- 18 Aralık 2009
- 5.929
- 5.862
- Konu Sahibi Peynirsiz Cheeseburger
Kızlar ne zamandır konu acmaya fırsat olmadı. Ne kadar fala meraklı bir insan oldugum bilinir daha önce denemedıgım yer kalmamıstır hatta ... keşfettiğim bir cafeden daha dogrusu cafede fal bakan bir kadınla tanıstım bende az cok vardır fal bakarım arada sırada. 6.hissim cok kuvvetlıdır enerjımde yuksektır bu konuda. oraya gırdıgım anda o kadında bırseyler hissettim inanın sıra beklerken sureklı bırbırımıze bakıyorduk. falıma bakmaya basladı ve ben gercekten hayretler ıcınde kaldım. herseyı herseyı bıldı ne olucagnı olacak olaylara kadar bildi . kesınlıkle tavsıye edıyorum.
Taksimde sea cafe ıstıklal caddesının sonuna kadar yuruyun baya baya ilerde galatasarayı gecın ıyıce yuruyun karsınıza cıkacaktır.Sağ tarafta kalıyor.
Biyo enerjili naz falcının adı.
Kızlar bana özelden mesaj atın gıtmeden önce adımı vereyım sıze arkadasım oldugunuzu soyleyın indirimde yapacaktır yerimseniben
Taksimde sea cafe ıstıklal caddesının sonuna kadar yuruyun baya baya ilerde galatasarayı gecın ıyıce yuruyun karsınıza cıkacaktır.Sağ tarafta kalıyor.
Biyo enerjili naz falcının adı.
Kızlar bana özelden mesaj atın gıtmeden önce adımı vereyım sıze arkadasım oldugunuzu soyleyın indirimde yapacaktır yerimseniben