adam seni aldatmış hala seni sevebileceğini mi düşünüyorsun? sensizlikten canına kıyacaksa niye seni aldatıyor? boş blöf yalan hepsi. birkaç ihtimal var ya dönecek eski sevgili bi sen kaldın ya senin reddetmeni hırs yaptı ya da babanın söyledikleri ağırına gitti iyice inada bindirdi. ben olsam şikayetçi olurdum bu apaçık mesleği kötüye kullanmak.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Takıntılı eski sevgili
- Konu Sahibi Malena31
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Mayıs 2021
- 1.665
- 1
- 5.290
- 108
- 31
Baban ağır konustugu için diş bilenmiş senin aklını çelmeye çalışıyor evlenincede sana dünyayı dar edecek yüksek ihtimalle ailenlede görüştürmeyecek seni ! Insan sevdiğini göstermek için ayrılmayı beklemez gözünü boyamaya çalışıyor ajitasyon yaparak senin yıllardır böyle biri olmasını istediğini çok iyi biliyor çünkü. Aman diyim uzak dur cok dikkatli ol.
- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
Seni kurtluyorum Arya o dizide ki Joe çok farklı bir boyutta yaw. Mazlum erkekten korkuyorum onun yüzünden.
Yav benmi diziye iyi bakmadim, neresi mazlum onun yaa? Bana hep müthis itici geldi. Artik 2.sezondan sonrada birakmiştim. Bir psikopat için fazla miymiymiy hiç çenesi bitmiyordu.
Eh heralde farkli boyut, Joe'un gizli hapisi vardi, insanlari öldürdüğü, ama stalklamasi, güya sevgi ile boğmasi hepsi ayni. Ama işte kizlar o stalklamayi, eve izinsiz, habersiz girmeyi felan vile romantik olarak görüyorlar.
- 14 Ekim 2019
- 223
- 334
- 53
Git barış kesinlikle seni çok seviyor. Herşeyi seni kaybetme korkusundan yapmış. Seni kazanmak için babanı bile öldürür. Seni o kadar seviyor ki başkaları da sevmesin diye seni kaçırır saklar herkesten. Diğer kızlarda kimmiş onlarla hep gönül eğlendirmiştir o. Sizin aşkınız ebedi
- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
Son sezonu izle diyorumYav benmi diziye iyi bakmadim, neresi mazlum onun yaa? Bana hep müthis itici geldi. Artik 2.sezondan sonrada birakmiştim. Bir psikopat için fazla miymiymiy hiç çenesi bitmiyordu.
Eh heralde farkli boyut, Joe'un gizli hapisi vardi, insanlari öldürdüğü, ama stalklamasi, güya sevgi ile boğmasi hepsi ayni. Ama işte kizlar o stalklamayi, eve izinsiz, habersiz girmeyi felan vile romantik olarak görüyorlar.
Joe ezik bir tip. Kimsenin görmediği, kimseyle kavga edemeyen falan. O bakımdan mazlum dedim.
Korkunç. Ben bu tiplerin amir yada savcılık duyunca sevgisi devam edenine hiç rastlamadım.
Eğer bağımlı ve takıntılı olan siz değilseniz bırakırsınız bu işi. Arkadaşların ağızları bal yesin ne de güzel yazmışlar.
Bilemiyorum. "Zarara rızasıyla girene merhamet olunmaz." Diye bi kaide de vardır.
Hatta akan dere çaglamaz, kendi düşen ağlamaz.....
Eğer bağımlı ve takıntılı olan siz değilseniz bırakırsınız bu işi. Arkadaşların ağızları bal yesin ne de güzel yazmışlar.
Bilemiyorum. "Zarara rızasıyla girene merhamet olunmaz." Diye bi kaide de vardır.
Hatta akan dere çaglamaz, kendi düşen ağlamaz.....
- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Havlayan köpek ısırmaz derler,merak etme kendine bir şey yapacak insan bu işi böyle şova dökmez.
Ailenin onayı yok,sende soğumuşsun zaten,seni defalarca aldatmış,her ayrılıkta eski sevgililerine dönmüş sen hala bu adam için ne vicdanı yapıyosun ki?
Engelle her yerden,muhatap oldukça yüz veriyosun farkında mısın?
Israrla seni taciz etmeye devam ederse git savcılığa ver,mesleğinden bile ederler vallaha.
Ailenin onayı yok,sende soğumuşsun zaten,seni defalarca aldatmış,her ayrılıkta eski sevgililerine dönmüş sen hala bu adam için ne vicdanı yapıyosun ki?
Engelle her yerden,muhatap oldukça yüz veriyosun farkında mısın?
Israrla seni taciz etmeye devam ederse git savcılığa ver,mesleğinden bile ederler vallaha.
