Takıntılı eski sevgili

17 yaşında predatör herif kancayı takmış kıza, aynı adam.

Adam aynı adamsa ; aileler tanıştırmış , kızın da isteği varmış. Hadi 17 yaşında ne isteği yahu , kanunen çocuk dedik ; ancak konu sahibi bugün 25 yaşında.Ki adam en başta kendisinden ayrılmak istemiş ve ayrılmış. Konu sahibi dönsün istemiş.

Kendisine şikayet icin yol gösteren onlarca mesajdan hatta ben avukatım yardım edeyim yazan Mirta dan sonra ; konunun 4.sayfasında kendisine yardım etmeye çalışan üyelere çıkışmış siz de dahil.

Bazıları takıntılardan yola çıkan dizilerden örnek vermiş. Yalnız o dizilerin ; 2 cinsiyetin de takıntılı olduğu versiyonları da var.

Biz anlatılana yorum yapsak da bir konuyu yorumlarken belli meslekleri bu denli yermek toplumsal güveni de sarsıyor.

Meslek grubu ne olursa olsun : elindeki bilgileri kişisel çıkarları için kullanan ,izni olmamasına rağmen bilgileri yayan birini görürseniz şikayet edin.

Biz yakın zamanda bir kayıp yaşadık. Birkaç hafta kendimize gelemedik, üzüldük ağladık, neden diye dağa taşa koşup bağırdık, ama ne oldu? Geçti. Geçiyor. Daha da geçecek. Onu o seçti. Kendi isteğiyle gitti. Yapacak bir şey yok. Üç gün ağlarlar, dünya dönüyor . Yardım istemeyene yardım edemeyiz, malesef mümkün değil. Kabullendim. Zor oldu inanın. Ama kabullendim.

Başınız sağ olsun. Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin.

ileri derece hasta gibi geldi bana. aşık kisvesine bürünmüş. elde edip soğur yada başkasını bulunca seni 2 dk da siler, hatır vicdan olmaz, yani sosyopat olabilir. tedavi çok zor

veya sevgiyi doğru bilmediği için yaşadığı şeyi sevgi zannediyor ve kendini de inandırıyor. durumunun farkında değil. ikiniz için de zor bir süreç olur ilerisini düşünürsen

polis olduğunu söylemişsiniz bizzat gidip şikayet edin mesleğini kötüye kullanmaktan soruşturma açılır meslekten men edilir

Merakımı gidermiş oldum, üzüldüm. Bir şey yapmaya niyeti yok.

O yüzden burada sizin için birsürü yorumlar yazan ablalarınızı dinlemeniz sizin hayrınıza olacak. Buradakilere kızmak yerine dediklerini uygulayın yoksa ileride çok geç olacak.

Bir ay kadar önce kocasından dayak yiyen bir kadın konu açtı 3 gün yalvardık darp raporu al diye almadı. Şimdi bizim yaptığımız mı doğru sizin mi, takkeni önüne koy düşün.
Evet yaa!!! Ben de hatırladım, eşinden dayak yemiş kadını üç gün git bir darp raporu al diye ikna edememiştik.

Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Babanızın kendisine ettiği ağır lafların intikamını alma peşinde. Sen bana bunları söylersin ama bak kızını yine elde ettim diyecek. Adamın hırsı, tavrı, tehditleri buradan beni gerdi ama siz hala "beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum" modundasınız. İş büyümüş zaten adam silahının fotoğrafını göndermiş. Babanız net ve kesin konuşmuş ama siz gevşek davrandığınız için gidip babanıza bile zarar verebilir. Kızın benimle görüştü ama sen bizi ayırmak istedin diyebilir.
Bırakın bu "yaa şapşik işte" modunu da gidin gereken yerlere şikayetinizi yapın. Babanız da durumu bilsin ki adam kendini koruyabilsin.
Sokakta hüngür hüngür ağlamışmış. Hoşunuza mı gitti, içiniz mi ezildi sizin için ağlayan bir erkek görmek? Bir arka sokakta da diğerine ağlamıştır. Arka mahalleye geçince de diğerine yüzük takmıştır. Bak, bir kadına parmak yüzük ölçün ne, sana yüzük alıcam diyen erkeği görünce duyunca o saniye kaçman lazım. Hiç telefon numaranı falan değiştirme, amirine dilekçe yaz böyle böyle diye. Ayrıca amirine, devam ederse iç işleri bakanlığına ve cimer'e de yazacağını söyle. Sadece siz değil babanız da tehlikede.

Senın berde olduguna sistemden bakamaz .Bu bir suç .Psıkolojısı bozuk bır polıs ayrıca .İşiyle tehdıt et.Ama şikayet edersen işinden olur .Bence sende barısacak gıbısın .Bana ole geldı

Aılene de zarar verebılır .Eger bırdaha benı ararsan sistemden nerede olduguma baktıgımı sıkayet edersem işin biter de .Hemen işinden oluolar .Ama sen uyarını yap kımsenın eknegıyle oynama .Arkadas silah resmı atmsk ney ya

Aklıma Stephen King’in “Çılgınlığın Ötesi”(Rose Madder) romanı geldi… Polis koca vs. Çok dikkatli olmanızı tavsiye ederim, elinde bir şekilde yetki bulunduran sorunlu insanlar gerçekten tehlikeli olabiliyor.

