Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cocukluğumdan 23 yaşıma kadar bir deri bir kemiktim...cocukluğumdan beri annemin verdiği arı polenleri,balık yağları vs. sadece kocaman memeleriin olmasını sağladı.ama suanda cok iyi duruyorlar.4. sınıfa gidiyordum yazın bile önlüğümün üstüne yelek giyerdim memelerim cıkıyor diye cok utanırdım.
sonra ergen oldum..sonra paramı kazanmaya başladığımda almadığım sey kalmadı..vitaminler ve sporcu içecekleri,defalarca diyetisyene de gittim ama ne güzel zayıfsın işte dediler ,testler yapıp sağlığım yerinde diye vitaminlerle geçiştirdiler.neyse daha sonra ünlü bir diyetisyene gittim.167 boy 41 kiloydum.2 hafta yediklerimi yazdığım tablolarla beni takip etti.ve yağ eksikliğinden dolayı ve karbonhidrat almam gerektiğinden dolayı GNC nin bira mayası,sporcu içeçiği ve vitaminini verdi.sonuç 1 ayda 49 kilo oldum ama 3 defa para ödemiştim 3 defa da ücretsiz kontrolumu yaptı.diyetisyene bir daha gitmedim pahalıydı ve sevmiyordum kadını.amacıma da ulaşmıştım :) sporcu içeceğine devam ettim 51-52 kiloydum 3-4 yıl şimdi 8 yıl oldu hala 54-53 nadiren 55 oluşumdur ama hep ideal kilomdayım.GNC sporcu içeçeğinden 2 büyük kutu bitirdim,çikolatalısını almıştım vanilyalısının tadını bilmiyorum.onu da 1 ölcek yerine bir koca bardak süte yarım ölcek kullandım,ama doktorun dediği gibi 1 dilim kek ile mutlaka her akşam yatmadan içtim.vitaminini almadım onun yerine 2 kutu kahvaltıdan sonra hergün 1 adet parmotan kullandım.bira mayasınıda ancak 15 kapsül içmişimdir,almasınız bile olur,ben hap yutmayı hiç sevmem de.Ama kilo almak isteyenlere mutlaka sporcu içeceğini tavsiye ederim.
canım şuan o ürün satışta yok diyor
arkadaslar bu ururnlerın hemen hemen hepsini tek tek yorumlarıyla araştırdım.ewet kılo aldırıyorlar fakat bıraktıktan bır sure sonra eskı kıloya gerı dönuluyor malesefbnde cok ıstıyorum kılo almak ne ılaclar vıtamınler içtim karbonhıdrat tozu bıle kullandım bırakınca gerı werdım hep.konuyu paylasan arkadasım inş kılonu gerı wermezsın ama daha dun aksam arastırdım bu urunu ewet cok ıyı kılo almıs cogu kışı fakat sonra wermışler ... paranıza yazık derım.ama yınede sizler bilirsiniz.bizim doğal yollardan almamız ve istikrarlı devam etmemiz gerekiyor..
canım şuan o ürün satışta yok diyor
var canım özel satış bende bugun sipariş verdim daha bide sporda yapıyorum cok güzel oluyo :))
canim ben de sporcu icecegi denedim gecen sene ama hic tadini begenmedim boyle afedersin kusmuk gibigeliyordu... 3. kez bile icemedim
bomba nin tadi nasil merak ettim??
canım toz bu sütle karıştırıyorum ben güzel oluyo :)
Canım ben koraya aldım bu adamdan ananasliydi :)canim benimki de tozdu muzlusunu almistim ama cok kotuydu
seninki neliydi?
Canım ben koraya aldım bu adamdan ananasliydi :)
bi denemelik ictim süte karıştırıp tadı anlaşılmıyor
hatta meyve suyuna koyarsan dahada bastırır
yogun bi tadı kokusu yok :)
50 veya 60 tl olması lazım canım biz alırken öyleydi.ay canim ama cok kotuydu aklima geldikce midem kalkiyor
artik korkar oldum
ise gireyim de paralanayim bunlardan alicam sanirim
50 veya 60 tl olması lazım canım biz alırken öyleydi.
bunun tadı yoğun değil canım normal süt içiyormuşsun gibi
baya iştah açıyor ama bitince yeniden almayı düşünüyoruz
canım bana kalırsa ananas tadı yok :44:ben alamadım en azından.evet canim ya baya soylemisler sitesindeki yorumlari da okudum insanlar ayda 5 kilo almislar en az :)
sutle ananasi da yakistiramadim canim
cikolatalisi var midir ki acaba?
Canım ben koraya aldım bu adamdan ananasliydi :)
bi denemelik ictim süte karıştırıp tadı anlaşılmıyor
hatta meyve suyuna koyarsan dahada bastırır
yogun bi tadı kokusu yok :)
aynen benimde ananaslıydı ilki hiç tadını almadım sonra kakaolu geldi onunda tadı yok:)