takıntı haline getirdim :(

Ay o konuyu hatırladım :) gerçekten iyilikide bu form var

Karakolluk mu olmuşlar ya o kısmı okumamışim. Pislik nasıl kompleks yapmış millete derken iyiydi

Karakolluk mu olmuşlar ya o kısmı okumamışim. Pislik nasıl kompleks yapmış millete derken iyiydi
Evet ya, olaylar çirkinlesti sonradan.
Konuyu paylaşıyorum merak edenler için. Son sayfada biri alintilamiş olayı.

Okudum şimdi, verilmiş sadakası varmış kızın. Yalnız ohh olsun o pislik ömür boyu atamaz minik penis şokunu

lazer epilasyon %70 oranında açtı rengini ama tenımden daha koyu olan kararmayı açtı. yoksa daha da beyaz olmadı.
denemeye değer hemkıl köklerinden de kurtulursun

lazer epilasyon %70 oranında açtı rengini ama tenımden daha koyu olan kararmayı açtı. yoksa daha da beyaz olmadı.

lazer epilasyona başladım üçüncü seans başladı ama etkisi olmadı. Tüy problemim de cabası. o kadar kalın ve çok Kıl köklerim varki lazerin ertesi günü bile nokta nokta kalıyor

Benimki de öyle ve ben pek takmıyordum eşim dedi "beyazlatıcı kremler var kullansan" falan diye. Kremler bir işe yaramıyor. Lazer yaptırdım daha beter oldu çünkü yandı. Sonra eski haline döndü. İlk iş olarak sıcak sir yaptırmayı bırakın sıcak sir kesinlikle karartıyor. Ben siri bırakınca biraz düzeldi. Bir arkadaşımızın söylediği gibi erkekler de yaşıyor aynı sorunu, bence takmayın kafaya yapacak bir şey yok.

canim belle uveny diye bi uygulama var yaptır 3-4 ton açılıyor intagrama yaz incele

Bella uveny yada bella pinky az once yanlış yazmışım

Allahım mesajları okurken günün stresini attım
Siz ne mükemmel bir şeysiniz kk hatunlari
Vallahi genc kızken ben de takardım ama diğer hatunların dediği gibi önemli olan senin kendini cazibeli ve değerli hissetmen. Hiç de üzülme ağlama, kusur bulan aynaya dönüp kendine baksın! Rahat ol, mutlu ol olur mu?

Sizi çok iyi anlıyorum. Çok takılmayın çünkü bende Hemen hemen öyleydim ama nişAnlım bunu önemsemedi bile. Lafı bile geçmedi . Siz de üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…