıkca yara oluyor pul pul dökülüyorve diğer bölgelere de dağılıyor.madem vichy kaşıntıyı kesti onu kullanmaya devam et derim.ben nedense ondan yana biraz umutluyum umarim iyi olur..buarada kısa saç gercekten rahatlatiyor, tek sorunum eşim kisa saç sevmiyor ve bu yaraları bahane ettiğimi düsünüyor yine ikna ettim kestirmem lazım uzadılar baya..bide sigara iciyorum yıllardır sanirim oda tetikliyor yaaa her kötü şeyi tetiklediği gibi bunuda tetikliyor kahretsinkiiiiahh ayni sorun bende de var. aslinda cok eskiden beri var. doktorlarin verdigi hicbisi bana da iyi gelmedi. eskiden ara donemlerde olurdu gecerdi. bir yildir falan cok fena. sac uzatamiyorum. sacimi hep kisa tutuyorum yikamasi kolay olsun diye.
vicy i denedim. kaşıntıyi geciriyor elin kafanda olmuyor ama yaglanma aynen devam etti bende. nasil olsa ise yaramadi dedim baska sampuan kullandim yaralar kasintılar aynen geri geldi. tekrar vichy kullanmaya basladim. ama nerdeyse hergun yikaniyorum. 2. gun e kalirsam kendimi cok kotu hissediyorum kafamdaki yagdan falan
ahh ayni sorun bende de var. aslinda cok eskiden beri var. doktorlarin verdigi hicbisi bana da iyi gelmedi. eskiden ara donemlerde olurdu gecerdi. bir yildir falan cok fena. sac uzatamiyorum. sacimi hep kisa tutuyorum yikamasi kolay olsun diye.
vicy i denedim. kaşıntıyi geciriyor elin kafanda olmuyor ama yaglanma aynen devam etti bende. nasil olsa ise yaramadi dedim baska sampuan kullandim yaralar kasintılar aynen geri geldi. tekrar vichy kullanmaya basladim. ama nerdeyse hergun yikaniyorum. 2. gun e kalirsam kendimi cok kotu hissediyorum kafamdaki yagdan falan
Işe yaradımı acaba ?benimde eşim tam tersi kısa seviyor o memnun. devam ediyorum şimdilik bakalım.birde çörek otlu sabuna başladım ilk kez. işe yararsa söylerim
uzun süre kullanamadım.Işe yaradımı acaba ?