Bu sevgi falan değil sakın aklınız karışmasın.
Ayrılmakla mantıklı bir adım atmışsınız sakın yolunuzdan dönmeyin.
İnsan gibi son defa uyarın ve engelleyin eğer bir şekilde tekrar ulaşmaya çalışırsa bağlı bulunduğu kuruma şikayet edeceğinizi söyleyin ve yine devam ederse şikayetinizi yapın.

Babanız izin verse dahi bu yaratıktan hiç bir şey olmaz.

17 yaşından beri manipüle edilmek nedir inşallah hiçbir zaman yaşamazsınız zihniyetiniz o saatte dışarda ne işi varmış zihniyetiyle tamamen aynı.
Manipülasyona uğradığınızı farkettiğiniz an sorumluluk sizde. Manipülasyoncu şahsı gerektiği yerlere şikayet edip hayatınızdan tamamen uzaklaştırmanız, gerekli önlemleri almanız hatta şahısı ifşa edip koruma kararı istemeniz gerekli. İnatla bir şeyleri yapmıyor hala şahısın sizinle iletişimini kesmesi için bir çaba sarfetmiyor, insanlara saldırıyorsunuz. Bu şahıs sizi sevmiyor, sizi aldatmış, tehdit etmiş. Ne yapalım, ne diyelim? Önerileri beğenmiyorsunuz. Biz şikayet edip bir şekilde bulunmasını mı sağlayalım? O kadar çok öneri verildi ki işinize gelenlere işinize geldiği gibi cevap veriyorsunuz. Hayat sizin hayatınız, değerini kıymetinizi siz belirlersiniz.

Ailene bir an önce anlat suçluluk duyması gereken sen değilsin.İnsanlar evliyken boşanıyor.Ailene söyleyemeyeceğini de düşünüp köşeye sıkıştırıyor sanırım bunun böyle olmadığını goster.Bu takintidan başka birşey değil.Giden gidip kendini kurtarmış sende kendini kurtar hiç normal değil.

aileme dün gece evin önüne geldiğinde haber verdim dışardaymış diye babam hiç beklemediğim bir tepki verdi. Gençken olur böyle şeyler bir şey yapamaz diye

aileme dün gece evin önüne geldiğinde haber verdim dışardaymış diye babam hiç beklemediğim bir tepki verdi. Gençken olur böyle şeyler bir şey yapamaz diye
Baştan sona anlat herşeyi.Detaylarini öğrendiğinde böyle bir tepki vermeyecektir.Yillardir yaşadığın bu durumdan kurtul kimsenin kimseyi böyle bir baskı altına almaya hakkı yok üstelik hastalıklı bir durum olduğunu düşünüyorum sağlıklı birinin yapacagi şeyler değil bunlar.Kendimi senin yerine koyuyorum kesinlikle anlatmak yaşadığım şeylerden zor değil yasayacaklarimdanda.Annenden başlayarak anlat birlikte ne yapılacaksa yapın.

Anlatıyorum ama buna bile bir şey demediler annem çok korktu ama babam oldukça sakindi hala arıyor ağlıyor kötü sözler söylüyor bana iyice ağır geldi her şey beni çok suçluyor hepsi benim yüzümdenmiş gibi teşekkür ederim size

Şikayet edeceğinizi söylediniz mi?
Bakın buna benzer bir durumu yaşadım çok çabaladım pabucu ona bırakmadım aynı böyle hastalikliydi.Ne derse desin kendine birşeyler yapmakla gözünü de korkutabilir korkma birşey olmuyor kimse canına kıymaz sonuna kadar git şikayet et ama teslim olma

Arkanı almayacak, korkup sinecekti de seni neden bu manyağın hedefi haline getirecek laflar etti babanız? Sadece telefonda konuşarak baba olunmuyor.
Gene kendi göbeğimizi kendimiz kesmemiz gerekiyor demekki. Artık geciktirmeyin, hemen şikayet edin. Korkutacak şeyler söylemek istemiyoruma ama bu kadın vahşetlerinin bir kısmı da " o yapmaz, o kadar ileri gitmez, ekmeğiyle oynamayayım" vs vs düşünceleriyle hareket edilince ortaya çıkıyor. Tüm o silah resimleri ve tehdit mesajlatını teslim edin.
Sevgi yorumu yapmayacağım. Resmen babanıza kinlenince ders verme çalışmasına başlamış. İnşallah kurtulursunuz hemen.

Sevmiyor takıntı yapmış. Uzak dur

Birim amirine şikayet et salağı telefonla ara o şubeyi görevi kötüye kullaniyor diye yazdiklarini gönder sizin birimi şikayet edicem yoksa bunu zapdedin de. Tam olarak son cümlede yazdigin gibi elinde alternatif kalmamış ve kaçan balık büyük olmuş hırstan baska bisey değil böyle inat gormedim tam bi gerizekali. Ayrica erkegin bu kadar yalvaranini zirildayanini hic sevmem. Aciz olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…