-
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
Ay o konuyu hatırladım :) gerçekten iyilikide bu form varYine KK'da bir konu vardı geçen ay. Sevgilisi daha ilk gordugunde 'senin memelerin neden boyle? Sarkmış ya' falan demiş . Kızcagiz bir üzüntüyle konu açtı. Sonra KK'dan aldığı da gazla sevgilisine 'senin organın da küçük ama ben hiç ses çıkarmadım,seni olduğun gibi kabul ettim' demişti. Ki öyleymiş. Sen misin bunu diyen. Adam üzülüp , delirip, ayrılıp, en son ev basıp kızı hirpalamaya çalışmıştı, karakolluk olmuslardi.
Keşke insan karşısındakini eleştirip uzmeden şöyle bir aynada kendisini incelesd
Karakolluk mu olmuşlar ya o kısmı okumamışim. Pislik nasıl kompleks yapmış millete derken iyiydiYine KK'da bir konu vardı geçen ay. Sevgilisi daha ilk gordugunde 'senin memelerin neden boyle? Sarkmış ya' falan demiş . Kızcagiz bir üzüntüyle konu açtı. Sonra KK'dan aldığı da gazla sevgilisine 'senin organın da küçük ama ben hiç ses çıkarmadım,seni olduğun gibi kabul ettim' demişti. Ki öyleymiş. Sen misin bunu diyen. Adam üzülüp , delirip, ayrılıp, en son ev basıp kızı hirpalamaya çalışmıştı, karakolluk olmuslardi.
Keşke insan karşısındakini eleştirip uzmeden şöyle bir aynada kendisini incelesd
Evet ya, olaylar çirkinlesti sonradan.Karakolluk mu olmuşlar ya o kısmı okumamışim. Pislik nasıl kompleks yapmış millete derken iyiydi
Okudum şimdi, verilmiş sadakası varmış kızın. Yalnız ohh olsun o pislik ömür boyu atamaz minik penis şokunuEvet ya, olaylar çirkinlesti sonradan.
Konuyu paylaşıyorum merak edenler için. Son sayfada biri alintilamiş olayı.
Neden bu kadar sarkmış ki dedi.
Cok tesekkur ederim. Konusmayi asla dusunmuyordum ama gelmeye oyle bi dadandi ki.. guzelce konusursam gelmez, insanlara da artik rezil etmez beni dusuncesiyle indim. Ki 3 sene de cok naif, cok kibar olan bir adamdan boyle saldirganlik beklemiyor ki insan. Cok saskin ve cok uzgunum. Eğer...www.kadinlarkulubu.com
Sabah sabah hiç güleceğim yoktu ahahah “pisliğe minik penis şoku”Okudum şimdi, verilmiş sadakası varmış kızın. Yalnız ohh olsun o pislik ömür boyu atamaz minik penis şokunu
Cem uzan'a hapis şokundan esinlenmeSabah sabah hiç güleceğim yoktu ahahah “pisliğe minik penis şoku”
Günaydın hanımlar . Genital bölgemi takıntı haline getirdim. Yalnızca dudaklar değil geniş bir biçimde üst taraf dahil olmak üzere çok geniş bir alan kopkoyu. Sonradan oluşan bir durum değil genetik.Yani kremler,limon yöntemleri işe yaramıyor. Ben çok beyaz tenliyim ve resmen çok esmer birininki yerleştirilmiş gibi yapay ve çirkin bir görüntü var aynadan baktığımda. Lazerle renk açma önerdiler. Son çare onu da yaptırdm ama sanki daha beter oldu. Şimdi ciddi bir ilişkim var ve bir şeyleri yaşamak üzereyiz ama benim uykularım kaçıyor kendim bile tiksinirken o nasıl beğensin? Karama olan resimleri bile inceledim en kötüsü bile benimkinden iyi. Yardım edin bu durum nasıl kabullenilir? takıntımdan üzüntümden nasıl kurtulacağım
ben memnunum evet gene cıkıyor ama coook ince tuy seklinde ve azıcık. bend boyle oldu .Koltuk altı lazerden memnun musunuz? Tekrar cikiyor diyenler olmuş. Ben de gideceğim nasipse.
Hangi sehirde yaptirdinizben memnunum evet gene cıkıyor ama coook ince tuy seklinde ve azıcık. bend boyle oldu .
istanbul.Hangi sehirde yaptirdiniz