tala karınca yumurtası yağı kullananlar

yafrimu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
533
1
0
İstanbul
kullanıp memnun kalanlar varmı bende aldım gobek kıllarım ıcın kullancam ama gobek tuylerını neyle alıp sursem yagı karar veremedım cımbız eldıven agda???

merhaba canım.
benim teyzem kullanmıştı ve kızına kullandırmıştı .
yanlış hatırlamıyorsam sir ağdayla aldıktan sonra sürmüştü ve azaltmıştı ama sanırım uzun süreli bir kullanım gerekiyor yani 1. ve 2. hemen belli olmuyor

ben yüz bölgem için ağda yaptırdıktan sonra kullanıyorum. 3 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. normalde çok çabuk çıkardı tüyler. şimdi ise bir ayı geçti ama o kadar az çıktı ki. çok memnun kaldım. ağda yaptıktan sonra 4-5 gece yatmadan önce masaj yaparak sür. inş etkisini görürsün.

bazı sitelerde üzerinde arapça yazılar olması gerekiyor yoksa diğerleri sahtedir diye okumustum.. seninki de öyle mi acaba.. ben de aldım ama türkçe sahteyse eğer kullanmayayım boşuna

arenada çıktı kızlar onların içindekiler sıvı yagmış yapmayın allah aşkına adam satıcısı bile direk söyled,i karıncayı kim tutcaktra yumurtasına el atabilcek bir şişeye kaç karınca kllazım biliyomu milleti kandırıyoz işte die direk itiraf etti kanmayın böyle ürünlere

bazı sitelerde üzerinde arapça yazılar olması gerekiyor yoksa diğerleri sahtedir diye okumustum.. seninki de öyle mi acaba.. ben de aldım ama türkçe sahteyse eğer kullanmayayım boşuna

internet sitelerinin birinde şişenin üzerinde hiç bir şekilde türkçe kelime olmaz olursa sahtedir diyo. bir başka sitede ise üzerinde tala mucize ürünler yazması lazım yazmıyosa sahte diyo. hepsi kafasına göre bişeyler yazmış. ben aktardan aldım. mucize ürünler yazanı alacaktım yalnız aktardaki bayan üzerinde arapça yazanlarla arasında hiç bi fark olmadığını söyledi. ve düzenli kullanıldığında baya bi azalma olacağını söyledi kendidi de kullanıyormuş. talanınki 15 liraydı arapça yazıları olan ise 5 liraydı. sonuçta bayan yalan söyleyecek olsa pahalı ürününü satmaya çalışırdı.

arkadaşlar kesinlikle inanmayın şu karınca yağı saçmalığını. ben kullandım hiçbir faydasını görmedim. benim aldığım arifoğlunun yağı idi. yağ ile kesinlikle bir azalma olmaz size öyle geliyor ilk başta ama sonradan aylarca ağda ile alınmış bölgeye bir kere jilet yapın da görün bakalım azalma var mı yok mu.ayrıca bu yağ batıklara neden oluyor yani tüy deri altında sıkışıp kalıyor. ben şu anda lazer deniyorum ilk seans olmasına rağmen belirgin bi azalma oldu. tabi buna da şüphe ile yaklaşıyorum 3 kereden sonra faydası belli olacak.

gittim her yerime yapayım die 12 tane aldım ben sakın kanmayın bacağa uygularım diosanız bi bacğa neredeyse şişenin tamamı gidio ki bunu aylarca tekrarlıcaksınız ona verdiğiniz parayı lazere verin kökten kurtulun derim ben. bıyıklar için deniyorum şimdi ben karınca yağını ordaki tüyler daha zayıf belki faydası olur. deneyimlerimi yazarım sizlere

ya kullanmayın falan yazmayın şuraya, ben aldım 1 kez arapça yazılısını aldım 1 kez türkçe.
ilkinde yanlızca 2 ay kullandım biraz azaldı, sonrasında jilet falanda kullandım artmadı asla. sonra uzun bir ara verdim üşendiğimden çünkü masaj süresi baya uzun. sonra tekrar başladım onda baya daha azaldı yani hem gecikti hem inceldi hemde bazı yerler saçkıran gibi hiç çıkmıyor boşluk boşluk. tavsiye ederim tam kurtulursunuz diyemiyorum bilmiyorum ben daha bitirmedim ama kullanın. merak edenler için söylüyorum ben koltukaltı bikini bölgesi kol bacak kaş bıyıkta kullandım hepsinde hemen hemen aynı azalış oldu özellikle üst bacağımı artık yılda 1 alıyorum...

bu karınca yumurtası yağı kesinlikle faydalı . eskilerden kız çocukları doğunca sürerlermiş. ama ben satılanların gerçek olduğuna inanmıyorum .

yine kapanacak bu topik he kullanan kullansın kullanmayan da kullanmaz canım allah allah ben uzun bi zaman oldu kullanalı 6aydan fazla belkı daha çoktur ama faydasını gördüm yarı yarıya azaldı isteyen dener görür kullanmayın falanda yazmayın tercih meselesi

ben de deniyorum...lazer yapın demişsiniz de lazere 8 ay gitmiş biri olarak söylüyorum faydası yok!! iğneli epilasyon mu ne varmış onu yaptırın lazer hava civa boşuna para..aklınızda bulunsun iyice araştırın...paraya yazık..

kızlar,ben laser yaptırmadım ve açıkçası zararlı olabileceğinden korkuyorum.Üstelik bazı bölgelere yaptıramam Bunu denemek istiyorum düzenli olarak kullanılırsa bitirebilir buna inanıyorum.Hani laser yaptırırsam da son çare olsun,öncesinde denemek istiyorum...

Naptin sen ya oyle boca edilir mi bi sisesi.. İslanmiycak bile krem surer gibi degse yeter yani az sureceksin bi de orijinalini bulman lazim onlar cok etkili.. Piyasada sacma sapan birsuru urun var onlardan almissindir sen :)

kullanıp memnun kalanlar varmı bende aldım gobek kıllarım ıcın kullancam ama gobek tuylerını neyle alıp sursem yagı karar veremedım cımbız eldıven agda???
Agda en iyisi bence :)
Bende ilk kullanimda belirgin etki etmisti

Ama sen jilet vurmussun tabii ki cogalir.. Arifoglu nu duymadim benim ilk aldigimin ustunde arapca seyler yaziyodu cok etkiliydi sonra piyasa karisti tabi ondan bulursam tekrar alicam :)

Bir kaç yere sormuştum bana karınca yağı ve yılan yağının Türkiye'de artık yasaklandığını söylediler. Hayvanların aşırı katli oluyormuş. Herneyse eline geçerse emin ol sahtedir, demişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…