Takıntılı bir insanım bu huyumdan nasıl vazgeçerim?

Yalnız sıkıntı konu başlığı olan yere soru yazmışsınız 😂😂 öyle olunca insan içerikte takintiniz ne yönde neler yaşıyorsunuz göreceğini sanıyor ama bir bakıyor ki iyi geceler mesajı djdkmfmgmg
Ya tam bilmiyorum daha yeniyim o yüzden öyle olmuştur hatta konu başlığına bir derdim var olacaktı değiştiremedim😀

Herşeyi takıyorum birisi kırıcı birşey söylesin bunun üzerinde günlerce düşünürüm. Mesela bi kaç gün önce kendi oğlum çirkinsin dedi diye ağladım
Off ya ne biçim bi yerde büyüyor cocuk.. babadan dıyuyor anne zaten bitik psikolojide 😰😰

Ya tam bilmiyorum daha yeniyim o yüzden öyle olmuştur hatta konu başlığına bir derdim var olacaktı değiştiremedim😀
Bacım senin derdin yok i, senin canın sıkıldıkça konuşacak paylaşacak arkadaşın yok. İki kelam etsen kafan rahatlayacak.

Herşeyi takıyorum birisi kırıcı birşey söylesin bunun üzerinde günlerce düşünürüm. Mesela bi kaç gün önce kendi oğlum çirkinsin dedi diye ağladım
Kızdırdıysanız öyle tepkiler verebilir her çocuk sonuçta çocuk adı üstünde, basit bir şey demeyeceğim çünkü her insanın katlanma noktası farklıdır ama bu sıkıntı için ağlamaya gerek yok nedenini bulmaya çalışın sorun nereden kaynaklı onu ortadan kaldırırsaniz bu tarz şeyler olmaz ben verdiğiniz örnekten yola ciktim ama diğer konularda da direkt oturup üzülüp ağlamak yerine ben bunu nasıl çözerim ne gibi yol izlemeliyim diye düşünün

X