Takıntılı eski sevgili

Canım, çok yakın arkadaşım böyle toksik bir ilişki içindeydi. Kaç kere dedim şiksyet er. Adam mafya gibi birşey.. Tehdit şantaj hersey var. Arkadaşım önce uyardı. Seni şikayet ederim diye. Adam seni rezil edetim dedi. Vay sen misin bunu diyen, bıçak kemiğe dayandı. 155 i aradı. Polisler ifadesini aldı, tehdit santaj mesajlarını dosyaya kondu. Ailesi bilmiyor. Uzaklastırma alındı.
Yoksa sittin sene kurtuşamazdı bu adamdan. Sen de biraz dik dur. Amirine. Şikayet edetim, işinden olursun sürülürsün de. Tehdit eder. Konuşmalrını mesajlarını kayda al.
Yok ya beni koruması gereken pols beni rahatsız ediyor.
Sakın bir daha da muhatap olma. İster aşağıda olsun ister kapı dibinde yatsın.

Gerçekten ben de anlamadım babamın bu tavrını bir şey yapamaz o hava cıva sadece diyor babama da dedim madem beni korumayacaktın neden davul bile dengi dengine deyip hırs yapmasına neden oldun diye bir şey olmaz kızım diyor hala arayıp ağlıyor bana arkadaşlarımdan bir şekilde ulaşıyor psikolojim bozuldu iyice

Şikayet ettim görevden alındı uzaklaştırma aldı ama umrumda değil sen yanımda olsaydın diyor bugün il dışı otel kayıtlarından atıldığını söylüyor ama bir ay önce benim şehrime gelip öğretmen evinde kalmıştı bunu mu kast ediyor yoksa aldatma mı var yine işin içinde anlamadım. Neden bahsediyorsun beni mi suçluyorsun otel kayıtlarından dedim üzerini örttü konunun. Daha fazla muhattap olmamak için sormadım ama

Uzaklaştırma alın hemen.
Babanıza daha fazla br şey demeyeyim, hoş şeyler söyleyemeceğim çünkü.
Siz kendi tedbirinizi alın bence. Gerekirse kamera da taktırın kapı önüne.
Hatta savcılığa gitme vakti gelmiş de geçiyor.

Çalıştığım bir okulda disiplin cezası verilen öğrencilerin bu cezalarını kaldırmamızı istiyordu müdür bey yıl sonunda.Yarın birgün asker polis olmak isterler önlerine çıkar diyerek.Az tartışma yaşamadık bu yüzden.İşte öyle manyaklar polis olunca böyle oluyor.Ailen sen görmeden görmüş nasıl bir salakla birlikte olduğunu.Sen dönersin buna.O hissi aldım ben senden.Ama kendi ipini de çekmiş olursun.

Ah bi eline geçirse neler edecek sana, babanın evindesin ya şimdi anca karşıdan miyavlıyor.

Arkadaşlarından nasıl ulaşıyor anlamadım. Arkadaşların ona yardım ediyorsa o arkadaşları da engelle. Sana daha önce de yazdık hiçbir şekilde muhatap olma. Tek kelime dahi etme. Senin zaafının farkında olduğu için ikna edebilirim düşüncesiyle sana ulaşıp duruyor. Zaten buluşmak gibi bir hata yapmışsın, daha fazla muhatap olma

Dönmeyeceğim içinde gram bir şey yok çok üzülüyorum sadece bütün bunlar nasıl yaşandı ilişkide o kadar ilgisizdi ki ayrılalım deyince hemen kabul eder sandım o yüzden şaşkınım. Ayrılmadan iki hafta önce güven yoksa bizim ilişkimiz ne biçim ilişkiymiş diyen bir insan

Adam sağlıklı bir psikolojiye sahip değil kesinlikle uzaklaş. Savcılığa git şikayetçi ol. Silahını fotoğrafını atmak nedir ya? Allah korusun bırak kendi canına kıymayı gelip, sana ve ailene zarar da verebilir. Bence ailenizin istememesi onu hırslandırmış ondan böyle yapıyor. Her şey yoluna girmiş olsa 2 gün sonra gider yine aldatır. Sevgi filan yok ortada.

Kendisinin attııgı mesajları delilleri saklayın hiç bir yerden silmeyin savcılığa gideceğinizi ve mesleğinden olacağını söyleyin psikolojik şiddet yapmayı bırakır korkar merak etmeyin ama size ulaşmaya çalıştıgı kanalları mesajları fotoğrafları vs hepsini saklayın arşivleyin gün gelir lazım olur.

Uzaklaştırma aldığına emin misin?
Çünkü almış olsan 3. Şahıslar bile seni onun adına arayamaz kaldı ki halen onla konuşıyorsun. Tavsiye dinlemiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…