- 24 Mayıs 2020
- 76
- 179
- 33
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
İnşallah sonu hayırlı olur kızlar ilişkimizi nasıl etkileyecek bilmiyorum stresten uyku uyuyamaz oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar strese hiç gerek yok. Daha önceden deneyimli değilsen normal aslında kafana takman.İnşallah sonu hayırlı olur kızlar ilişkimizi nasıl etkileyecek bilmiyorum stresten uyku uyuyamaz oldum
Merak etme o şekline rengine pek bakmayacaktır.Islev önemli işlev.Kafana böyle saçma sapan seyleri takma rahat bırak oranı da.Günaydın hanımlar . Genital bölgemi takıntı haline getirdim. Yalnızca dudaklar değil geniş bir biçimde üst taraf dahil olmak üzere çok geniş bir alan kopkoyu. Sonradan oluşan bir durum değil genetik.Yani kremler,limon yöntemleri işe yaramıyor. Ben çok beyaz tenliyim ve resmen çok esmer birininki yerleştirilmiş gibi yapay ve çirkin bir görüntü var aynadan baktığımda. Lazerle renk açma önerdiler. Son çare onu da yaptırdm ama sanki daha beter oldu. Şimdi ciddi bir ilişkim var ve bir şeyleri yaşamak üzereyiz ama benim uykularım kaçıyor kendim bile tiksinirken o nasıl beğensin? Karama olan resimleri bile inceledim en kötüsü bile benimkinden iyi. Yardım edin bu durum nasıl kabullenilir? takıntımdan üzüntümden nasıl kurtulacağım
Ben eroticm çizim, projelerde yer alıyorum. Yani tarzım eroticm, cinsellik ve seks olduğu için. Seksin tüm fantezilerini, duygularını tüm tablolarıma yansıtırım. Vajina (vulva), penis çok çizdim. Mesela çizdiğim eserleri de ara sıra paylaşırım. Anatomik yapıdan çok vajina çeşidi çizdim, boyadım. Paylaştığımda erkeklerin tepkisi ve yorumu genelde sanata ve fanteziye bakmadan “bunun şekli ne böyle ya böyle vajina mı olur” “usta bunu çok karartmışsın ya” gibi gibi yorumlar geliyor.ciddi ciddi rengine takılan var mı
bence çok abartıyorsun,benim de çok olmasada koyu durumda olumsuz bi durum yok,evham yapma
Kendini p.rno yildizlariyla kiyaslama onlar hep efekt makyaj ve estetik hiç bir insanin genitali kusursuz değil. Emin ol ten uyumu oldugu sürece organlarin rengi şekli şemali önemsiz . Gereksiz bu takıntin. Yorumlarda biz evli kadinlarin sözlerine guven senGünaydın hanımlar . Genital bölgemi takıntı haline getirdim. Yalnızca dudaklar değil geniş bir biçimde üst taraf dahil olmak üzere çok geniş bir alan kopkoyu. Sonradan oluşan bir durum değil genetik.Yani kremler,limon yöntemleri işe yaramıyor. Ben çok beyaz tenliyim ve resmen çok esmer birininki yerleştirilmiş gibi yapay ve çirkin bir görüntü var aynadan baktığımda. Lazerle renk açma önerdiler. Son çare onu da yaptırdm ama sanki daha beter oldu. Şimdi ciddi bir ilişkim var ve bir şeyleri yaşamak üzereyiz ama benim uykularım kaçıyor kendim bile tiksinirken o nasıl beğensin? Karama olan resimleri bile inceledim en kötüsü bile benimkinden iyi. Yardım edin bu durum nasıl kabullenilir? takıntımdan üzüntümden nasıl kurtulacağım