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.233
- 798
Burada gelip konu açanda kabahat siz benim ne niyetimi ne de yaşadıklarımı anladınız. Böyle olmaz ne kadar manipülasyona uğradığımı bilmiyorsun. Böyle sert sert yargılayarak neyi amaçlıyorsunuz?
Bahsettiğiniz erkek arkadaşınız , aşağıdaki konuda geçen kişi mi ?
merhaba kızlar kafamı çok karıştıran bir türlü bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl önce akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey çok güzeldi uzak mesafe yaşı da benden büyük 7 yaş. daha önce 2 kez sözlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. günü niyetinin ciddi olduğunu söyledi hemen. biz 5 6 ay görüştük ardından benden saçma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben çok üzüldüm büyük bir depresyon yaşadım dönsün diye çok dua ettim. ama öğrendim ki bu kişi o süreçte eski sözlendiği kişiyle görüşmüş aklı ona kaymış. görüştüğü kişi de o zaman nişanlıymış. gerçekten üzüntüme üzüntü kattı ama çok sevdiğim için sineye çektim. geri döndü barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz için araya pandemi süreci girdi o 3 ay daha görüşemedik. bu 3 ayın sonunda bana çok soğuk davrandı. sürekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın öbür gün pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor böyle boşluk hissi oluyor içime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkaç gün sonra mesaj attı görüşelim yüzyüze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. çok seviyorum onu ama öyle şeyler yaşattı ki bana gerçekten kötü bir süreçti. fikri çok değişken sürekli kurban psikolojisinde kızlar lütfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.
bu arada sürekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statünün daha yüksek ben yaşça büyüğüm diyor ama 2 sefer saçma sapan bahanelerle o beni terk etti
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Aynısı şuan benim başımda, şuan birebir aynı şeyi yaşıyorum. Ama üzgünüm ben sizin kadar korkak değilim. Ben yenilmeyeceğim kendime söz verdim.
Bende kendi hikayemi anlatayım herkese ders olsun.
Ayrıldığımızı bir türlü kabullenmeyen eski sevgilim yeniden hortladı. Uyuşturucuya alışmış hatta dibine vurmuş olacak ki cuma gecesi yine saçma sapan mesajlar atmaya, rahatsız etmeye başladı. Öyle şeyler söyledi ki yetmedi kapıma geldi. Belinde jop. 24 saatin var dedi gitti. Aynısını yapmayacağıma emin olduğu için evine gittim. Öyle bir rezillik çıkardım ki, o bana “yiaaa seni seviyo merak etme birşey yapmasss” diyen anasını “kendi başının çaresine kendin bak” diyen abisini ve tehditçi şerefsizi bütün mahalleye rezil ettim, sinir krizi geçirdim. Bir kadının daha öldürülmesine sessiz mi kalacaksınız diye bağırdım inlettim ortalığı millet camlara çıktı. Kuzenim götürdü beni eve. Ama bu mal yine durulmadı tabi. Annemi babamı arayıp benim kürtaj olduğumu, cinsellik yaşadığımı söyleyip öldürtecekmiş beni. Ben aldım hoparlöre dedim anne sana böyle böyle diyecekmiş haberin olsun. Al bi de ondan dinle. Telefonu kapattı kökten. Babamı arattım, babama da şey dedi. Kızınızı tehdit etmedim kızınız uyduruyor. Resmen r yaptı. Anneme babama herkese söyledim, karakola gittim. Oradaki polisler önce dilekçemi almak istemediler, sebebi ilerde evlenirmişim davam hala devam edermiş başıma dert olurmuş kocam kocamın ailesi ne dermiş falan.aile mahkemesine gidecek yarın annem. Uzaklaştırma aldıracağız. Bir dilekçeyle halledilebilen birşeymiş, gidip form dolduruyorsunuz kimlik fotokopinizle, olan bu. Beni öldürür mü bilmiyorum ama kendisini öldürmekle tehdit ediyor. Demem o ki korkmayın, sinmeyin. Bu primatlar sizin/bizim korkularımızdan besleniyor. Hayatı dar edip kendilerine bağlamak amaç. Siz böyle yaptıkça daha çok ağlanırsınız burada. Çünkü bu adamın eline bu kozu siz veriyorsunuz.
Bende kendi hikayemi anlatayım herkese ders olsun.
