Takıntılı eski sevgili

Attığı mesajları silmemişsindir inşallah. Hepsini yedekle ve peşini bırakmazsa savcılığa vereceğini söyle. Bu yaptıkları taciz olmasının yanında meslek ahlakına aykırı, en kötü ihtimalle soruşturma geçirir

Pes yani...kız nasıl suclu burda...eski sevgilisi basta unutamadı seviyor sanmıştır normal...yeni tanıstıgı değil ki...sen suclu değilsin..şikayet ettin devam ediyorsa tekrar şikayet et ama kanıtların olsun babana da soyle

Size karşı kişinin huzur sükununu bozma, özel hayatın gizliliğini ihlal, tehdit, şantaj, taciz, görevi kötüye kullanma suçlarını alenen işleyen adamın bu hareketlerini cidden aşka yormak nasıl bir kafa yapısı. Üstelik birden fazla defa aldatılmış ve diğer tarafa erkek arkadaşınız tarafından küçük düşürülmüşsünüz. Acilen psikolojik destek alın, sevgi tanımınızda normal olmayan şeyler mevcut. Ayrıca bu durumu erkek arkadaşınızada hissettirmişsiniz ki adam bu kadar rahat davranıyor.

Polis sevgiliniz öyle davranamaz siz de suç var bence istiyor da istemiyor gibisiniz kendinizi bu durumların içine sokmayın bence

Ya siz sanıyor musunuz size olan aşkından sevgisinden başkasıyla görüşmüyor filan diye mi düşünüyorsunuz acaba ?
Sizi çok seven isteyen aldatmazdi en baştan zaten.
Takıntılı ruh hastasının teki.
Böyle tiplerin polis olması çok ürkütücü.
Ailenize de yazık kimlerle muhatap etmişsiniz onları da .
Çok sağlam tehdit edin üstlerine de şikayet edin babanıza da söyleyin böyle giderse bu işin sonu iyi bir yere varmaz .

Polis miymiş?

Benim bir arkadaşımı da polis sevgilisi darp etmişti. Bu tarz mesleklerdeki erkeklerden ayrı bir imtina ediyorum.
Öyleymiş. Düşünsene bunlara işin düşse yandın yani.. bunlar dövülen kadınları kocalarıyla barıştıran zihniyet… aile içinde olur diyerekten. Böyle meslekler için psikolojik rapor şart olmalı.

Bu artık sevgi gösterisi değil, taciz. Önce bunun farkına varın. Adam sizi sevmiyor sadece takıntı yapmış. Nasıl beni istemez diye hırslanmış.

Savcılığa neden şikayet etmiyorsunuz? Adam mesleğini kullanarak bilgilerinize erişiyor.

Ailenize her şeyi anlatın ve gerekirse olay büyüsün. Bir an evvel kurtulmak için yapın bunları.

Aslında aklın yolu bir ama konu sahibi nasıl ikna olacak? 4. sayfanın sonunda ne yazacak merak ediyorum.

Silse bile savcılık kararıyla hepsi geri gelir. Ama konu sahibi her şeye hayır diyor.
Babama söyleyemem olay büyür.
Savcılığa gittim üstten tanıdığı var bir şey olmadı.
Fotoğraf attı bana aşık.
Yani ne denilir ? Evlen madem o zaman ! Gelip sinirlerimizi bozmak için konu açıyorsunuz !

Sonra biz üzüleceğiz arkasından gencecik insan kadın cinayeti kurbanı oldu diye
Bu saftirik kızların kafasına kendimi öldürürüm tehditleri savuran adamın en sonunda kendilerini değil onları öldürdüğünü sokamıyoruz.

Tinder'da önüne gelene '' Are you sexxxsss? '' yazmıyorsa gel beni bul.

Allah korusun şu yaşadıklarınizi yaşasam korkardım beni seviyor mu diye düşünmek aklıma gelmezdi

Bu saftirik kızların kafasına kendimi öldürürüm tehditleri savuran adamın en sonunda kendilerini değil onları öldürdüğünü sokamıyoruz.
İnşallah bir tanıdığınız veya kendiniz bu durumun içine düşmezsiniz. Buradan yazmak kolay gelin bir de yaşayana sorun. Sizin bu yaptığınız arka planda erkeği savunmaktır. Sizin gibiler yüzünden biz kadınlar utanıp sıkılıp bu durumu kimseye anlatamıyoruz ancak yargılayın bakalım bu düzeni bu hale getirenlere katkı sağlayamayın lütfen

Biraz süründür, şunu şunu yap bunu bunu yap, adam olur dememizi bekliyor.

Biraz süründür, şunu şunu yap bunu bunu yap, adam olur dememizi bekliyor.
Ya da bir şey olmaz altı üstü öldürür falan dememizi. İşte şimdi bu kadın evlenecek bununla , sonrasında konu açacak. Evlenmeden evvel beni çok seviyordu diye. Sevgi anlayışımız berbat. Ne sevmeyi biliyoruz milletçe ne sevilmeyi !

Ya kızım bi git Allah aşkına. Benim başıma saran deli polis bile değildi, en kötüsü de oydu, onu tehdit edebileceğim çok şey yoktu, herifin kaybedeceği bir işi bile yoktu anladın? Bu kadar aklın var, önce şu herifi at başından, benim yaşlı babam gitmiş savcılığa da şikayet etmiş, bir güzel okşamışlar. Senin elinde türlü koz varken ay böyle de şöyle de bahaneler uydurup oturuyorsun yerinde. Anca kendini kandırırsın. Dışarının belası bitmez, en azından kendimizi koruyup ihtimalleri azaltmak lazım. Belaya g.tüm g.tüm gidip sonra ayyy niye böyle oldu demek de ne bileyim.

Burada gelip konu açanda kabahat siz benim ne niyetimi ne de yaşadıklarımı anladınız. Böyle olmaz ne kadar manipülasyona uğradığımı bilmiyorsun. Böyle sert sert yargılayarak neyi amaçlıyorsunuz?

aynen bu kadar at gözlüğüyle bakmayın etrafa bir siz akıllı değilsiniz aynı şeyleri yaşamıyoruz

Kaç kadın böyle yargılanacağını bilip anlatamıyor bu sorunlarını biliyor musunuz bu düzende hepinizin parmağı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…