- 23 Ocak 2019
- 1.988
- 4.061
- 133
Silahtan sonrasını okumadım. Karşınızda takıntılı,tacizci bir manyak var. Ailenize haber verip,en yakın karakola gidip uzaklaştırma kararı çıkartın.Herkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
Babanıza söylemenize gerek yok ki gerçekten istemiyorsanız ilgili görünmesi hoşunuza gitmiyorsa üstlerine şikayet edeceğim demeniz yeterli mesleğini kaybetmeyi göze alamazTelefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Ben bu kadar stresi kaldıramıyorum ağzı çok laf yapan birisi olduğu için birini bulması uzun sürmez beni bırakır illaki diye bekliyordum açıkçası kendisine asla güvenim yok İstanbulda bekar evinde yaşıyor ben ise Anadoludayım. İllaki görüştüğü kişiler de oluyordum diyorum ama.Silahtan sonrasını okumadım. Karşınızda takıntılı,tacizci bir manyak var. Ailenize haber verip,en yakın karakola gidip uzaklaştırma kararı çıkartın.
Şikayet ettim üst bir mevkiden görece düşük bir yere geçti hala devam ediyor amaBabanıza söylemenize gerek yok ki gerçekten istemiyorsanız ilgili görünmesi hoşunuza gitmiyorsa üstlerine şikayet edeceğim demeniz yeterli mesleğini kaybetmeyi göze alamaz
Polismiş,sonradan okudum. Savcılığa şikayet edin. Numaranızı değiştirin. O,kiminle,nerede,ne yapıyor umursamamaya çalışın. Eğer birisi sizi böylesine rahatsız edip,işin içine silah katıyorsa,sizi sevmiyordurBen bu kadar stresi kaldıramıyorum ağzı çok laf yapan birisi olduğu için birini bulması uzun sürmez beni bırakır illaki diye bekliyordum açıkçası kendisine asla güvenim yok İstanbulda bekar evinde yaşıyor ben ise Anadoludayım. İllaki görüştüğü kişiler de oluyordum diyorum ama.
Açık açık artık istemediğinizi söyleyin siz de. Devam ederse ailenize söyleyeceğinizi, bu durumun emniyete yansıyacağını boşuna mesleğine zarar gelmesini istemediğinizi söyleyin yazmaz. Bakın ben bire bir şahidiyim evli bir komiser bir öğretmeni bekarım diye kandırıp sevgili olmuş, ilişkiye girmiş sonra ayrılmış. Kız da adamın evli olduğunu öğrenince tek yaptığı adamın mesajlarını ekran görüntüsü alıp cimere şikayette bulunmak olmuş (ki tehdit vs yok). Yaklaşık 7-8 ay meslekten uzaklaştırıldı bu süreçte yuvamı yıktın, mesleğimle oynadın diye kızı tehdit etmiş, kız bunları da şikayet edince ihraç edildi. Bazen karakol vs şikayetlerinde ‘kendini bilmez’ polis memurları sözde arkadaşlarını korumak adına zorluk çıkarmaya çalışabiliyorlar ama cimer şikayetlerinden böyle bir şeyi yapamıyorlar. Uzatırsa şahıs olayı babanızla paylaşın cimere şikayette bulunun, uzaklaştırma çıkartmak adına savcılığa gidin olsun bitsin. Hiçbirini yapmam diyorsanız da en azından kades indirin telefona bilgilerinizi girin, yolunuza çıkarsa kadesten ekip çağırın.Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Ne şikayeti Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.Bunların hepsi şikayetçi olmak için yeterli. Siz hala mıymıymıy...
Telefonun numaranızı değiştirin olsun bitsin.
Ay evet hatırlıyorum o konuyu.Ne şikayetçi olması ya katiyen şikayetçi olmaz. Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.
bırak şikayetçi olmayı hala ailesinden gizli görüşüyor o manyakla. Yakında barışırsa hiç şaşırmam
Sonra biz üzüleceğiz arkasından gencecik insan kadın cinayeti kurbanı oldu diyeNe şikayetçi olması ya katiyen şikayetçi olmaz. Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.
bırak şikayetçi olmayı hala ailesinden gizli görüşüyor o manyakla. Yakında barışırsa hiç şaşırmam
Ne şikayeti Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.
Ne şikayeti Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.
Psikolojik destek alıyordu diye hatırlıyorum. Ailesine herhangi bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kızları için çok mücadele ettiler. Bilinçsiz insanlar gibi durmuyor kendi anlattıklarına göre. Şu an babasına söylese zaten olayın daha kolay çözüleceğini düşünüyorum.Önceki konusuna baktım, yanlış hesaplamadımsa 3 yıllık bir ilişki, üni. son sınıf olarak vermiş bilgileri.
İlk senede üni.ye girdi diyelim. Son sınıf, üç sene geri gidelim: 17 yaşa tekabül ediyor.
17 yaşında, kendisine musallat olan (Meslekte 6-7 senesi var demiş, polis akademisi 2 yıl mıydı? Üni mezunu olup polis de olabilir artık oradan) ortalama 30 yaşında bir adam. Kızı, birlikte oldukları süreçte manipüle etmiş, tecrübesiz ve ufak da olduğu için bunu sevgi, bağlılık, aşk diye yazmış kafasına. Adam, hedef olarak seçmiş, avlamış.
Aile de bunun farkında ki zaten baştan "Asla" deyip kestirip atmış.
Bu kızın böyle bocalaması, kafasının karışması, hal böyleyse normal.
Aile farkında, baba farkında; aslında kolundan tutup bi psikologa filan götürseler, biraz yaşadığı ilişki tecrübesi masaya yatırılsa profesyonel yardım alarak, toparlar.
