Tam 10 gunum var

Tg86

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
85
1
6
34
İstanbul
Kzlar nie bna destek olmuyosunuz.amelytma 10 gun kaldi (gogus kucultme) ama bi tedirgnm nie blmyrm;((snrm dstege ihtycm war

Hiç korkma çünki acımiycak cnm ben ameliya olalı 8 gün oldu 7 gündür bomba gibiyim boşu boşuna kendini korkutuyorsun muck

Kizlar sagolun boşyre sıknti yaptgmi blyrum ki dha oncdn burun estetigi oldum ama bu bi bşka gbi glyo neblm((

Hiç korkma çünki acımiycak cnm ben ameliya olalı 8 gün oldu 7 gündür bomba gibiyim boşu boşuna kendini korkutuyorsun muck

Sn nerde oldun cnm amelyatni ve nasıl gçti kc bdendi kaca dustu ck soru sordm ama hastne bni ck grdi cnku amlyatmi ertldlr oyuzdn ck ck ck grldm

Sn nerde oldun cnm amelyatni ve nasıl gçti kc bdendi kaca dustu ck soru sordm ama hastne bni ck grdi cnku amlyatmi ertldlr oyuzdn ck ck ck grldm

Ben ANKARA da yaşıyorum Ahmet Işıkdemire oldum ameliyatımı önceden gevşek bir dokum vardi önce toparlama yapmayı düşündündük lolipop şeklinde kesicekti ama ben zaten küçülmesini istemiyordum ki içi dolgunlaşsın istiyordum bu sebeple silkon koymaya karar veerdik meme başı simetrim vardı onlar tamamen çıkarılıp taşındı valla kendini korkutuyorsun boşu boşuna ben güle oynaya girdim ameliyata her gelen soruyo heyecan var mı yoooook dedim çünki yokdu ne gerek var nasıl bir süreç yaşayacagımı bile bilmiyordum olmadan endise çok yersiz kendini korkutmaktan başka bisey digil. Daha önce takip ederken çok acı çekiyoruz diyorlardi benimde aklimda kaldi kesin cok aci cekicem dedim uyandım tek hissettigim sıkı sıkı bir sutyen giydirmişler çok dar gelmiş de sıkıyo gibiydi yani dikişlerimde acımıyo ben silikon da yaptırdıgım için gerginlik var o kadar. Sende neyle karsılacagını bilmiyorsun belki hiç acı cekmiyceksin benim gibi kendini kasma cnm rahat ol git uzan masaya uyutuyorlar zaten sanki gece uyudunda sabah olmuş gibi hatta narkozdan gözünü bile açamıyosun birkaçgün leyla gibi oluyosun. Ben burun ameliyatıda oldum aynı anda yüzüme buz koymasaydılar bi güzel uyurdum herhalde biraz cesaret et bak düşün yükün hafifleyecek bizler gibi dolgun dik memelere sahip olucaksın ohhhh sefamız olsun

Uzun uzun anlatmssn ck tskedrm. Ben istanbuldaym bu amlyati gcen sene cerrahpaşada ucretli olarak olcaktm tam 4 gun warken amlyatma hastndn aradlr oncelikli hasta war diye 3 ay ertldler amlyati tbi bu bnm icn buyuk ykm oldu.pskojk olark hazrlamştm oysa kendmi .amlyat zmani yaklasti bu sfrde bn gebelik dusundugm icn olmadm.snrasnda ise bzi sglik sorunlrndan dolayi gebde kalamadm.tkrar hstnye gdp gun aldm.yne amlytma bi hafta kala hstne amlytmi kongre war dye bi ay ertldi(hepmi bni buldu anlmyrum.suan tam bi hfta war amlyta hftya bgn yne ertlyceklr dye tedrgnm(snin anlycgn bu ertlemeler bni grdi cok. Bnde burun amlyti oldum hmde 2 sfr ama ozelde olmustm orda ilgi super tbi dwlet hastnesne bnzemyo. Ne dym allh yrdmcmz olsun

Hadi hayırlısı cnm şöyle güzelleş aramıza katıl. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Hayirdir canim neden olamadin??

Devlet hast. Olcktm bna bin enfzla bin beşyuz ucreti olur dedlr. Amlyt gunu gdyrm islemlrimi yptrmak icn beş binlira istdlr zam glmş.beş binliram olsa gdr ozelde olrum ztn.btrdler bni pskojm bozuldu aylrca hayalni kurmustm oysa .bttm ya bttm

Nasil ya bin tlden besbine nasil cikar bi anda sen nerde oturuyosun canim?? Bide bin tl oldugundan eminmisin bende devlette olucam yarin ucbin vericem

Neden fiyat bu kadar fark atmıs ameliyatına prof mu girecekdi onların ücretleri yüksek oluyo.

Nasil ya bin tlden besbine nasil cikar bi anda sen nerde oturuyosun canim?? Bide bin tl oldugundan eminmisin bende devlette olucam yarin ucbin vericem

Ewt bebegm ya .bn umrnyde otruyrm. Cerrahpaşaya gtmstm emmm ztn kadgdada yazmşlrdi .sglk bkanlgi belirldi fytlri dedlr.sn nrde olcn bn uc bine razym bulup bulustruqtm artk ck ktym ck

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…