Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anksiyetem var bı sıkıntı yaşamıyorumilaçta hiç kullanmadimKızlar biraz dertleşelim mi takıntı anksiyete pms sorunlarıyla boğuşanlar hayatınız nasıl gidiyor? Biraz konuşmaya ihtiyacım var farklı şeyler duymaya
Nasıl aşıyorsunuz anksiyeteyi?Anksiyetem var bı sıkıntı yaşamıyorumilaçta hiç kullanmadim
Zor zmnlardan geçiyoruz aşacagız inşallah ben ilaç kullanmıyorum duaşar kuran el işleri ile oyalanıyorumKızlar biraz dertleşelim mi takıntı anksiyete pms sorunlarıyla boğuşanlar hayatınız nasıl gidiyor? Biraz konuşmaya ihtiyacım var farklı şeyler duymaya
Hepimizde oluyor insanlık halleri iniş cıkıslar duygu yüklüyüz insan oldugumuzu gosteriyor sanki bu iniş cıkıslar..Bende çok dua ediyorum bu aralar, esma çekiyorum yoga yapıyorum ama bazen öyle bir çöküyorum ki o çöküşe hayret ediyorum beni tanıyan biri görse inanamaz halime şimdi buhurdanlık ve gül yağı satın aldım kokusu sakinlik huzur verirmiş her sabah da 1 bardak suya birkaç damla gül yağı katıp içeceğim inşallah daha iyi hissederim
Ne takıntınız var?Kızlar biraz dertleşelim mi takıntı anksiyete pms sorunlarıyla boğuşanlar hayatınız nasıl gidiyor? Biraz konuşmaya ihtiyacım var farklı şeyler duymaya
Ne takıntınız var?
Aynısı bende de var ama geçmiyor maalesefMesela seslere karşı aşırı bir duyarlılığım var, yemek yerken gürültülü yeniyorsa bağırarak konuşuluyorsa vs bunlar beni çok ama çok geriyor
Bu bir rahatsızlık adını unuttum, kardeşimde de var.Aynısı bende de var ama geçmiyor maalesef
OkbBu bir rahatsızlık adını unuttum, kardeşimde de var.
Misophonia bu.
Evet tek takıntı buysa Misophonia diyebiliriz :)Misophonia bu.
İyi misiniz şimdi
Bnm de olayları takma takıntım var
Sevindim şükür Allah daha iyi etsinÇok daha iyiyim teşekkür ederim, internete daha az giriyorum ve kefir vs tuketiyorum kendimi böyle daha iyi hissettim rahatladım bi