Takıntılı eski sevgili

Silahtan sonrasını okumadım. Karşınızda takıntılı,tacizci bir manyak var. Ailenize haber verip,en yakın karakola gidip uzaklaştırma kararı çıkartın.

Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Babanıza söylemenize gerek yok ki gerçekten istemiyorsanız ilgili görünmesi hoşunuza gitmiyorsa üstlerine şikayet edeceğim demeniz yeterli mesleğini kaybetmeyi göze alamaz

Silahtan sonrasını okumadım. Karşınızda takıntılı,tacizci bir manyak var. Ailenize haber verip,en yakın karakola gidip uzaklaştırma kararı çıkartın.
Ben bu kadar stresi kaldıramıyorum ağzı çok laf yapan birisi olduğu için birini bulması uzun sürmez beni bırakır illaki diye bekliyordum açıkçası kendisine asla güvenim yok İstanbulda bekar evinde yaşıyor ben ise Anadoludayım. İllaki görüştüğü kişiler de oluyordum diyorum ama.

Babanıza söylemenize gerek yok ki gerçekten istemiyorsanız ilgili görünmesi hoşunuza gitmiyorsa üstlerine şikayet edeceğim demeniz yeterli mesleğini kaybetmeyi göze alamaz
Şikayet ettim üst bir mevkiden görece düşük bir yere geçti hala devam ediyor ama

Polismiş,sonradan okudum. Savcılığa şikayet edin. Numaranızı değiştirin. O,kiminle,nerede,ne yapıyor umursamamaya çalışın. Eğer birisi sizi böylesine rahatsız edip,işin içine silah katıyorsa,sizi sevmiyordur

Telefon numaramı da değiştirdim yine buldu. Babama söylersem işin çok büyüyeceğinden korkuyorum. Beni çok manipüle ediyor suçlu hissettiriyor. Bıkar yazmam artık diyorum aksine daha da artıyor her şey.
Açık açık artık istemediğinizi söyleyin siz de. Devam ederse ailenize söyleyeceğinizi, bu durumun emniyete yansıyacağını boşuna mesleğine zarar gelmesini istemediğinizi söyleyin yazmaz. Bakın ben bire bir şahidiyim evli bir komiser bir öğretmeni bekarım diye kandırıp sevgili olmuş, ilişkiye girmiş sonra ayrılmış. Kız da adamın evli olduğunu öğrenince tek yaptığı adamın mesajlarını ekran görüntüsü alıp cimere şikayette bulunmak olmuş (ki tehdit vs yok). Yaklaşık 7-8 ay meslekten uzaklaştırıldı bu süreçte yuvamı yıktın, mesleğimle oynadın diye kızı tehdit etmiş, kız bunları da şikayet edince ihraç edildi. Bazen karakol vs şikayetlerinde ‘kendini bilmez’ polis memurları sözde arkadaşlarını korumak adına zorluk çıkarmaya çalışabiliyorlar ama cimer şikayetlerinden böyle bir şeyi yapamıyorlar. Uzatırsa şahıs olayı babanızla paylaşın cimere şikayette bulunun, uzaklaştırma çıkartmak adına savcılığa gidin olsun bitsin. Hiçbirini yapmam diyorsanız da en azından kades indirin telefona bilgilerinizi girin, yolunuza çıkarsa kadesten ekip çağırın.

Bunların hepsi şikayetçi olmak için yeterli. Siz hala mıymıymıy...

Telefonun numaranızı değiştirin olsun bitsin.
Ne şikayeti Bu kız en az o polis kadar takıntılı. Önceki konusunda sevgilim beni aldattı ailem sevgilimi istemiyor nasıl ikna ederim diye konu açtı. Millet bir sürü dil döktü ayrılsın diye. O beni çok seviyor, benden ayrılırsa kendini öldürür bilmem ne bir sürü bahane buldu. Ayrılmış ama kafa yapısı gram ilerlememiş hala beni seviyor diyor.

bırak şikayetçi olmayı hala ailesinden gizli görüşüyor o manyakla. Yakında barışırsa hiç şaşırmam

Ay evet hatırlıyorum o konuyu.
Valla bazıları ne ederse kendine ediyor

Sonra biz üzüleceğiz arkasından gencecik insan kadın cinayeti kurbanı oldu diye

Eski sevgiliniz sizi sevmiyor. Sevse sizden ayrılır ayrılmaz eski sevgililerinize dönmezdi. Bana göre ağır psikolojik sorunları var. Size silah fotoğrafı atıp gittiğiniz her yeri bilmesi çok ürkütücü... Bence savcılığa şikayet edip, uzaklaştırma isteyin. Telefon numaranızı mutlaka değiştirin.

