Takıntı mı yapıyorum yoksa sizce de bariz fark var mı

Servis kabul etmiyor ışık yansıma falan diyor. Sizce??

• Takıntı yapmışsın.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8
Takıntı değil barız fark var değişim yapmıyorlar mı?
Hayır servis geldi sadece yastık değişimi dedi mağazaya gittim kumaşın benimki ile aynı olmadığını söyledim. Bölge servisini aradık onlar kabuş etmediğimiz için bu sefer de bize güya ceza veriyorlarmış gibi yastık değişimini de iptal ettik dediler hiçbirşey değişmeyecekmiş.

Kelebek mobilya mı bu yazık ya verdiğiniz parayla rezil oluyorsunuz tüketici haklarına şikayet edin derim

Kelebek mobilya mı bu yazık ya verdiğiniz parayla rezil oluyorsunuz tüketici haklarına şikayet edin derim
Evet kelebek mobilya insan az para da vermiyor bir de teslimat sürecinde en fazla 40 gün dediler 70 günden fazla bekledik üstüne. Paramızla rezil olduk resmen.

Evet kelebek mobilya insan az para da vermiyor bir de teslimat sürecinde en fazla 40 gün dediler 70 günden fazla bekledik üstüne. Paramızla rezil olduk resmen.
Üzüldüm ya bu sadece kelebek için geçerli değil büyük kurumsal firmaların cogu böyle teslimat cok geç oluyor şikayetlere çözüm aranmıyor müşteriyi baştan savıyorlar

Aynen öyle keşke o kadar para vermeseydim. Kaliteli olsun ömürlük olsun muhatabımız olsun diye düşündük ama tamamen hata yapmışız. Hala ne arayan ne soran var. Şikayet var a bakınca Kelebek mobilya ile ilgili çok fazla olumsuz yorum gördüm. Keşke almadan baksaydım. Daha uygun birşey alıp 5 6 sene sonra değiştirseydim. Çok pişman oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…