TAM 6 AY OLDU :(

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.513
37
2014 eylülden beri deniyoruz olmadı..çok şükür bir problem yok testlerde ama yok olmuyor..Rabbim bilir herşeyin en iyisini...nasip diyoruz..şu kafasına takmayanlar gibi olmak istiyorum ama olamıyorum..adet günüm yaklaşınca heyecan basıyor beni..hayal kurmaya başlıyorum sonra adet olunca yine hayal kırıklığı....

canım bende sendenim bizde aralıktan bu yana deniyoruz ancak olmuyor doktora gittik ve bende çikolata kisti olduğunu öğrendik dünyam yıkıldı her ay takmayacağım diyorum ancak olmuyor psikolojim çok bozuk internete sardım şimdide sürekli bişeyler alıyorum durduramıyorum kendimi yapacak birşey yok üzülme diyeceğim ancak çare olmayacak biliyorum

internetten araştır yada başka doktorlarada git çikolata kisti için tedavini ol...Rabbim inşallah bizede nasip eder..

aslında benim en büyük korkum bebek için tedaviye gerek kalması...çok yıpratıcı ve zormuş..inşallah olur beklemek çok zor...
bnde ondan korkuyordum baktık olmadı doktor zor dedi ağla ağla biyere kadar konuştuk eşimle napalım gider kredi çekeriz dedik yaparız bişeyler nelere verilmiyo deneriz dedik sonra bir anda hiç beklemediğim zamanda hamile olduğumu öğrendim öyle yum.günlerini falan da takmadığım bir aydı.sizde gezin tozun unutun alışveriş yapın kendinizi şımartın.olur inşallah.

inşallah...adet zamanına kadar kafama takmıyorum..ama adet zamanı stres heyecan.....senin adına çok sevindim gerçekten..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

Bende tam 11 aydır deniyorum. Bir problem olmamasına rağmen olmuyor. Doktora gittim takipler yaptırdım ilaçlar kullandım, rahim filmi çektirdim ama olmadı. Eşimle aramız bozuldu problemlerimiz oldu. Çok fazla stres yaptım ve gerçekten çok yıpratıcı bir süreç. Hele benim gibi yaşınızda 34 olduysa. Şimdi 2 aydır aşılama yaptırmak istiyorum ama kullandığım ilaçlardan bana kalan bir kistim var. Kistin gitmesi için doğum kontrol hapı verdiler bebek isterken ilaç kullanmak resmen işkence gibi geldi bana ve kullanmıyorum bitkisel şeyler deniyorum inşallah geçerde bende aşılamaya başlarım. İnşallah herkes bebeğine kavuşur.

inşallah...adet zamanına kadar kafama takmıyorum..ama adet zamanı stres heyecan.....senin adına çok sevindim gerçekten..Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
saol inşallah sende hemen kavuşursun bebeğine olursa yaz bana mesaj merak ederim.

inşallah en kısa zamanda güzel haberi sen de alırsın. az biraz o kafasına takmayanlar gibi olmayı dene bence bak gör o zaman herşey daha güzel olacak

inşallah en kısa zamanda güzel haberi sen de alırsın. az biraz o kafasına takmayanlar gibi olmayı dene bence bak gör o zaman herşey daha güzel olacak

canım çok saol inşallah o günleri görücez :) birde ikiz olursa değme keyfime :)) umarım takmam

2013 temmuzdan beri istiyoruz biz cnm olmadı hiç bi sorun olmadıgı halde rabbimin bi bildigi vardır tabi ama bende şu kafaya takmayanlara gıpta ediyorum acıkcası

ANNNE DUASI KABUL OLURMUŞ KIZLAR
BEN 32 HAFTALIK HAMİLEYİM VE TÜM KALBİMLE DUA EDİYORUM.
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI Bİ EVLAT NASİP ETSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…