Önceki konusuna baktım, yanlış hesaplamadımsa 3 yıllık bir ilişki, üni. son sınıf olarak vermiş bilgileri.
İlk senede üni.ye girdi diyelim. Son sınıf, üç sene geri gidelim: 17 yaşa tekabül ediyor.
17 yaşında, kendisine musallat olan (Meslekte 6-7 senesi var demiş, polis akademisi 2 yıl mıydı? Üni mezunu olup polis de olabilir artık oradan) ortalama 30 yaşında bir adam. Kızı, birlikte oldukları süreçte manipüle etmiş, tecrübesiz ve ufak da olduğu için bunu sevgi, bağlılık, aşk diye yazmış kafasına. Adam, hedef olarak seçmiş, avlamış.

Aile de bunun farkında ki zaten baştan "Asla" deyip kestirip atmış.

Bu kızın böyle bocalaması, kafasının karışması, hal böyleyse normal.
Aile farkında, baba farkında; aslında kolundan tutup bi psikologa filan götürseler, biraz yaşadığı ilişki tecrübesi masaya yatırılsa profesyonel yardım alarak, toparlar.

Üslubunuza dikkat edin lütfen ne yaşadığımı dakika dakika yazmıyorum özet geçiyorum yukarıda da bahsediyorum geç ergenlik dönemim diye yardımcı olmayacaksanız böyle yorumlar yapmayın rica ediyorum ailesinden gizli görüşmek nedir ya yazmışım ayrıldım? Kapının önüne gelmiş babam görmesin bir kaza çıkmasın diye ayak üstü anlattım istemiyorum diye net bir şekilde. Yardımcı olmayacaksanız şu üslubunuzu kendinize şaklayın silah fotoğrafı atıyor diyorum dalga geçiyorsunuz lütfen ya

Psikolojik destek alıyordu diye hatırlıyorum. Ailesine herhangi bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kızları için çok mücadele ettiler. Bilinçsiz insanlar gibi durmuyor kendi anlattıklarına göre. Şu an babasına söylese zaten olayın daha kolay çözüleceğini düşünüyorum.

Oldukça net anlatmışsınız. Burdan benim bile çıkardığım sonuç “ben seni seviyorum, istiyorum ama aileme karşı gelemiyorum” oldu. Adam kim bilir ne sonuçlar çıkardı kendince.

karşıdaki kişinin beni bu kadar “sevdiğini” hiç bilmiyordum

Sizin sevgi anlayişinizda sikinti var bence. Seven insan gidip aldatmaz bir çok kez. Yaptiği hareketler sevgi gosterisi değil silah fotografi atmasi vs korkunç şeyler farkinda misiniz?

İki ağliyor diye çok seviyor sanmayin, bu tiplerin karakteri oyle oluyor. Sizden sonraki kadina da benzer şekilde davranacaktir zaten.

Bence de babasına söylemeli, şikayetçi de olmalı.
Bi kere silah çıkarıldı mı ortaya her normal insan evladı "Tehdit ediyor, beni de öldürür bu manyak!" der. Hala daha "Beni seviyor mu kiğ? Sevgisinden bak neler yapıyorr" demez. Umarım alıyordur psikolojik destek, ben görmedim okuduklarım arasında.

Konu sahibi lütfen bunu hakaret olarak almayın; beyni sünger gibi ediyor böylesi manipülatif birliktelikler. Ailenize sığının.

Cevap yazanların yazdığını tekrarlayacağım. Seni de kaybedince elleri boş kalmış bunun hırsıyla yapışıyor yakana. Hazır koparmışken bırak öyle kalsın. Ayrıl barış yaptığınız dönemde gördüğün yüz bu adamın gerçek yüzü, şu anki sadece tiyatro

Güzelim eğer gerçekten kurtulmak istiyorsan avukat olarak yardımcı olurum sana. Bu sitede samimiyetini inanıp da yardımcı olmadığım kimse olmadı.

Ama sana yapılan önerilerin hepsini reddediyorsun. Babana söyle diyolar hayır diyosun. Şikayet et diyolar önce hayır dedin sonra ettim mevkisi düşürüldü ama devam etti dedin. (Demek ki yaptırım uygulanıyor tekrar şikayet edebilirsin. ) mesajlarına nolursa olsun cevap verme her numarasını direkt engelle deniyor ona da gönlün yok.

Şu an yapman gereken şey babana söyleyip gidip uzaklaştırma kararı çıkarttırmak ve kesinlikle iletişim kurmamak. Yine devam ederse gelirsin buraya twitterda hashtag falan açarız. En kötü kitlesel tepki gelince aksiyon alınır. Ama sen maalesef bunların hiçbirini yapmaya istekli değilsin biz napabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…