Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tala karınca yumurtası yağı kullananlar
- Konu Sahibi yafrimu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben denedim. İşe yaramadı. Hatta karınca yumurtası yağı kremi diye bir krem çıkmıştı. Onu da düzenli kullandım. Ne hayallerim vardı ama o da işe yaramadı.
Aklıma ne geldi. O söylediğim kremi göbeğimdeki tüyleri aldıktan sonra güzelce sürmüştüm. Biraz zaman geçtikten sonra bir de ne göreyim. O kısım yanmış gibi kıpkırmızı oldu! Doktora gittik babamla. Doktor bir şey sürdün mü göbeğine dedi. Babam oradaydı diye utanıp söyleyememiştim. Krem yazdı. Geçti sonra çok şükür.
- 16 Ekim 2011
- 335
- 15
- 318
Genel anlamda 1,5 yıldan fazladır kullanan biri olarak (bir kaç aylık ara vermiştim tekrar başladım) faydasını görenlerden biriyim. Başka marka yağ kullanmam tala'nın karınca yumurtası yağını kullanırım, ve son 2 aydır da sire geçtim. Hem geç çıkmasını sağlıyor hem de kökleri zayıflatarak kılları tüy şekline getiriyor. Benim bölgesel yerlerimde (bacağımın iç kısımlarında) tüyler yok oldu bile. Artık oralarda çıkmıyor. diğerleri de ince ince çıkıyor, kısacası kızlar; rahatlık.
Son düzenleme:
önceden öylesine denemek için hem krem hemde yagını almıştım düzensiz kullandıgım için pek işe yaramamıştı.. şimdi tekrar 1 şişe yagını aldım 15 tlye aktardan göbegimdeki bikini bölgesindeki tügleri agdayla aldım 3 gece boyunca yatmadan sürdüm masaj yaparak ilk seansımı tamamladım 4 gün geçti henüz tek bir tüg çıkmadı.. 6 seans boyunca uygulayacagım bıkmak usanmak yok eger tamamen yok ederse bittiğinde bacaklarım içinde 4 şişe falan aldacagım :) göbek ve bikini bölgesine 6 seans için 2 şişe yeter . yaklaşık 2 ay sonra daha belirgin sonuçlar görcegime inanıyorum. normalde 4 günde ufak ufak tüglerim uzardı en azından bu bi cesaret oldu bana .. zamana bıraktım bekleyip görecegim. kesin bilgi isteyenlere 2 ay gibi bir süre sonra kesin bilgi verebilirim :) ama gidişat iyi arkadaşlar :)
- 15 Mart 2012
- 41
- 4
- 68
ben bi aktardan sarısını almıştım ama iki sene olmuştur. bacağımın küçük bi kısmına denemek için sürmüştüm(tüylerimi kökünden almadan) bikaçgün en fazla bir hafta sürdüm ve orada tüy kalmamıştı sonra üşendiğimden bidaha sürmedim. şimdi baktım o bölgede çıkmış tabiki, ama diğerlerine göre daha az siz düşünün artık kökten alınıp düzenli uygulanırsa bitirir heralde ya da en azından uzuun bi süre çıkmaz e o kadarda olsun yani :) ben şuan lazer epilasyona gidiyorum eğer sonuç almazsam kullanıcam o zaman haber veriririm tabi yıllar geçmiş olabilir :)
ben birkaç sene öncesinde bir iki seans uygulamıştım ve belirgin azalma.. tala'nın yagını kullandım. koltuk altımda ve bikini bölgemde kullandım çok etki etti. ama üşendiğimden devam etmedim. simdi kalan yapı tekrar kullanıyorum ama tarihi geçmiş olabilir :) işe yaramazsa ve aynısından bulursam yine alıcam bakalım :)
- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
uzun zamandır kimse bişey yazmamış ama umarım birileri görüp cevap yazar bende bir aydırki tala karınca yağını kullanıyorum çenemde kıllar var ve artık maalesef erkek sakalı gibi oldu ir aydırki yağı kullanıyorum sanki kılları incelti ve azaltı gibi bir ay sonuç almak için biraz erken galiba en az altı ay kullanmak lazım diyorlar deniycem artık benim sorum ben çıkan kılları hemen alıyorum ve her gece sürüyorum yağı iki gün sürmedim almadım kılları uzasınlar bakalım diye o iki gün içinde sanki çok aşırı cabuk uzamışlar gibiydi sizdede öyle oldumu bu normalmi
- 26 Mart 2015
- 1
- 0
- 1
- 35
- 21 Eylül 2012
- 191
- 46
- 338
bi cok tanidigim bayan lazer yaptirdi 5 senedir tuy cikmiyo... Bence hormon sorunu yasiyorsunuz eger lazer etki yapmadiysa uzgunumben de deniyorum...lazer yapın demişsiniz de lazere 8 ay gitmiş biri olarak söylüyorum faydası yok!! iğneli epilasyon mu ne varmış onu yaptırın lazer hava civa boşuna para..aklınızda bulunsun iyice araştırın...paraya yazık..
- 19 Ocak 2016
- 23
- 4
- 6
- 38
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
Genel anlamda 1,5 yıldan fazladır kullanan biri olarak (bir kaç aylık ara vermiştim tekrar başladım) faydasını görenlerden biriyim. Başka marka yağ kullanmam tala'nın karınca yumurtası yağını kullanırım, ve son 2 aydır da sire geçtim. Hem geç çıkmasını sağlıyor hem de kökleri zayıflatarak kılları tüy şekline getiriyor. Benim bölgesel yerlerimde (bacağımın iç kısımlarında) tüyler yok oldu bile. Artık oralarda çıkmıyor. diğerleri de ince ince çıkıyor, kısacası kızlar; rahatlık.
hala kullanıyor musunuz ? etkili mi gerçekten ?
- 2 Mayıs 2018
- 448
- 78
- 28
- 25
ben yüz bölgem için ağda yaptırdıktan sonra kullanıyorum. 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. normalde çok çabuk çıkardı tüyler. şimdi ise bir ayı geçti ama o kadar az çıktı ki. çok memnun kaldım. ağda yaptıktan sonra 4-5 gece yatmadan önce masaj yaparak sür. inş etkisini görürsün.
Karınca yumurtası yağı etkili mi ? Şu an ki durumunuz nedir?