Ayrıldığımızı bir türlü kabullenmeyen eski sevgilim yeniden hortladı. Uyuşturucuya alışmış hatta dibine vurmuş olacak ki cuma gecesi yine saçma sapan mesajlar atmaya, rahatsız etmeye başladı. Öyle şeyler söyledi ki yetmedi kapıma geldi. Belinde jop. 24 saatin var dedi gitti. Aynısını yapmayacağıma emin olduğu için evine gittim. Öyle bir rezillik çıkardım ki, o bana “yiaaa seni seviyo merak etme birşey yapmasss” diyen anasını “kendi başının çaresine kendin bak” diyen abisini ve tehditçi şerefsizi bütün mahalleye rezil ettim, sinir krizi geçirdim. Bir kadının daha öldürülmesine sessiz mi kalacaksınız diye bağırdım inlettim ortalığı millet camlara çıktı. Kuzenim götürdü beni eve. Ama bu mal yine durulmadı tabi. Annemi babamı arayıp benim kürtaj olduğumu, cinsellik yaşadığımı söyleyip öldürtecekmiş beni. Ben aldım hoparlöre dedim anne sana böyle böyle diyecekmiş haberin olsun. Al bi de ondan dinle. Telefonu kapattı kökten. Babamı arattım, babama da şey dedi. Kızınızı tehdit etmedim kızınız uyduruyor. Resmen r yaptı. Anneme babama herkese söyledim, karakola gittim. Oradaki polisler önce dilekçemi almak istemediler, sebebi ilerde evlenirmişim davam hala devam edermiş başıma dert olurmuş kocam kocamın ailesi ne dermiş falan.aile mahkemesine gidecek yarın annem. Uzaklaştırma aldıracağız. Bir dilekçeyle halledilebilen birşeymiş, gidip form dolduruyorsunuz kimlik fotokopinizle, olan bu. Beni öldürür mü bilmiyorum ama kendisini öldürmekle tehdit ediyor. Demem o ki korkmayın, sinmeyin. Bu primatlar sizin/bizim korkularımızdan besleniyor. Hayatı dar edip kendilerine bağlamak amaç. Siz böyle yaptıkça daha çok ağlanırsınız burada. Çünkü bu adamın eline bu kozu siz veriyorsunuz.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
E kendini manipüle ettirme. Bunu yaptığının farkındasın. Onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz e öldürülmeyi mi bekliyorsunuz? Bi aksiyon almazsanız adam iyice tepenize çıkacak. Bakın benimkinde ses soluk yok, en son öldürüyordu kendini ne yaptı bilemem. Annesi abisi bile arkamda değil, eve falan gelmiyor birime olursa sen polise git artık kendi başının çaresine bak der gibi postaladılar beni. Siz daha hiçbir aksiyon almadan yok manipüle ediliyorum yok şöyle yok böyle. Cidden amaç nedir? Destek olduk, geçecek merak etmeyin dedik. Geçti mi? Ya sa çocuğa tü kaka diyelim hep beraber, vazgeçecek mi yaptığından? Hayır.17 yaşından beri manipüle edilmek nedir inşallah hiçbir zaman yaşamazsınız zihniyetiniz o saatte dışarda ne işi varmış zihniyetiyle tamamen aynı.
- 2 Aralık 2021
- 238
- 345
- 33
Ne sevgilisi? Alakası yok. Ayrıca “her kaydınıza” ulaşamaz, “şu şu saatlerde buradasın” falan mümkün değil, ne alaka, Foursquare mi bu? Mesela örnek verir misiniz? Sizi şahsen izlemesi için savcılık kararı olması lazım.Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
- 21 Ocak 2018
- 8.340
- 20.583
- 348
- 32
Adam sizi sevmiyor sadece manyak ve sizin onu terk etmenizi hazmedememis silahinin resmini atarsa lutfen canina kiy diyin uatlerine sikayet edeceginizi soyleyin bakin bakalim daha kosuyormu pesinizden. Adam aldatmis hala seviyor diyosunuz ya pes aileniz akilli insanlarmiski sizin evlenmenize karsi cikmis
- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.233
- 798
Konu sahibi forumda olmasına rağmen saatlerdir konusuna yazmıyor. Gerçekten sorunu olan bir insan davranışı mı sizce ?
Onlarca mesaj yazılmış , şikayet için yol gösterilmiş.
Üyeye eski konusundaki kisiyle bu kişi aynı mı diye sormuştum. Henüz yanıtı yok.
Okumak isteyenler için
Diğer takip eden konulara da bakabilirsiniz.
Belli bir meslek grubunu içeren konularda kişilerden bağımsız, o meslekteki herkes zan altında bırakılıyor.
Her mesleğin , her memleketin iyisi de kötüsü de var.
Konu sahibinin anlattıkları gerçekse , kendisi harekete geçmese dahi ailesi gerekli önlemleri alacaktir. Diğer konulardaki kişiyle aynıysa bu kişi ; kendilerinin uzaktan akrabası ve aileler birbirini tanıyormuş zaten.
Üyeye eski konusundaki kisiyle bu kişi aynı mı diye sormuştum. Henüz yanıtı yok.
