- 3 Kasım 2024
- 96
- -10
- 1
- 24
- Konu Sahibi kubranursarac
Kızlar 2020 de herkes evlerdeyken sürekli telefonla vakit geçirdiğimiz dönemde hep sanal ortamda insanlarla konuşuyordum 14 15 yaşlarındaydım o zaman bi kaç tane kız arkadaşım vardı bi tanede erkek ama benim gerçek hesabım değildi ve hesabımda benimle ilgili gerçek hiç bir şey yoktu isim resim vs sonra biz bu çocukla sevgili olduk 6 ay boyunca sadece yazıştık sonra ben bu kadar yalanı toparlayamayacağımı bildiğim için ayrıldım çocuk çok kötü oldu o 18 yaşındaydı bu arada söylemeyi unuttum çocuk baya kötü oldu işte kilolar verdi kekemelik problemi vardı geçmişti benden sonra tekrar olmuş kız arkadaşlarım anlattı ben o hesabı falan kapattım ama numaram vardı 2023te yazdı o zaman bi ilişkim vardı o çocuktan helallik istedim cevap vermedi sonra konuşmayı kesip engelledim dedesinden falan arıyordu bu arada her yerden engelledim sonra 2024 te ben çok zor zamanlar geçirdim terk edildim falan bu çocuğunda helallik vermediğini biliyorum ya helallik almak için yazdım dümdüz bir mesaj çocukluktu işte helal et etti sonra bir paragraflar yazıyor görseniz bi neler neler 5 yıl boyunca günlük tutmuş hergün attı cidden tutmuş işte ben ne bilim bunun hala böyle hissettiğini normal arkadaşca yazdım çok küçük sohbet ettik işte o hayatından bahsetti bende bahsettim işte kilo alamıyorum dedim gecenin 3ünde bana program hazırlamış akşam gitmiş hocasıyla konuşmuş falan yani bilmiyorum belki çok iyi çocuk falan dersiniz ama bu kadarı fazla gerçekten 5 yıl boyunca hiç görmediğin birine nasıl aşık olabilirsin çocuğa en son bi şekilde konuşmayı bitirmek istediğimi söyledim ve engelledim ama yine de korkuyorum adımı yaşadığım şehri falan öğrenmiş