Üslubunuza dikkat edin lütfen ne yaşadığımı dakika dakika yazmıyorum özet geçiyorum yukarıda da bahsediyorum geç ergenlik dönemim diye yardımcı olmayacaksanız böyle yorumlar yapmayın rica ediyorum ailesinden gizli görüşmek nedir ya yazmışım ayrıldım? Kapının önüne gelmiş babam görmesin bir kaza çıkmasın diye ayak üstü anlattım istemiyorum diye net bir şekilde. Yardımcı olmayacaksanız şu üslubunuzu kendinize şaklayın silah fotoğrafı atıyor diyorum dalga geçiyorsunuz lütfen ya
Oldukça net anlatmışsınız. Burdan benim bile çıkardığım sonuç “ben seni seviyorum, istiyorum ama aileme karşı gelemiyorum” oldu. Adam kim bilir ne sonuçlar çıkardı kendince.Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim.
karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum
Psikolojik destek alıyordu diye hatırlıyorum. Ailesine herhangi bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kızları için çok mücadele ettiler. Bilinçsiz insanlar gibi durmuyor kendi anlattıklarına göre. Şu an babasına söylese zaten olayın daha kolay çözüleceğini düşünüyorum.
Cevap yazanların yazdığını tekrarlayacağım. Seni de kaybedince elleri boş kalmış bunun hırsıyla yapışıyor yakana. Hazır koparmışken bırak öyle kalsın. Ayrıl barış yaptığınız dönemde gördüğün yüz bu adamın gerçek yüzü, şu anki sadece tiyatroHerkese merhaba
3 yıllık ayrıl barış benim tabiri caizse geç ergenlik dönemime denk gelen bir ilişkiyi ailemin haklı olarak istememesi üzerine bitirmiştim 2 ay önce. Ailemin haberi yokken evlenme teklifi etmişti ben de kabul etmiştim. Ailemi bir şekilde ikna ederim diyordum ama yaşım biraz ilerleyince değmeyeceğini düşünerek çaba sarf etmedim açıkçası. Babam da çok net konuştu bu insanla görüşmeye devam edersen seni tek kalemde silerim dedi. Karşı taraf bu talebimden sonra beni her yerden engelledi. Ama bikaç saat sonra babamı neden istemiyorsunuz diye arayınca babamın birkaç sözü kendisine ağır geldi. Engellerimi açtı baban niye böyle böyle dedi ben ömrümde böyle aşağılanmamıştım diyerek bana sitem etti ben de çok üzüldüm açıkçası iyi kötü 3 senem geçmiş birisiydi.
Birkaç gün sonra beni ne kadar çok sevdiğini her dakika yazdı sürekli beraber fotoğraflarımızı attı her dakika uyandığımda telefonumda 50 küsür mesaj görüyordum kendisinden uzun uzun.
Ben kendisine durumu açıklamaya çalıştım ben sana güvenmiyormuşum aslında şimdi ailem izin verse ikimiz için de yıpratıcı bir evlilik olur dedim çok uzun açıklamalar yaptım. 1 ay önce bulunduğum şehire geldi bana sormadan ben görüşmek istemediğimi söyledim. Ama vefa bende ağır bastı belki yüz yüze anlar diyerek görüştüm istemediğimi söyledim yolun ortasında hüngür hüngür ağladı ayaklarıma kapandı. Ben iyice çok kötü oldum. Kafam karışmaya başladı. Kişiye bir şey hissetmiyordum ama yaptıklarımdan çok büyük suçluluk duyuyordum. Ailemin haberi olmadan evlilik teklifi ettin ama karşı gelemedim işte dedim. Beni kaç kere aldattın onlar aklıma geliyor yapamıyorum dedim ama asla anlamıyor.
Polis olduğu için benim her kaydıma ulaşıyor ve bana atıyor şu şu saatlerde buradasın diye. Silahının fotoğrafını atıyor bir delilik yapıp canıma kıymam inşallah diye.
Gerçekten psikolojim bozuldu ne yapacağım bilmiyorum.
Kendimi çok kötü hissediyorum karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum hissedemiyordum kaç yıl böyle olsun diye uğraştım ama şimdi böyle oldu. Beni sevmediğine inanmak istiyorum madem bu kadar seviyordu ben neden hissedemedim daha önce şimdi hissediyorum diyorum. Bilmiyorum kafam çok karışık.
Sizce beni seviyor mu hırs mı yaptı ?
(Kişi daha önceki ayrılıklarımızda eski sevgililerine dönüyordu. Görüntülü konuşurken yine evlenmekten bahsedip yüzük ölçüsü sorduktan sonra o günün sabahı eski nişanlısıyla görüştüğünü ona da aynı şeyleri söylediğini öğrendim. Bana sürekli mesaj attığı süreçte eski nişanlısına benim ona çok ısrar ettiğimi vs yazmış. Şu an bütün eski sevgilileri evli. Dönecek kimse de kalmadı deyip beni iyice hırs haline mi getirdi acaba?)
Güzelim eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan avukat olarak yardımcı olurum sana. Bu sitede samimiyetini inanıp da yardımcı olmadığım kimse olmadı.Üslubunuza dikkat edin lütfen ne yaşadığımı dakika dakika yazmıyorum özet geçiyorum yukarıda da bahsediyorum geç ergenlik dönemim diye yardımcı olmayacaksanız böyle yorumlar yapmayın rica ediyorum ailesinden gizli görüşmek nedir ya yazmışım ayrıldım? Kapının önüne gelmiş babam görmesin bir kaza çıkmasın diye ayak üstü anlattım istemiyorum diye net bir şekilde. Yardımcı olmayacaksanız şu üslubunuzu kendinize şaklayın silah fotoğrafı atıyor diyorum dalga geçiyorsunuz lütfen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?