- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Kardeşim bu salgın belki 1 sene sürecek deterjanda alınabilir kıyafet ojede alınabilir daha fazla çalışan alsalar hem işçileri çok yorulmaz hemde daha fazla verimli olabilirler.Çalışan almak sorun değil
İşe gidilecek adresleri öğretmek sorun.
Herkes işini yapıyor evet
Saçma sapan kiyafet oje makyaj malzemesi taşımaktan belki de bir yaşlının evine gidecek un u deterjanı adresine goturemiyorlar
Herkesin bir çalışma kapasitesi var
Sizin dahiyane fikriniz olan daha çok çalışan alsınlar o zaman düşüncesi kargo firmalarının hiç aklına gelmemistir emin olun
Empati sonradan kazanılabilir bir yetidir. Bu konuda kendinizi gelstirmenizi onerebilirim .
Maaş ödemesi kargoyu adrese götürme sine karşılık veriliyorKargoyla internetten bişey alma marketten bişey alma e nerden alalım? Zorunluluk veya değil diye ayrıştıramayız ihtiyaçları. Ihtiyaç her türlü ihtiyaçtır ve bu süreçte dışarı çıkılamıyorsa internetten alışveriş daha mantıklıdır. Kurye de babamızın hayrına getirmiyor alıyor maaşını.
Bakın şimdi çelişkiye düştünüz, kargo tamam aramadı diyelim gitti şubeye, şubeye giden şeyin aciliyeti var mesela biberon vs. alıyoruz. Sonra arıyorlar şubeden almanız gerekiyor diye arıyorlar ya "hani dışarı çıkmak zorunlu değil ya" nasıl çıkılsın alınsın gitsin tekrar alalım desek aciliyeti var çıkıp alsak etraf virüs dolu. O yüzden sadece bu süreçte aramaları gerekiyor kimse de kusura bakmasın.Maaş ödemesi kargoyu adrese götürme sine karşılık veriliyor
Müşteriyi arama görev tanımında yok
Hizmet sektöründeki insanlari müşterinin tüm isteklerini yerine getirmek zorunda olan çalışanlar olarak görmemek lazim
Şu an hastaneler bile hasta seçiyor
Acil olmayan tüm ameliyatlar bakımlar destek tedavileri ertelendi
İhtiyaç tanımı açıktır
O olmasa olur mu dersiniz kendinize cevap evetse zorlamazsiniz
Dışarı çıkmıyorsaniz zaten adrestesinizdir ve kargo teslim edilir.Bakın şimdi çelişkiye düştünüz, kargo tamam aramadı diyelim gitti şubeye, şubeye giden şeyin aciliyeti var mesela biberon vs. alıyoruz. Sonra arıyorlar şubeden almanız gerekiyor diye arıyorlar ya "hani dışarı çıkmak zorunlu değil ya" nasıl çıkışın alınsın gitsin tekrar alalım desek aciliyeti var çıkıp alsak etraf virüs dolu. O yüzden sadece bu süreçte aramaları gerekiyor kimse de kusura bakmasın.
Bana da bazen evde olduğum halde yanlış blok a götürdükleri oluyor evde yoktunuz deniliyor onu anlatmaya çalışıyorum.Dışarı çıkmıyorsaniz zaten adrestesinizdir ve kargo teslim edilir.
Çelişkiye düşen sizsiniz
Dışarı çıkmıyorsaniz zaten adrestesinizdir ve kargo teslim edilir.
Çelişkiye düşen sizsiniz
Aramadan geldik evde yoktunuz demeyi biliyorlar. Evdeyim zili çalan yok. Adresten gönderi yapacağım kurye çağırdım kapısı "açık" olan apartmanın ziline bir kere basıp ben aşağıya inene kadar (10 saniye) geldik yoktunuz demeyi biliyorlar. Şubeden alayım diyorsun dağıtıma çıkardık diyorlar. Dağıtımda arıyorsun şubeye götürdük diyorlar. Alışverisi yapmaktan cok kargo pesinde koşmak insanı yoruyor. İsini iyi yapanları tenzih ederek söylüyorum. Biz zaten onlar bizim hizmetcimiz demiyoruz işlerini yapmalarını istiyoruz.Maaş ödemesi kargoyu adrese götürme sine karşılık veriliyor
Hizmet sektöründeki insanlari müşterinin tüm isteklerini yerine getirmek zorunda olan çalışanlar olarak görmemek lazim
İhtiyaç tanımı açıktır
Herhalde siz kuryenin yanındaydınız. Bu kadar ısrar ettiğinize göre.Siz doğru adresi yazdiysaniz neden karşı binaya gitsin
Böyle zor zamanlarda evet kimsenin arama zorunluluğu yok, gerçi normal zamanlarda da arama zorunluluğu yok. Kargo üzerindeki adrese götürme zorunluluğu var .
Kargo meselesi şu an kamu hizmetine döndü
İnsanlar böyle tehlikeli bı ortamda günde 12 saat çalışıyorlar
Hayatı ihtiyaç olmadığı sürece kargo kullanılmamalı şu süreçte bence
Arama zorunluluğu yoksa numara alıp hatta neden ulaşamayız belki diye 2. Numara bile kayıt ediyorlar? Mesela bir kargo gönderince numara vermek istemiyorum deseniz kargoyu almıyorlar bile işleme.Maaş ödemesi kargoyu adrese götürme sine karşılık veriliyor
İhtiyaç tanımı açıktır
Benim de en sinir olduğum bu.Aramadan geldik evde yoktunuz demeyi biliyorlar. Evdeyim zili çalan yok. Adresten gönderi yapacağım kurye çağırdım kapısı "açık" olan apartmanın ziline bir kere basıp ben aşağıya inene kadar (10 saniye) geldik yoktunuz demeyi biliyorlar. Şubeden alayım diyorsun dağıtıma çıkardık diyorlar. Dağıtımda arıyorsun şubeye götürdük diyorlar. Alışverisi yapmaktan cok kargo pesinde koşmak insanı yoruyor. İsini iyi yapanları tenzih ederek söylüyorum. Biz zaten onlar bizim hizmetcimiz demiyoruz işlerini yapmalarını istiyoruz.
Sanmıyorum arkadaşımda ordan alışveriş yapmıştı daha önce tesettür kıyafet satan bir sayfaBana da persembe gelen urunlerimle beraber üst katin siparisini birakti. Benim karacadan urunum yok dememe rağmen koliye aldanmayin icinde sizin siparisiniz vardir diyip bakmadan gitti.
Dolandirilmis olmayin? Hangi siteydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?