ben yüz bölgem için ağda yaptırdıktan sonra kullanıyorum. 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. normalde çok çabuk çıkardı tüyler. şimdi ise bir ayı geçti ama o kadar az çıktı ki. çok memnun kaldım. ağda yaptıktan sonra 4-5 gece yatmadan önce masaj yaparak sür. inş etkisini görürsün.
bazı sitelerde üzerinde arapça yazılar olması gerekiyor yoksa diğerleri sahtedir diye okumustum.. seninki de öyle mi acaba.. ben de aldım ama türkçe sahteyse eğer kullanmayayım boşuna
gittim her yerime yapayım die 12 tane aldım ben sakın kanmayın bacağa uygularım diosanız bi bacğa neredeyse şişenin tamamı gidio ki bunu aylarca tekrarlıcaksınız ona verdiğiniz parayı lazere verin kökten kurtulun derim ben. bıyıklar için deniyorum şimdi ben karınca yağını ordaki tüyler daha zayıf belki faydası olur. deneyimlerimi yazarım sizlere
Agda en iyisi bence :)kullanıp memnun kalanlar varmı bende aldım gobek kıllarım ıcın kullancam ama gobek tuylerını neyle alıp sursem yagı karar veremedım cımbız eldıven agda???
Bende ilk kullanimda belirgin etki etmistimerhaba canım.
benim teyzem kullanmıştı ve kızına kullandırmıştı .
yanlış hatırlamıyorsam sir ağdayla aldıktan sonra sürmüştü ve azaltmıştı ama sanırım uzun süreli bir kullanım gerekiyor yani 1. ve 2. hemen belli olmuyor
arkadaşlar kesinlikle inanmayın şu karınca yağı saçmalığını. ben kullandım hiçbir faydasını görmedim. benim aldığım arifoğlunun yağı idi. yağ ile kesinlikle bir azalma olmaz size öyle geliyor ilk başta ama sonradan aylarca ağda ile alınmış bölgeye bir kere jilet yapın da görün bakalım azalma var mı yok mu.ayrıca bu yağ batıklara neden oluyor yani tüy deri altında sıkışıp kalıyor. ben şu anda lazer deniyorum ilk seans olmasına rağmen belirgin bi azalma oldu. tabi buna da şüphe ile yaklaşıyorum 3 kereden sonra faydası belli olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?