Herkese merhaba arkadaşlar.
Yakın zaman içerisinde nisanlandim ve garip bir durumun içindeyim sizlerden de fikir almak istedim.
Mesele elti adayım.
Hemen konuya gireceğim erkek arkadaşımla birlikte olduğumuzu öğrendiği günden beri bana günde 4-5 kere istek atıyor kadın. Aralıksız bir şekilde sürekli istek atıyor mesaj atıyor. Başta kabul etmek istedim ama erkek arkadaşım engelledi huyunu bildiği için sonraları farkına vardım ki kadın ciddi derecede takıntılı.
Hesabını engelledim çözüldü sandım birkaç hafta durdu engellediğimi fark etmiş olacak ki yeni hesap açıp ordan istek atmaya başladı. Soranlara şifremi unuttum diyormuş ama ne tesadüfse ben engelledikten birkaç gün sonra yeni hesap açılıyor hep. Toplam 3 hesabını engelledim 4. Hesaptan istek atıyor asla vazgeçmiyor.
Bu arada sürekli erkek arkadaşıma beni soruyor numaramı istiyor ailemle ilgili sorular soruyor. Hiç abartmıyorum her gün benimle alakali mesajlar atıyor.
Başlarda komik gelsede ciddi derecede rahatsızlık vermeye başladı bu tavrı. Nişandan sonra görümceden, kayinvalidemden, nisandaki tüm davetlilerden numaramı istemiş teker teker hepsi bende yok diyerek reddetmiş huyunu bildikleri için.
Nişanlımın eski sevgilisine de bu şekilde kafayı takmış kızı canından bezdirmiş yıllar önce, bana değil takıntısı yani.
Şimdi mesele şu ki benim nişanlı olarak isteğini kabul etmem makul derecede iletişimde olmam mi gerekli yoksa hiç iletişime geçmemem mi? Bu şekilde ayıp oluyor gibi geliyor ama diğer turlu çok yüz göz olacağız muhtemelen çünkü asla laftan anlamıyor kadın. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?