• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takıntılı eski sevgili

:KK70: aynen bu kadar at gözlüğüyle bakmayın etrafa bir siz akıllı değilsiniz aynı şeyleri yaşamıyoruz
Bin beterini yaşadım emin ol. Babam onu şikayet ettiğinde adam cezaevinde imiş zaten, babamı ordan arayarak taciz etmiş. Sen ise amirinin karşısında süt dökmüş kediye dönecek bir tane sümsüğü gözünde iyi büyütmüşsün.

Bin beterini yaşadım emin ol. Babam onu şikayet ettiğinde adam cezaevinde imiş zaten, babamı ordan arayarak taciz etmiş. Sen ise amirinin karşısında süt dökmüş kediye dönecek bir tane sümsüğü gözünde iyi büyütmüşsün.
17 yaşından beri manipüle edilmek nedir inşallah hiçbir zaman yaşamazsınız zihniyetiniz o saatte dışarda ne işi varmış zihniyetiyle tamamen aynı.

Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
Bu sevgi değil bir an önce uzaklaştırma aldır ve savcılığa gidip suçduyurusunda bulun

17 yaşından beri manipüle edilmek nedir inşallah hiçbir zaman yaşamazsınız zihniyetiniz o saatte dışarda ne işi varmış zihniyetiyle tamamen aynı.
Senin olayının dışarda olmak ile alakası yok. Ya ne cesaret o adamla buluştun sen, adam sapık gibi izliyor seni gbt den, silah fotoğrafı atıyor, sen canını sokaktan mı buldun kızım?

Benim sevgilim bile değildi. Beni görüp gözüne kestirmiş bir predatördü. En ufak umut bile vermedim yav, manyak sarmıştı başıma. Benim olayımın bir gece vakti dışarda olmak ile alakası var ama.

Burada gelip konu açanda kabahat siz benim ne niyetimi ne de yaşadıklarımı anladınız. Böyle olmaz ne kadar manipülasyona uğradığımı bilmiyorsun. Böyle sert sert yargılayarak neyi amaçlıyorsunuz?
Evet keşke konu açıp bizim sinirlerimizi bozmasaydın. Neyi bilmem lazım ? Sürekli bi bahane buluyorsun. Nedir yani ? Gidip şikayet et diyene hemen üstten tanıdığı var diyorsun. Mantıklı mı ? Yapma Allah aşkına. Sen açıkça söyle bende barışmak istiyorum , düzelsin istiyorum de.

İnşallah bir tanıdığınız veya kendiniz bu durumun içine düşmezsiniz. Buradan yazmak kolay gelin bir de yaşayana sorun. Sizin bu yaptığınız arka planda erkeği savunmaktır. Sizin gibiler yüzünden biz kadınlar utanıp sıkılıp bu durumu kimseye anlatamıyoruz ancak yargılayın bakalım bu düzeni bu hale getirenlere katkı sağlayamayın lütfen
İstediğin olmadı hemen yok başına gelmez inşallah bilmem ne ?
Ne biliyorsun biz ne yaşadık ? Burada adet oldu istediği cevabı alamayınca sende yaşa tarzı tazılar. Eeeh yettiniz bea !
2 mesaj sonra ‘kidin kidinin dişmanii’ yazacaksın. Halbuki sana senden başka düşmana gerek yok.

her yerden engelle. farklı numaralardan ulaşırsa da engelle. asla cevap verme. ve bana kalırsa o sana yazdığı bi gün ona tek bir mesaj at. tüm yazışmaların duruyor bir daha bana ulaşmaya çalışırsan seni savcılığa şikayet edecem cimere yazacam de. bunu yaz ve ne yazarsa yazsın cevap verme.
psikopat bir tipse ve dengesizse aileni yanına al savcılığa git derim. Allah korusun öldürülen kadınların çoğu korkuyla manüpüle edilen kadınlar.
asla korkma. o senin korkundan besleniyor. ama sende biraz zekice davran bundan sonra ulaşamasın sana gerekirse avukat tut. dik dur.

Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
Adam psikopat belki sosyopat. Seni sevmiyor asla ben ağlayan,yalvaran adamlar dan korkarım.. Asla yanıt verme , ilgilenme ve kararından dönme

Işte 'you' dizisinin etkisi. Ne yazikki birçok ergenimiz dizide psikopatlik görmüyor, aşki sandiğini görüyor.

Adam sevmiyor, takintili. Mesleğini tehditler için kullaniyor. Bu sağlikli birşey hiç değil. Umarim aklin başina gelirde, izini kaybettirirsin bu adama. Ve ilerde sağlikli bir ilişkiye başladiğinda, şimdiki bu şahisin ne kadar takintili olduğunu fark edersin. Ne kadar cahildim dersin.

Psikologa gitmelisin bu arada. Çünkü tüm bunun altinda kendine karşi sevgi eksikliği yatiyor. Kendini gerçekten seversen, böyle tür sahislarada ihtiyaç duymazsin.

Işte 'you' dizisinin etkisi. Ne yazikki birçok ergenimiz dizide psikopatlik görmüyor, aşki sandiğini görüyor.

Adam sevmiyor, takintili. Mesleğini tehditler için kullaniyor. Bu sağlikli birşey hiç değil. Umarim aklin başina gelirde, izini kaybettirirsin bu adama. Ve ilerde sağlikli bir ilişkiye başladiğinda, şimdiki bu şahisin ne kadar takintili olduğunu fark edersin. Ne kadar cahildim dersin.

Psikologa gitmelisin bu arada. Çünkü tüm bunun altinda kendine karşi sevgi eksikliği yatiyor. Kendini gerçekten seversen, böyle tür sahislarada ihtiyaç duymazsin.
Seni kurtluyorum Arya :D o dizide ki Joe çok farklı bir boyutta yaw. Mazlum erkekten korkuyorum onun yüzünden.

Kaç kadın böyle yargılanacağını bilip anlatamıyor bu sorunlarını biliyor musunuz bu düzende hepinizin parmağı var
Senin de bu hikayede anlatamadığın şeyler var mı? Ailen biliyorken savcılığa gitmemen garip, canını sokakta mı buldun?

Merhaba direkt konuya geçmek istiyorum. Okulumda son yılım Eylül ayında da uzun git gelli ilişkimden evlilik teklifi aldım. Bu ilişkiyi en başından beri ailem istemiyordu. Daha öncesinde aldatma vs de dahil oldu malesef bu ilişkiye gözüm hiçbir şeyi görmüyordu. Ne olursa olsun arkasında dururum diyordum o zamanki aklımda. Ama evlilik teklifi aldıktan sonra gözüme her şey daha net görünmeye başladı. Karşı tarafın ailesi her şeyden haberdar. Ailene söyle artık yaza düğün olsun hazırlıklar başlasın istemeye gelelim diye ısrar ediyor. Anneme bu konuyu açmaya çalıştım; katiyyen olmaz, ben bir şey demesem de baban asla izin vermez diyor. Ne yapacağımı şaşırdım karşı taraf beklemekten sıkıldı. Babamın da şu an bazı problemleri var. Söyleyecek durumda da değilim. Kafam çok karıştı. Karşı taraf yaşça büyük benden benim daha yeni atamam olacak 6 aya. Onun meslekte 5-6. Yılı. Bazen vazgeçmeyi düşünüyorum ama karşı tarafı çok üzeceğimi düşünüp yapamıyorum. Öncelerı bana yaptıkları aklımdan çıkmıyor. Aileme karşı gelecek olsam karşı tarafın elle tutulur bir yönü yok annem biliyor bana yaptıklarını daha öncelerinden. Ne yapacağım gerçekten bilmiyorum iyice daraldım.

Konu sahibi siz sağlıklı düşünemiyorsunuz. Bu eski konunuz da bunun ispatı.

O yüzden burada sizin için birsürü yorumlar yazan ablalarınızı dinlemeniz sizin hayrınıza olacak. Buradakilere kızmak yerine dediklerini uygulayın yoksa ileride çok geç olacak.

