- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi Biravucmutluluk
Merhaba .
Kızım 3 yasinda bı kızım var ve bir sorunumz var . Kızım sürekli ellerimle oynamak istiyor kucaklıyor kolumu oy miniğim paşam falan diye seviyor havaya atıyor . Bu bir kedicik diyor mesela öpüyo kokluyor
Annecim oynayabilirmiym diyor defalarca sorguladım neden kızım ellerle oynanirmi diye ama asla vazgeçmiyor nedenini de anlayamıyorum bir türlü yaşayan varmı böyle birşey merak ettim .
Bu arada elimle oynamaya başlayınca hemen alternatif birşey bulmaya çalışıyorum oyun, yiyecek icecek veya başka bisiler o an vazgeçiyor ama tekrar geliyor . Hatta artık yeter diye kızdığım bile oluyor gene de vazgeçmiyor . Psikolojik birşey mi diye düşünüyorum artık psikolojisi mi bozuldu çocuğumun![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Kızım 3 yasinda bı kızım var ve bir sorunumz var . Kızım sürekli ellerimle oynamak istiyor kucaklıyor kolumu oy miniğim paşam falan diye seviyor havaya atıyor . Bu bir kedicik diyor mesela öpüyo kokluyor
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Bu arada elimle oynamaya başlayınca hemen alternatif birşey bulmaya çalışıyorum oyun, yiyecek icecek veya başka bisiler o an vazgeçiyor ama tekrar geliyor . Hatta artık yeter diye kızdığım bile oluyor gene de vazgeçmiyor . Psikolojik birşey mi diye düşünüyorum artık psikolojisi mi bozuldu çocuğumun
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)