bildiginiz bir ilac varmi?
kullanmis oldugunuz?
Doktoru bırakmayın. Eşinizin bilgisi var mı bu durumunuzdan? Onun desteği,sevgisini göstermesi daha önemli sanki
Esime anlattim
yanlis yazdim kusura bakmayin esime gecmisle ilgili obsesyonlar yasadigimi anlattim sadece, burada yazdigim gibi anlatmadim..ama gecmisteki yasamis oldugum iliskimi..ilk sevgilimi ve onun bana neler yasattigini biliyoreşinize neden anlattınız ki çok gereksiz bir iş olmuş
bilemiyorumben sama neden özel mesaj atamıyorum
yanlis yazdim kusura bakmayin esime gecmisle ilgili obsesyonlar yasadigimi anlattim sadece, burada yazdigim gibi anlatmadim..ama gecmisteki yasamis oldugum iliskimi..ilk sevgilimi ve onun bana neler yasattigini biliyor
Ne gibi birşey unutamadığınız? Ona karşı kin mi duyuyorsunuz özlem mi?yanlis yazdim kusura bakmayin esime gecmisle ilgili obsesyonlar yasadigimi anlattim sadece, burada yazdigim gibi anlatmadim..ama gecmisteki yasamis oldugum iliskimi..ilk sevgilimi ve onun bana neler yasattigini biliyor
Hem de nasıl yaşadım ama sunu da keşfettim ben onun yokluğuna değil onun bende bıraktığı kompleks ve yetersizlik hissine uzuluyormusum meğer. O seni neden terketti esas sorunsal bu. Başkası için mi ya da ne biliyim sevmediği için mi. Bunu çöz. Sendeki sorun elde edememe hissi. Bunun çözümü intikamdan başka bisey değil. Bi punduna getirip eski sevgilim olan hıyarı yeniden elde etmiştim. Bana en ihtiyaç duyduğu zamanda ( askerdeyken ) terkettim onu. Onun bana haksiz yere dokturdugu gozyaslarinin uykusuz gecelerimin öcünü aldım hem de kat be kat fazla. Üstelik başkasına aşık oldum diyerek bastım tekmeyi. Onun o aciz halini görünce üzerinden agir bir yük kalktı. Takıntı falan da bitti. Bu takıntı dediğimiz şey bizim komplekslerimizden daha açık Konuşayım kuyruk acimizdan başka bir şey değil. Bunu kabullenmelisin bence. Su an yapabilecek bir şeyin yok. Aklın hala ondayken yarim kalan isini tamamlamadan başkasıyla evlenmen zaten büyük hata. Eşine de günah onu da düşün biraz. Artik bu saplantini yen kendini iyi hissetmek için elinden geleni yap daha güzel daha mutlu olmaya çalış ama yeter ki eski sevgilinin düşünmeBen ilk sevgilime saplantili bir ask duydum..o ise benim zaafimi kullandi..yillarca aci cektim..en sonunda kader bana bir yol gösterdi ondan cook uzaklara geldim..esimle tanistim sevdim..evlendim..ama en ufak bir sorunda bir caresizlikte bu saplanti gene ortaya cikiyor..
terapigöryorum..unutabilmek icin elimden gelen herseyi yapiyorum.
Hic haber almmiyorum
Onu hic görmemeye calisiorum
Aklima geldikce onun baskalariyla mutlu oldugunu hatirlatiyorum
Esimle mutlu olmak icin elimden geleni yapiyorum
Kendimi isime veriyorum
.baska yapabilecegim birsey varmi?
Ben ilk sevgilime saplantili bir ask duydum..o ise benim zaafimi kullandi..yillarca aci cektim..en sonunda kader bana bir yol gösterdi ondan cook uzaklara geldim..esimle tanistim sevdim..evlendim..ama en ufak bir sorunda bir caresizlikte bu saplanti gene ortaya cikiyor..
Hic haber almmiyorum
Kendimi isime veriyorum
uzaklaşmak en ıyısı,zaten evlenmısınız esınızı sevdıgınızı soyluyorsunuz o zaman nıye hala aklınıza gelıyor kı?Ben ilk sevgilime saplantili bir ask duydum..o ise benim zaafimi kullandi..yillarca aci cektim..en sonunda kader bana bir yol gösterdi ondan cook uzaklara geldim..esimle tanistim sevdim..evlendim..ama en ufak bir sorunda bir caresizlikte bu saplanti gene ortaya cikiyor..
Hic haber almmiyorum
Kendimi isime veriyorum
ama bunlar takıntı için değil ki çözüm değil.yanlış ilaç.gunu kurtarmak için tedavi amaçlı değil.
Maalesef yasadigim sey patolojik bir durum.. gecmiste yasamis oldugum travmalarla ilgi..bunu yasamadan bilemezsiniz..o yüzden soruma yasayan varmi diye sordum
Varolan süregelen ahlak kurallari bu gibi hastallik durumunda ne yazikki bir ise yaramiyor
benim de bir çeşit obsesyonum var; aşk meşk durumlarıyla ilgili değil ama kendini nasıl engelleyemediğini anlayabiliyorum.ilac kullandim ama uzun süre ilac almak istemiyorum..ilaci biraktim..kendim cözmeye calisiyorum
Merhaba biraz geç olucak ama cevap yazmak istedim..en Başlarda kin vardı o geçti ama ..özlem de yok Aslında gerçek anlamda onsuz yaşayıp başka bir insanla evlilik yürütebiliyorum.Ne gibi birşey unutamadığınız? Ona karşı kin mi duyuyorsunuz özlem mi?
Çalışıyor musunuz bu arada?