Talasemi taşıyıcısı olan var mı?

menetrier

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
378
1.014
313
25
konu önemli o yüzden bir müddet taşınmazsa sevinirim. Kızlar aranızda talasemi(akdeniz anemisi) taşıyıcı olup hemogram testi yaptıran var mı?

Hemogram testindeki anormal değerleri biliyor musunuz? Mch, mchc vs. Bir fikriniz var mı?

Biz bu durumu öğrendiğimizde yani test yaptırdığımızda ben çok küçüktüm üstünden de çok zaman geçti. Maalesef hiç hatırlayamıyorum ama günlük yaşamda neler yaşadığı gibi şeyleri sorarsan yardımcı olabilirim

konu önemli o yüzden bir müddet taşınmazsa sevinirim. Kızlar aranızda talasemi(akdeniz anemisi) taşıyıcı olup hemogram testi yaptıran var mı?
Eşim akdeniz anemisi taşıyıcısı günlük hayata hiçbir etkisi yok. Eğer bende akdeniz anemisi taşıyıcısı olsaydım. Çocuğumuz %50 Akdeniz anemisi olma ihtimali vardı. Ki taşıyıcının günlük hayata etkisi yokken akdeniz anemisi hastalığının var.

Aynen biliyorum bunları taşıyıcıyım ben de. Kan testinde bozuk olan değerlerim var. Talasemi taşıyıcılığından mı kaynaklanıyor onu öğrenmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…