Takip no

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
İnternetten kıyafet aldım ücretini de havale yapıp ödedim dün satıcı bayan ürünlerin resmini atmış kargolarınız çıkmıştır diye ama bana hala kargo firmasından takip no gelmedi satıcı bayan arayın kargoyu takip notlarınızı öğrenebilirsiniz yazmış firmayı aradım ama bakan yok hadi diyorum takip noyu öğrenmeyim eve getirsinler yeter bir sorun olur mu acaba o kargo firmasıda bana uzak gidemem.

Urunu aldigin firmaya ulasip onlardan takip numarasini alicaksin baska turlu isin cozulmez. Belki eve bile getirmicekler bosuma beklemis olursun. Malum ulkemizde evde oldugun halde evde yoktunuz diyen kargolar var

Adresiniz doğru ise gelir ama ne zaman gelir bilemiyorum. Şuan yoğunluk var doğru ama fazlasıyla ilgisizlik de mevcut. Mng mi sizin de? Sabahtan kendilerine ulaşmaya çalışıyorum. Gerçi ulaşsanız bile ne kadar çözebilirsiniz bilmiyorum. şubede bekleyen Kargo için İstanbul’a göndereyim tekrar göndersinler ben ikinci kere dağıtıma çıkartamıyorum yoğunuz dedi az önce. Çıldırmamak elde değil.
Müşt. Hiz. Arayıp isimle takip no alabiliyorsunuz ama sürekli aramanız düşürmeniz gerek.

Mng değil yurtiçi nasıl saçmalık bu sonra alınmayan kargolardan iş yükümüz çok diyorlar kendi çalışma arkadaşlarının yüzünden oluyor böyle.

Mng değil yurtiçi nasıl saçmalık bu sonra alınmayan kargolardan iş yükümüz çok diyorlar kendi çalışma arkadaşlarının yüzünden oluyor böyle.
Gelmiş karşı binaya gitmiş. Diyorum niye aramadınız üstünde numara var. Diyor arama zorunluluğumuz yok. Gel de çıldırma. Hediye göndermiştim ben. Şube ile ev arası 1.5 saat. Kendisi gelsin alsın diyorlar bana. Yada İstanbul’a göndereyim tekrar göndersinler diyor. Kargocuları sevemedim bir türlü. Saçma çalışıyor kafaları. Ya da bana denk geliyor anlamadım

Kargoyu adresinize zaten getirmisler görevlerini yerine getirmişler neden 2. Kere getirsinler ki

Ürünü nereden aldınız?
İnstagramdan falan mı?

Çünkü karşı binaya gitmiş. Üstünde numara olmasına rağmen arama zorunluluğum yok diye aramadan geri gitmiş.
Siz doğru adresi yazdiysaniz neden karşı binaya gitsin
Böyle zor zamanlarda evet kimsenin arama zorunluluğu yok, gerçi normal zamanlarda da arama zorunluluğu yok. Kargo üzerindeki adrese götürme zorunluluğu var .
Kargo meselesi şu an kamu hizmetine döndü
İnsanlar böyle tehlikeli bı ortamda günde 12 saat çalışıyorlar
Hayatı ihtiyaç olmadığı sürece kargo kullanılmamalı şu süreçte bence

Hangi kargo hangi sube gönderenin ad soyad ögrenin çıkıs yapan kargo şubesini arayın söyleyin bana takip numarası gelmedi deyin veriyorlar. Bir kaç gün önce bende öyle ögrendim

kargo firmaları zaten yoğum bir de şu zamanda kıyafet gerçekten gereksiz. düğün, nişan olmadığına göre. giyecek kıyafetiniz vardır diye düşünüyorum. insanlar yorulmuş bizim millet hala kıyafet derdinde. takip no akşama gelir merak etmeyin şirketler yoğun anca düşer sisteme.

Onlarında işi o. Neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna neye göre karar veriyorsunuz ? İstemiş ki almış bu yorumun gerekçrsini anlayamadım.

Onlarında işi o. Neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna neye göre karar veriyorsunuz ? İstemiş ki almış bu yorumun gerekçrsini anlayamadım.
çünkü şu an herkes deterjan, süpermarket, önemli kişisel bakım ve hatta sağlık hususunda kullandığı ürünleri bile internetten temin etmeye başladı. normal zamanda tabii ki ben de çevrem de kargo şirketleriyle sorun yaşıyoruz ama bu durum varken insanlar her gün deli gibi çalışıyorken bana mantıksız geliyor bu tip alışverişler.

Çalışan almak sorun değil
İşe gidilecek adresleri öğretmek sorun.
Herkes işini yapıyor evet
Saçma sapan kiyafet oje makyaj malzemesi taşımaktan belki de bir yaşlının evine gidecek un u deterjanı adresine goturemiyorlar
Herkesin bir çalışma kapasitesi var
Sizin dahiyane fikriniz olan daha çok çalışan alsınlar o zaman düşüncesi kargo firmalarının hiç aklına gelmemistir emin olun
Empati sonradan kazanılabilir bir yetidir. Bu konuda kendinizi gelstirmenizi onerebilirim .

Kargoyla internetten bişey alma marketten bişey alma e nerden alalım? Zorunluluk veya değil diye ayrıştıramayız ihtiyaçları. Ihtiyaç her türlü ihtiyaçtır ve bu süreçte dışarı çıkılamıyorsa internetten alışveriş daha mantıklıdır. Kurye de babamızın hayrına getirmiyor alıyor maaşını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…