Ben denedim. İşe yaramadı. Hatta karınca yumurtası yağı kremi diye bir krem çıkmıştı. Onu da düzenli kullandım. Ne hayallerim vardı ama o da işe yaramadı.
bi cok tanidigim bayan lazer yaptirdi 5 senedir tuy cikmiyo... Bence hormon sorunu yasiyorsunuz eger lazer etki yapmadiysa uzgunumben de deniyorum...lazer yapın demişsiniz de lazere 8 ay gitmiş biri olarak söylüyorum faydası yok!! iğneli epilasyon mu ne varmış onu yaptırın lazer hava civa boşuna para..aklınızda bulunsun iyice araştırın...paraya yazık..
Genel anlamda 1,5 yıldan fazladır kullanan biri olarak (bir kaç aylık ara vermiştim tekrar başladım) faydasını görenlerden biriyim. Başka marka yağ kullanmam tala'nın karınca yumurtası yağını kullanırım, ve son 2 aydır da sire geçtim. Hem geç çıkmasını sağlıyor hem de kökleri zayıflatarak kılları tüy şekline getiriyor. Benim bölgesel yerlerimde (bacağımın iç kısımlarında) tüyler yok oldu bile. Artık oralarda çıkmıyor. diğerleri de ince ince çıkıyor, kısacası kızlar; rahatlık.
ben yüz bölgem için ağda yaptırdıktan sonra kullanıyorum. 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. normalde çok çabuk çıkardı tüyler. şimdi ise bir ayı geçti ama o kadar az çıktı ki. çok memnun kaldım. ağda yaptıktan sonra 4-5 gece yatmadan önce masaj yaparak sür. inş etkisini görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?