Okumak isteyenler için
merhaba kızlar kafamı çok karıştıran bir türlü bir yere varamadığım ilişkimi size danışmak istiyorum. biz bu beyefendiyle 1 yıl önce akrabalarımız vasıtasıyla tanıştık. başta her şey çok güzeldi uzak mesafe yaşı da benden büyük 7 yaş. daha önce 2 kez sözlenip ayrılmış. bana da tanıştığımızın 2. günü niyetinin ciddi olduğunu söyledi hemen. biz 5 6 ay görüştük ardından benden saçma sapan bir bahaneyle ayrıldı. ben çok üzüldüm büyük bir depresyon yaşadım dönsün diye çok dua ettim. ama öğrendim ki bu kişi o süreçte eski sözlendiği kişiyle görüşmüş aklı ona kaymış. görüştüğü kişi de o zaman nişanlıymış. gerçekten üzüntüme üzüntü kattı ama çok sevdiğim için sineye çektim. geri döndü barıştım ben de tek bir soru sormadan. uzak mesafe oldugumuz için araya pandemi süreci girdi o 3 ay daha görüşemedik. bu 3 ayın sonunda bana çok soğuk davrandı. sürekli kafam karışık deyip durdu. ben de bahane bulmadan bitir bu sefer dedim. sonra yarın öbür gün pişman oluyorum ama kafam karışık eskilere gidiyor böyle boşluk hissi oluyor içime dedi. ben de ayrılalım dedim artık. birkaç gün sonra mesaj attı görüşelim yüzyüze belki fikrim değişir şans verelim ilişkimize diyor. ne yapacağım bilmiyorum. çok seviyorum onu ama öyle şeyler yaşattı ki bana gerçekten kötü bir süreçti. fikri çok değişken sürekli kurban psikolojisinde kızlar lütfen yardım edin. kopamıyorum ondan da ama bana zarar verdiğinin de farkındayım.
bu arada sürekli beni terk etme fikrin değişir ilerde senin statünün daha yüksek ben yaşça büyüğüm diyor ama 2 sefer saçma sapan bahanelerle o beni terk etti
Belli bir meslek grubunu içeren konularda kişilerden bağımsız, o meslekteki herkes zan altında bırakılıyor.
Konu sahibinin anlattıkları gerçekse , kendisi harekete geçmese dahi ailesi gerekli önlemleri alacaktir. Diğer konulardaki kişiyle aynıysa bu kişi ; kendilerinin uzaktan akrabası ve aileler birbirini tanıyormuş zaten.
- 19 Mayıs 2020
- 46.548
- 208.628
- 548
17 yaşındayken predatör herif kancayı takmış kıza, aynı adam.Konu sahibi forumda olmasına rağmen saatlerdir konusuna yazmıyor. Gerçekten sorunu olan bir insan davranışı mı sizce ?
Okumak isteyenler için
Son düzenleme:
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Kisosel haklarin korunumu diye birsey var. Doktora gidip gitmedigini arastiran bir insan suc isliyor demektir. Savciliga suc duyurusunda bulun. Bu derece kontrolcu biriyle huzurlu bir evlilik olur mu?
Duygu somurusu yaoarak iliskiyi ne kadar uzatabilir. Bu sevgi degil. Erkekler bosta kalinca eskiye sararlar yenisini bulana kadar. Secgi boyle birsey degil. Bu adamin davraniskari pek normal degil.
Duygu somurusu yaoarak iliskiyi ne kadar uzatabilir. Bu sevgi degil. Erkekler bosta kalinca eskiye sararlar yenisini bulana kadar. Secgi boyle birsey degil. Bu adamin davraniskari pek normal degil.
Asla öyle bir niyetim yok. Öyle bir niyetim olsa burada konu açmazdımEvet keşke konu açıp bizim sinirlerimizi bozmasaydın. Neyi bilmem lazım ? Sürekli bi bahane buluyorsun. Nedir yani ? Gidip şikayet et diyene hemen üstten tanıdığı var diyorsun. Mantıklı mı ? Yapma Allah aşkına. Sen açıkça söyle bende barışmak istiyorum , düzelsin istiyorum de.
seviyene inmeden birkaç açıklama daha yapıcam babama bu durumu söyleyememe nedenim babamın stres durumunda hastalığı nüksediyor. onu artık bu saçma duruma katmak istemiyorum.Sevgili fosfor fukarası kardeşim, konunun tamamını okudum kimse seni yargılamamış. Hiç konuyu oraya çekiştirme. Aksine insanlar dik dur sesini çıkar diyor sana.
dik duruyorum zaten bana zarar vermesinden korkuyorum beni hala manipüle ediyor diyorum. Siz dediğniix
Nasıl ulaşabiliyor
Konu sahibi forumda olmasına rağmen saatlerdir konusuna yazmıyor. Gerçekten sorunu olan bir insan davranışı mı sizce ?
Okumak isteyenler için
Evet aynı kişi yazılanları okuyorum hepsine katılıyorum haklısınız
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158