• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takip no

Çalışan almak sorun değil
İşe gidilecek adresleri öğretmek sorun.
Herkes işini yapıyor evet
Saçma sapan kiyafet oje makyaj malzemesi taşımaktan belki de bir yaşlının evine gidecek un u deterjanı adresine goturemiyorlar
Herkesin bir çalışma kapasitesi var
Sizin dahiyane fikriniz olan daha çok çalışan alsınlar o zaman düşüncesi kargo firmalarının hiç aklına gelmemistir emin olun
Empati sonradan kazanılabilir bir yetidir. Bu konuda kendinizi gelstirmenizi onerebilirim .
Kardeşim bu salgın belki 1 sene sürecek deterjanda alınabilir kıyafet ojede alınabilir daha fazla çalışan alsalar hem işçileri çok yorulmaz hemde daha fazla verimli olabilirler.

Kargoyla internetten bişey alma marketten bişey alma e nerden alalım? Zorunluluk veya değil diye ayrıştıramayız ihtiyaçları. Ihtiyaç her türlü ihtiyaçtır ve bu süreçte dışarı çıkılamıyorsa internetten alışveriş daha mantıklıdır. Kurye de babamızın hayrına getirmiyor alıyor maaşını.
Maaş ödemesi kargoyu adrese götürme sine karşılık veriliyor
Müşteriyi arama görev tanımında yok
Hizmet sektöründeki insanlari müşterinin tüm isteklerini yerine getirmek zorunda olan çalışanlar olarak görmemek lazim
Şu an hastaneler bile hasta seçiyor
Acil olmayan tüm ameliyatlar bakımlar destek tedavileri ertelendi
İhtiyaç tanımı açıktır
O olmasa olur mu dersiniz kendinize cevap evetse zorlamazsiniz

Hizmet sektöründeki insanlari müşterinin tüm isteklerini yerine getirmek zorunda olan çalışanlar olarak görmemek lazim
İhtiyaç tanımı açıktır
Bakın şimdi çelişkiye düştünüz, kargo tamam aramadı diyelim gitti şubeye, şubeye giden şeyin aciliyeti var mesela biberon vs. alıyoruz. Sonra arıyorlar şubeden almanız gerekiyor diye arıyorlar ya "hani dışarı çıkmak zorunlu değil ya" nasıl çıkılsın alınsın gitsin tekrar alalım desek aciliyeti var çıkıp alsak etraf virüs dolu. O yüzden sadece bu süreçte aramaları gerekiyor kimse de kusura bakmasın.

Bakın şimdi çelişkiye düştünüz, kargo tamam aramadı diyelim gitti şubeye, şubeye giden şeyin aciliyeti var mesela biberon vs. alıyoruz. Sonra arıyorlar şubeden almanız gerekiyor diye arıyorlar ya "hani dışarı çıkmak zorunlu değil ya" nasıl çıkışın alınsın gitsin tekrar alalım desek aciliyeti var çıkıp alsak etraf virüs dolu. O yüzden sadece bu süreçte aramaları gerekiyor kimse de kusura bakmasın.
Dışarı çıkmıyorsaniz zaten adrestesinizdir ve kargo teslim edilir.
Çelişkiye düşen sizsiniz

Çelişkiye düşen sizsiniz
[/QUOTE]
Hayır gelmiyor salgın olmadan öncede evde yoktunuz diye mesaj atıyorlar bu bir çok kişinin başına gelmiştir bazıları işini çok güzel yapıyor bazılarıda çok gevşek davranıyor malesef

Çelişkiye düşen sizsiniz

Salgından önce bütün gün evdeydim bir keresinde tam da o saatte camdan bakıyordum beklediğim kargo arabası sokağıma geldi, apartmanımın önünde durmadı. Ileride bir öğrenci yurdu vardı onun önünde durdu. Onların paketlerini verdi gitti. Tam köşeyi dönerken sms geldi. Geldik yoktunuz diye. Bunu tek yaşayan kişi ben değilim. Sadece bir kere de yaşamadım. Adreste olsak da teslim edilmiyor işte kargolar. İnsanların sıkıntısı, korkusu bu.

İhtiyaç tanımı açıktır
Aramadan geldik evde yoktunuz demeyi biliyorlar. Evdeyim zili çalan yok. Adresten gönderi yapacağım kurye çağırdım kapısı "açık" olan apartmanın ziline bir kere basıp ben aşağıya inene kadar (10 saniye) geldik yoktunuz demeyi biliyorlar. Şubeden alayım diyorsun dağıtıma çıkardık diyorlar. Dağıtımda arıyorsun şubeye götürdük diyorlar. Alışverisi yapmaktan cok kargo pesinde koşmak insanı yoruyor. İsini iyi yapanları tenzih ederek söylüyorum. Biz zaten onlar bizim hizmetcimiz demiyoruz işlerini yapmalarını istiyoruz.

