• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntısı olanlar

Miniquie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
464
320
18
Kızlar biraz dertleşelim mi :( takıntı anksiyete pms sorunlarıyla boğuşanlar hayatınız nasıl gidiyor? Biraz konuşmaya ihtiyacım var farklı şeyler duymaya

Ne güzel ya ben ilaç kullandım ama pek iyi gelmedi, 2 senedir yasayan ölü gibiyim

Bende çok dua ediyorum bu aralar, esma çekiyorum yoga yapıyorum ama bazen öyle bir çöküyorum ki o çöküşe hayret ediyorum beni tanıyan biri görse inanamaz halime :( şimdi buhurdanlık ve gül yağı satın aldım kokusu sakinlik huzur verirmiş her sabah da 1 bardak suya birkaç damla gül yağı katıp içeceğim inşallah daha iyi hissederim

Bende çok dua ediyorum bu aralar, esma çekiyorum yoga yapıyorum ama bazen öyle bir çöküyorum ki o çöküşe hayret ediyorum beni tanıyan biri görse inanamaz halime :( şimdi buhurdanlık ve gül yağı satın aldım kokusu sakinlik huzur verirmiş her sabah da 1 bardak suya birkaç damla gül yağı katıp içeceğim inşallah daha iyi hissederim
Hepimizde oluyor insanlık halleri iniş cıkıslar duygu yüklüyüz insan oldugumuzu gosteriyor sanki bu iniş cıkıslar.. 🌹

Geçmiyor mu 😥 yandım o zaman ben yaaa 😁 çoğu zaman kendimi ınsanları idare ediyormuş gibi hissediyorum seslerini gürültülerini vs

Back