- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulusma oncesi sogan sarimsak ye ,dis fircalama, uzun suredir dus almamis ol.Gaz cikar falan
Şımarık davran normalde nasılsan tam zıttı ol açık açık konuşunca anlamıyorsa da biraz iğrençles bakımsız ol vs onu etkileyen neyin varsa tam zitti olArkadaşlar sevgilim aslan burcu ve bana saplantılı bir şekilde aşık kendimden soğutmak için ne yapmalıyım?
Profil fotoya bayıldım vallahailgisiz davran
Ya da baskıcı ol, her şeyine karış sonra bi acılı daha, bi tane daha
Ağlamalarli olan canım ne yazık kiTakintili derken ? Ya benimsin yada benim(!) tarzi tehditkar bir takintimi yoksa vicdan yapip aglamalar ben sensiz yasayamamlar(!) tarzi bir takintimi canim ona gore cevaplayacagim da
O konuda ben de bayağı şaşkınlık yaşıyorumAslan değildir o ya, aslan egolu gururlu olur yalvaran aslan hiç görmedim ben
Terazi burcuyum. Çok üzülecek ama sürekli ayrılırsak kaldıramam diye psikolojik baskı yapıyorBir aslan burcu olarak cevap vereyim :)
Ona net bir şekilde istemediğini söyle sevmiyorsan seviyor gibi yapma sevgilinse seni deliler gibi sever normaldir hayatından çıkar ama sebeplerini sun mesela seninle güzel zamanlar geçirdik ama ben artık bu ilişkiyi sürdürmek istemiyorum sen beni seviyorsun saygı duyarım bu çok güzel ama ben sevmiyorum gibi net ifadeler kullan sürüncemede bırakma
yorumları okumadım yazdın mı bilmiyorum senin burcun ne?
Elinde olsa şimdi evlenir oNe zaman evleniyoruz aşkım diye sor hemen topuklar merak etme. Çok gördük sensiz yaşayamam, ölürüm diyen takıntılı erkekleri.İş ciddiye binince hepsi kaçtı.
Neden sevmiyorsun peki? Bir hatası mı oldu?Elinde olsa şimdi evlenir o
Fazla ilgiye gelemiyorum. Bildiği halde yapıyor uyarıyorum onu sonra trip yiyorumNeden sevmiyorsun peki? Bir hatası mı oldu?
Bu daha kolay canim aglarsa aglasin napalim yani o ağlıyor diye bütün hayatini onla gecirecek degilsin yaAğlamalarli olan canım ne yazık ki
Sana verimProfil fotoya bayıldım vallaha