Takintili ask yasamis olan varmi aranizda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her aşk takıntılıdır aslında, aşkın doğasında bu vardır zaten, o nedenle kanırta kanırta canını yakar insanın, ancak geçip gider zaman içinde acısının yerine hüzün kalır, hepsi bu.. Beklemek lazım.

ben yaşadım-aslında halen yaşıyorum.neredeyse dört yıldır falan birini seviyorum(kendisinin haberi bile yok:KK53:), neredeyse iki yıldır onu görmüyorum ama görmediğim halde sürekli aklıma geliyor ve onu düşünmemem gerektiğini biliyorum ama kendime engel olamıyorum.ben de sizin gibi olmaktan korkuyorum, onu hiç unutamamaktan ki hiçbir şey de yaşamadık yani, çok saçma.

Ben ilk sevgilime saplantili bir ask duydum..o ise benim zaafimi kullandi..yillarca aci cektim..en sonunda kader bana bir yol gösterdi ondan cook uzaklara geldim..esimle tanistim sevdim..evlendim..ama en ufak bir sorunda bir caresizlikte bu saplanti gene ortaya cikiyor..
terapigöryorum..unutabilmek icin elimden gelen herseyi yapiyorum.
Hic haber almmiyorum
Onu hic görmemeye calisiorum
Aklima geldikce onun baskalariyla mutlu oldugunu hatirlatiyorum
Esimle mutlu olmak icin elimden geleni yapiyorum
Kendimi isime veriyorum
.baska yapabilecegim birsey varmi?
Zamana birak, seni cok haketseydi bir sekilde elde ederdi... Hic mi hatadi olmadi hic mi okuz halleri yoktu?? Esine odaklan... Onu yasa baskasiyla cok.mutludur simdi diye de dusunme... Sen d3gilden mutsuzluguna odaklan ve sorunlarini cozmeye bak..,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X