- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
ay aynı ben. Aynısını yaşıyorum birebir. Dün hiç konuşmadık mesela ben öldüm mü kaldım mı yani hiç mi merak etmiyor. Belki siz yazın diyeceksiniz ama bir gün öncesinde ben yazdım adım attım. Artık ondan bekliyorum. Sinirimden çatlasam bile yazmayacağım.Konuyu ben açmışım gibi hissettim. 2 gün önce gün boyu yazmadı, akşamına ben yazdım ve biraz sitem ettim o da yoğunum, iş güçten başımı kaldıramadım vs. Dedi sonrasında muhabbetimizi ettik ama pazartesi akşamından beri ne telefon ne yazışma hiç bir şey yok ve ben çıldırmak üzereyim. İnsan hiç mi sevgilisinin ne yaptığını merak etmez, sesini duymak istemez ben anlamadım. Yaşımız küçük de değil, ilişkinin en başında niyetimizi belli etmiştik ikimiz de daha yeni sayılabilecek bir ilişkimiz var ama bu durum beni yıprattı. Normalde dayanamaz ben yazardım ama bu sefer gittiği yere kadar yazmıcam, sanırım taktik yapmak gerekiyor ben anlamıyorum bu işi.
Taktikte hiç uygulayamıyorum. Sizin duruma gelince de yogunluk falan bahane ya. Mesela bende çalışıyorum ama ona zaman ayırıyorum . Ben hiç sitem etmediğim için sebebini de bilmiyorum . Etsem muhtemelen sizinle benzer şeyler duyacağım.