Takıntılı elti

Biraz da tehlikeli bir kadın gibi geliyor bana. Nişandan önce erkek arkadaşıma "Ceylin evlenmeyi istemiyor galiba hala bir adım atmadiniz bazı kızlar evlilik insanı değildir" gibi mesajlar atıyordu.
Birkac kere de "ablanla konuştuk senin için böyle böyle dediler biz senin yanındayız onlar senin hakkında kötü konuşuyor ama boşver onları " minvalinde ortalık karıştırmaya yönelik mesajlar da attı. Geriyor açıkçası bu durum beni.
Öyle bir terslerdim ki aklını alırdım. Nişanlınızda sizden yana zaten çokta pasif durmayın sonra ucunu yakalayamazsınız

Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bence uzak durun

Eltiniz halam olabilir mi acaba 😂 Benim halam da böyle birisi. Yedi göbek uzaktan bir kez aynı ortamda bulunduğu insanlara kadar herkesi arar resmen taciz edercesine. Benim annemin uzak uzak akrabalarını arar hala ne alakaysa bizde numarası bile yoktur o akrabaların. Ben kendi halama bile mesafe koydum sadece bayramdan bayrama arıyorum ararsa da açmıyorum bir bahaneyle. Çünkü açtığın an onun gerisi geliyor her gün zamanlı zamansız aramalar falan. Size de makul derecede iletişimde kalmaktan fazlasını yapmamanızı tavsiye ederim. Bu tip tacizkâr insanlar hep el arttırıyor çünkü.

Eltiniz halam olabilir mi acaba 😂 Benim halam da böyle birisi. Yedi göbek uzaktan bir kez aynı ortamda bulunduğu insanlara kadar herkesi arar resmen taciz edercesine. Benim annemin uzak uzak akrabalarını arar hala ne alakaysa bizde numarası bile yoktur o akrabaların. Ben kendi halama bile mesafe koydum sadece bayramdan bayrama arıyorum ararsa da açmıyorum bir bahaneyle. Çünkü açtığın an onun gerisi geliyor her gün zamanlı zamansız aramalar falan. Size de makul derecede iletişimde kalmaktan fazlasını yapmamanızı tavsiye ederim. Bu tip tacizkâr insanlar hep el arttırıyor çünkü.
Evet ben de bundan korkuyorum, laftan anlayan bir insan da değil belli ki. Ayıp olmasın diye çekinirken komple geri dönülmez yerlere gidebilir konu.

Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Kabul edip ,kısıtlayin. Rahat bıraksın sizi. Numaranızı da vermeyin. Mesajlarına dönmeyin. Çok kör nokta bir yaklasim olacak ama neden sizin nişanlınızın birlikte olduklarına böyle davranıyor? Art niyet var mı sizce ?

Eski sevgiliye diğer eski sevgiliyi anlatmış. Ailenin dedikodularına ortak etmiş anladığım kadarıyla. Günde 4-5 kere arıyormus herkesi.
İnanın bende başta ne olabilir ki dedim ama Instagramdan verdiği rahatsızlık bile bu durumda. Oradan bile görüntülü arıyordu bir ara.

Bu kadından uzak dur. Nap et hiç görme, konuşma, ciddiye alma. Hatta yalnız kalma. Bu kadına A dersin gider B der. Tam bir manyak çünkü. Dikkatli ol.

Kabul edip ,kısıtlayin. Rahat bıraksın sizi. Numaranızı da vermeyin. Mesajlarına dönmeyin. Çok kör nokta bir yaklasim olacak ama neden sizin nişanlınızın birlikte olduklarına böyle davranıyor? Art niyet var mı sizce ?
Yok hayır bende başta elticilik oynamak istiyor sandım ama kadın herkese karşı böyle. Yapıştığına yapışıyor. Gorumcemin eltisini bile arıyormuş 🙈

Yok hayır. Ben böylesi daha olmaz diyordum varmış demek ki.
Var böyle kişiler bende geçen sene kızımın anaokulu arkadaşının annesi ile öyle bir sorun yaşadım veli grubundan numaramı almış sürekli bir yerlere davet ediyordu mesaj atıyordu mesafeli davrandım sonra evlerimiz de yakın olunca çocuğu için olabilir ailece görüşebileceği arkadaşı olsun istiyor diye düşünüp ne zaman tamam gidelim yapalım dedim bir daha aramadı 😅

Mesele elti adayım.
Bir alo de bakıyım ne diyecek:işsiz:

Bende bundan korkuyorum, teşekkür ederim.

Normal aklı başınds biri olsa hem kocası hem akrabalar uyarır onu, bu davranışa engel olurlar. Belliki normal değil. Tehlikeli biri diye kimse ağzını açamıyor, Allah bilir daha önce neler yapmıştır.

Bu kadının bu hali sıradan boşboğaz çok konuşan laf yetiştiren biri değil. Büyük ihtimal lafı taşırken, değiştirerek anlatıyor, kimse bu yüzden bulaşmıyor.

O şimdi geberiyordur, sana instagram'dan bakamıyor diye.

X