- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.381
- 798
Ya siz sanıyor musunuz size olan aşkından sevgisinden başkasıyla görüşmüyor filan diye mi düşünüyorsunuz acaba ?Ben bu kadar stresi kaldıramıyorum ağzı çok laf yapan birisi olduğu için birini bulması uzun sürmez beni bırakır illaki diye bekliyordum açıkçası kendisine asla güvenim yok İstanbulda bekar evinde yaşıyor ben ise Anadoludayım. İllaki görüştüğü kişiler de oluyordum diyorum ama.
İhbar edeceğini söyle, bu bir suç. Bak bi daha ayaklarına kapanıp yalvarıyor mu senin çılgın aşık.Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye.
Öyleymiş. Düşünsene bunlara işin düşse yandın yani.. bunlar dövülen kadınları kocalarıyla barıştıran zihniyet… aile içinde olur diyerekten. Böyle meslekler için psikolojik rapor şart olmalı.Polis miymiş?
Benim bir arkadaşımı da polis sevgilisi darp etmişti. Bu tarz mesleklerdeki erkeklerden ayrı bir imtina ediyorum.
Bu artık sevgi gösterisi değil, taciz. Önce bunun farkına varın. Adam sizi sevmiyor sadece takıntı yapmış. Nasıl beni istemez diye hırslanmış.
Sevmek böyle bir şey değil.
Siz açık kapı bırakıyorsunuz ve yazmaya, buluşmaya devam ediyor. Sizin net bir duruşunuz olsun madem ilişki istemiyorsunuz bu kişiyle o halde her yerden engelleyin ve kapınıza dahi dayansa açmayın.
Savcılığa neden şikayet etmiyorsunuz? Adam mesleğini kullanarak bilgilerinize erişiyor.
Ailenize her şeyi anlatın ve gerekirse olay büyüsün. Bir an evvel kurtulmak için yapın bunları.
Aslında aklın yolu bir ama konu sahibi nasıl ikna olacak? 4. sayfanın sonunda ne yazacak merak ediyorum.Attığı mesajları silmemişsindir inşallah. Hepsini yedekle ve peşini bırakmazsa savcılığa vereceğini söyle. Bu yaptıkları taciz olmasının yanında meslek ahlakına aykırı, en kötü ihtimalle soruşturma geçirir
Silse bile savcılık kararıyla hepsi geri gelir. Ama konu sahibi her şeye hayır diyor.Attığı mesajları silmemişsindir inşallah. Hepsini yedekle ve peşini bırakmazsa savcılığa vereceğini söyle. Bu yaptıkları taciz olmasının yanında meslek ahlakına aykırı, en kötü ihtimalle soruşturma geçirir
Bu saftirik kızların kafasına kendimi öldürürüm tehditleri savuran adamın en sonunda kendilerini değil onları öldürdüğünü sokamıyoruz.Sonra biz üzüleceğiz arkasından gencecik insan kadın cinayeti kurbanı oldu diye
Tinder'da önüne gelene '' Are you sexxxsss? '' yazmıyorsa gel beni bul.Ben bu kadar stresi kaldıramıyorum ağzı çok laf yapan birisi olduğu için birini bulması uzun sürmez beni bırakır illaki diye bekliyordum açıkçası kendisine asla güvenim yok İstanbulda bekar evinde yaşıyor ben ise Anadoludayım. İllaki görüştüğü kişiler de oluyordum diyorum ama.
Allah korusun şu yaşadıklarınizi yaşasam korkardım beni seviyor mu diye düşünmek aklıma gelmezdiHerkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
İnşallah bir tanıdığınız veya kendiniz bu durumun içine düşmezsiniz. Buradan yazmak kolay gelin bir de yaşayana sorun. Sizin bu yaptığınız arka planda erkeği savunmaktır. Sizin gibiler yüzünden biz kadınlar utanıp sıkılıp bu durumu kimseye anlatamıyoruz ancak yargılayın bakalım bu düzeni bu hale getirenlere katkı sağlayamayın lütfenBu saftirik kızların kafasına kendimi öldürürüm tehditleri savuran adamın en sonunda kendilerini değil onları öldürdüğünü sokamıyoruz.