Siz doğru adresi yazdiysaniz neden karşı binaya gitsin
Böyle zor zamanlarda evet kimsenin arama zorunluluğu yok, gerçi normal zamanlarda da arama zorunluluğu yok. Kargo üzerindeki adrese götürme zorunluluğu var .
Kargo meselesi şu an kamu hizmetine döndü
İnsanlar böyle tehlikeli bı ortamda günde 12 saat çalışıyorlar
Hayatı ihtiyaç olmadığı sürece kargo kullanılmamalı şu süreçte bence
Herhalde siz kuryenin yanındaydınız. Bu kadar ısrar ettiğinize göre. :D

Mesela arasaydı bir daha gelmek zorunda kalmayacaktı. Gönderici firma istek geçince tıpış tıpış yine getirecekler. Ee noldu? Arama zorunluluğu yok ama arasaydı aşağı inip bile alırdık hiç onu yormazdık.

İhtiyaç tanımı açıktır
Arama zorunluluğu yoksa numara alıp hatta neden ulaşamayız belki diye 2. Numara bile kayıt ediyorlar? Mesela bir kargo gönderince numara vermek istemiyorum deseniz kargoyu almıyorlar bile işleme.

Aramadan geldik evde yoktunuz demeyi biliyorlar. Evdeyim zili çalan yok. Adresten gönderi yapacağım kurye çağırdım kapısı "açık" olan apartmanın ziline bir kere basıp ben aşağıya inene kadar (10 saniye) geldik yoktunuz demeyi biliyorlar. Şubeden alayım diyorsun dağıtıma çıkardık diyorlar. Dağıtımda arıyorsun şubeye götürdük diyorlar. Alışverisi yapmaktan cok kargo pesinde koşmak insanı yoruyor. İsini iyi yapanları tenzih ederek söylüyorum. Biz zaten onlar bizim hizmetcimiz demiyoruz işlerini yapmalarını istiyoruz.
Benim de en sinir olduğum bu.
arıyorum şubeyi diyor kuryede. Kuryenin numarayı veriyor. Arkadaş kurye her telefonumuza nasıl cevap versin. Cevap veremiyor tabiki. Mesai de 17.00 oldu mu telefonunu kapadı. Şubeyi arıyorum kuryeyi ara diyor. En son bugün açtı kurye. Beni değil şubeyi arayın dedi. Sanırım birkaç gün yanında gezdirir. Bilemiyorum başıma gelecekleri şuan.

Senin ürün yıllanmış gerçi de hepinize uyanık olun diye yazayım.

Ben bir kez dolandırıldım. S....com uygulamasından pahalı bir bebek salıncağı almıştım. Kargo fişinin resmini attı(alt nüsha ) ben de kartla havale yaptım. Sürekli tel de konuştuk ha gel di gelecek. Tabii ki dolandırılmışıö. Dava açtık halen sürüyor. Birşey çıkar mı çıkmaz ama yanına kalmasın canı sıkılsın. Bir de polis ulaştı bize dava kaydından beni de dolandırdı dedi. Paraya değil bana nasıl yapar hazmedemiyorum dedi:))))) sürüyor hala. Face ini buldum. Yoruma açık cocuğunun resminin altına dolandırıcı, haram yedirmeye utanmıyor musun yazdım. Akrabaları yakınları gördü. Mahkemeden daha çok rahatlattı:)))

canım öyle firmalar siparişleri topluca götürüp kargo firmasına bırakıyolar.orda kargocular tek tek onları paketliyo fatura kesiyo bilmemne yani hemen işleme almıyolar.bugün bekle yarın düşürene kadar hattı ararsın.

Bana da persembe gelen urunlerimle beraber üst katin siparisini birakti. Benim karacadan urunum yok dememe rağmen koliye aldanmayin icinde sizin siparisiniz vardir diyip bakmadan gitti.

Dolandirilmis olmayin? Hangi siteydi?

Bana da persembe gelen urunlerimle beraber üst katin siparisini birakti. Benim karacadan urunum yok dememe rağmen koliye aldanmayin icinde sizin siparisiniz vardir diyip bakmadan gitti.

Dolandirilmis olmayin? Hangi siteydi?
Sanmıyorum arkadaşımda ordan alışveriş yapmıştı daha önce tesettür kıyafet satan bir sayfa

Yakınlarda kargo subesi olan adreslere girmeden gidiyor bazen kuryeler nasılsa yakın gider alır diyorlar herhalde. Takip koduna gelince aldığınız sayfa vermek zorunda, siz nereden bileceksiniz ki. Telefon numaranızı yazmışsa sms gelir veya ararlar ama yazmamışsa adrese gelmezse satıcıya döner yine kendi uğraşır

Back
X