Kaç kadın böyle yargılanacağını bilip anlatamıyor bu sorunlarını biliyor musunuz bu düzende hepinizin parmağı var
Sevgili fosfor fukarası kardeşim, konunun tamamını okudum kimse seni yargılamamış. Hiç konuyu oraya çekiştirme. Aksine insanlar dik dur sesini çıkar diyor sana.

Herkese merhaba
seven erkek ya da pişman olan erkek karşısındakinin bir ailesi oldugunu onu kırmayarak korkutmayarak medeni bir şekilde konuşmaya çalışır yeni sayfa açmak istediğini söyler bu şekil de vicdan yaptırarak izleyerek korkutarak yapmaz. bariz hırs yapmış. siz ona evet gel deseniz 1 ay sonra elde etmenin vermiş olduğu gevşeklik geri gelecek ve siz yine noldu diyeceksiniz. benim arkadaşşalrıma beni kabul et seni sevdiğim için intihar edecem yazıp intihar mektupları yazan oldu sonrlarında elde edemeyince 2 ay için de evlendiler eee canına kıymak o kadar kolay mı. viicdana oynuyor gelmeyin oyununa

Her yerden engelliyorum ama yeni numaralar bulup yazmaya devam ediyor. Psikolojim gerçekten çok bozuldu. Tedavi aldıgımı söyledim hastane kayıtlarıma bakmış bulamamış bana yalan söylüyorsun diyor.
Bunun adı görevi kötğye kullanma, ciddi bir suç
Silse bile savcılık kararıyla hepsi geri gelir. Ama konu sahibi her şeye hayır diyor.
Babama söyleyemem olay büyür.
Savcılığa gittim üstten tanıdığı var bir şey olmadı.
Fotoğraf attı bana aşık.
Yani ne denilir ? Evlen madem o zaman ! Gelip sinirlerimizi bozmak için konu açıyorsunuz !
Doktor kocasından dayak yiyen kadının hikayesi gibi bu da onu yapamam bunu edemem. Ne yapsa hakkıdır o zaman adamın, korkmuyor ki senden.
İnşallah bir tanıdığınız veya kendiniz bu durumun içine düşmezsiniz. Buradan yazmak kolay gelin bir de yaşayana sorun. Sizin bu yaptığınız arka planda erkeği savunmaktır. Sizin gibiler yüzünden biz kadınlar utanıp sıkılıp bu durumu kimseye anlatamıyoruz ancak yargılayın bakalım bu düzeni bu hale getirenlere katkı sağlayamayın lütfen
Şu yorumu yazdığın kadın adliye personeli, her gün senin gibileri öldürmüş onlarca adam görüyor o, bence dikkate al.
Burada gelip konu açanda kabahat siz benim ne niyetimi ne de yaşadıklarımı anladınız. Böyle olmaz ne kadar manipülasyona uğradığımı bilmiyorsun. Böyle sert sert yargılayarak neyi amaçlıyorsunuz?
Silkelen diye yapıyorlar, manipülasyona uğradığının farkındaysan atmaktan korktuğun adımlar atman şart çünkü doğru yol orası
Söylenenler işlerine gelmediği için açamıyorlar o konuları, burada yorum yapan herkes aynı şeyi söylüyor. Asıl soru şu "tavsiyeleri uygulayamayacaksan konuyu neden açtın"

Bir ay kadar önce kocasından dayak yiyen bir kadın konu açtı 3 gün yalvardık darp raporu al diye almadı. Şimdi bizim yaptığımız mı doğru sizin mi, takkeni önüne koy düşün. Babam üzülmesin diyerek saçmalıyorsun, o adamla evlenir ya da o adam tarafından öldğrülürsen ne yapacak baban, bunu da bir düşün. Barışmanı önerecek insan aradın sanırım ama burada yok öyle biri. Çünkü doğru yol o değil

Son düzenleme:
Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Ve buda senin hoşuna gidiyor. Beni seviyor diyip mutlu mesut yaşıyorsun . Azıcık akıl yahu

Back