Biraz süründür, şunu şunu yap bunu bunu yap, adam olur dememizi bekliyor.Silse bile savcılık kararıyla hepsi geri gelir. Ama konu sahibi her şeye hayır diyor.
Babama söyleyemem olay büyür.
Savcılığa gittim üstten tanıdığı var bir şey olmadı.
Fotoğraf attı bana aşık.
Yani ne denilir ? Evlen madem o zaman ! Gelip sinirlerimizi bozmak için konu açıyorsunuz !
Ya da bir şey olmaz altı üstü öldürür falan dememizi. İşte şimdi bu kadın evlenecek bununla , sonrasında konu açacak. Evlenmeden evvel beni çok seviyordu diye. Sevgi anlayışımız berbat. Ne sevmeyi biliyoruz milletçe ne sevilmeyi !Biraz süründür, şunu şunu yap bunu bunu yap, adam olur dememizi bekliyor.
Ya kızım bi git Allah aşkına. Benim başıma saran deli polis bile değildi, en kötüsü de oydu, onu tehdit edebileceğim çok şey yoktu, herifin kaybedeceği bir işi bile yoktu anladın? Bu kadar aklın var, önce şu herifi at başından, benim yaşlı babam gitmiş savcılığa da şikayet etmiş, bir güzel okşamışlar. Senin elinde türlü koz varken ay böyle de şöyle de bahaneler uydurup oturuyorsun yerinde. Anca kendini kandırırsın. Dışarının belası bitmez, en azından kendimizi koruyup ihtimalleri azaltmak lazım. Belaya g.tüm g.tüm gidip sonra ayyy niye böyle oldu demek de ne bileyim.İnşallah bir tanıdığınız veya kendiniz bu durumun içine düşmezsiniz. Buradan yazmak kolay gelin bir de yaşayana sorun. Sizin bu yaptığınız arka planda erkeği savunmaktır. Sizin gibiler yüzünden biz kadınlar utanıp sıkılıp bu durumu kimseye anlatamıyoruz ancak yargılayın bakalım bu düzeni bu hale getirenlere katkı sağlayamayın lütfen
Ya da bir şey olmaz altı üstü öldürür falan dememizi. İşte şimdi bu kadın evlenecek bununla , sonrasında konu açacak. Evlenmeden evvel beni çok seviyordu diye. Sevgi anlayışımız berbat. Ne sevmeyi biliyoruz milletçe ne sevilmeyi !
Ya kızım bi git Allah aşkına. Benim başıma saran deli polis bile değildi, en kötüsü de oydu, onu tehdit edebileceğim çok şey yoktu, herifin kaybedeceği bir işi bile yoktu anladın? Bu kadar aklın var, önce şu herifi at başından, benim yaşlı babam gitmiş savcılığa da şikayet etmiş, bir güzel okşamışlar. Senin elinde türlü koz varken ay böyle de şöyle de bahaneler uydurup oturuyorsun yerinde. Anca kendini kandırırsın. Dışarının belası bitmez, en azından kendimizi koruyup ihtimalleri azaltmak lazım. Belaya g.tüm g.tüm gidip sonra ayyy niye böyle oldu demek de ne bileyim.
Ya kızım bi git Allah aşkına. Benim başıma saran deli polis bile değildi, en kötüsü de oydu, onu tehdit edebileceğim çok şey yoktu, herifin kaybedeceği bir işi bile yoktu anladın? Bu kadar aklın var, önce şu herifi at başından, benim yaşlı babam gitmiş savcılığa da şikayet etmiş, bir güzel okşamışlar. Senin elinde türlü koz varken ay böyle de şöyle de bahaneler uydurup oturuyorsun yerinde. Anca kendini kandırırsın. Dışarının belası bitmez, en azından kendimizi koruyup ihtimalleri azaltmak lazım. Belaya g.tüm g.tüm gidip sonra ayyy niye böyle oldu demek de ne bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?