• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takıntılarım ve kuruntularım lütfen yardım

Canım benim hayat tecrübemden yola çıkarak sana şu kadarını söyliyim sana, pislik insanlara yakın insanlarla aranı iyi tutki, sana karşı bir eylem olduğunda haberin olsun, kaldıki pisliğin arkadaşı pisliktir, onlara bişi çaktırma pislik insanların sırrını en çok pislik arkadaşları verir, hayatta o tiplere karşı hep bir kozun olsun.. Birde inadına öyle insanların karşısında dik dur, asla kendini kimseye savunma.. Ben çözümü böyle buldum:34:
Sana böyle söylüyorumki muhtemelen o pislikler iş ortamındadır..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim hayat tecrübemden yola çıkarak sana şu kadarını söyliyim sana, pislik insanlara yakın insanlarla aranı iyi tutki, sana karşı bir eylem olduğunda haberin olsun, kaldıki pisliğin arkadaşı pisliktir, onlara bişi çaktırma pislik insanların sırrını en çok pislik arkadaşları verir, hayatta o tiplere karşı hep bir kozun olsun.. Birde inadına öyle insanların karşısında dik dur, asla kendini kimseye savunma.. Ben çözümü böyle buldum:34:

nasıl yapayım bilmiyorum ki şöyle söyleyeyim bu görüştüğüm çocuğun çok samimi olduğu hergün mekanlarda bir araya geldiği bir çocuklar o pislik şahsiyetlerin sosyal paylaşım ağlarında arkadaş olduklarını gördüm korkum çekincem buradan başladı yani o benim görüştüğüm çocukla samimi olan çocuğun o pisliklerle ne derece samimiyeti var onu bile bilmiyorum aslında

Back