Acaba erkekler mükemmel mi seni beğenmeyen dönüp önce kendı seyıne baksın mükemmelse eyvallah begenmesin boşver takma ışığı kapatırsın olur biterGünaydın hanımlar . Genital bölgemi takıntı haline getirdim. Yalnızca dudaklar değil geniş bir biçimde üst taraf dahil olmak üzere çok geniş bir alan kopkoyu. Sonradan oluşan bir durum değil genetik.Yani kremler,limon yöntemleri işe yaramıyor. Ben çok beyaz tenliyim ve resmen çok esmer birininki yerleştirilmiş gibi yapay ve çirkin bir görüntü var aynadan baktığımda. Lazerle renk açma önerdiler. Son çare onu da yaptırdm ama sanki daha beter oldu. Şimdi ciddi bir ilişkim var ve bir şeyleri yaşamak üzereyiz ama benim uykularım kaçıyor kendim bile tiksinirken o nasıl beğensin? Karama olan resimleri bile inceledim en kötüsü bile benimkinden iyi. Yardım edin bu durum nasıl kabullenilir? takıntımdan üzüntümden nasıl kurtulacağım
Yine KK'da bir konu vardı geçen ay. Sevgilisi daha ilk gordugunde 'senin memelerin neden boyle? Sarkmış ya' falan demiş . Kızcagiz bir üzüntüyle konu açtı. Sonra KK'dan aldığı da gazla sevgilisine 'senin organın da küçük ama ben hiç ses çıkarmadım,seni olduğun gibi kabul ettim' demişti. Ki öyleymiş. Sen misin bunu diyen. Adam üzülüp , delirip, ayrılıp, en son ev basıp kızı hirpalamaya çalışmıştı, karakolluk olmuslardi.Acaba erkekler mükemmel mi seni beğenmeyen dönüp önce kendı seyıne baksın mükemmelse eyvallah begenmesin boşver takma ışığı kapatırsın olur biter
Aaa konuyu hatırladım ama takıp etmemıstım. Nasıl bir gurur yapmıssa manyak. Kadını eleştirmek kolay ama eleştiri onlara yapılınca hazmedemiyorlar. Allah böyle manyakları genç kızlarımızı bizleri karsılastırmasınYine KK'da bir konu vardı geçen ay. Sevgilisi daha ilk gordugunde 'senin memelerin neden boyle? Sarkmış ya' falan demiş . Kızcagiz bir üzüntüyle konu açtı. Sonra KK'dan aldığı da gazla sevgilisine 'senin organın da küçük ama ben hiç ses çıkarmadım,seni olduğun gibi kabul ettim' demişti. Ki öyleymiş. Sen misin bunu diyen. Adam üzülüp , delirip, ayrılıp, en son ev basıp kızı hirpalamaya çalışmıştı, karakolluk olmuslardi.
Keşke insan karşısındakini eleştirip uzmeden şöyle bir aynada kendisini incelesd
Koltuk altı lazerden memnun musunuz? Tekrar cikiyor diyenler olmuş. Ben de gideceğim nasipse.Yüksek çatı gibi görünmeyen bir yerde güneşlenme şansınız varsa güneşlenin teniniz koyulaşınca kararma azalıyor. benim koltuk altım sir ağdadan yanmıştı dikdörtgen şeklinde karardı iki koltuk altımda patates suyu,limon, krem geçici işe yarıyordu güneşlenerek düzeldi. Lazer epilasyonla da iyice düzeldi şimdi koyu değil ağda çok karartıyor
4. Seansa gidicem ben daha onun için ne desem erken olur,hemen çıkmıyor zaten bir sonraki seansa kadar çıkıyor daha az daha ince şimdilikKoltuk altı lazerden memnun musunuz? Tekrar cikiyor diyenler olmuş. Ben de gideceğim nasipse.
bende resim bölümü okudum bizde çizim yapardık tabi genelde erkek çizdik kadın çok az,şöyle diyim erkeklerin bizlere göre daha pis ve koyu bi görüntüde yani bi erkek bu ne ya böyle falan diyorsa önce kendine bakmalı.Irk olarak zaten bizim millet kıllı hormonlardan da kaynaklı olabilir cinsel açlığın afrikası türkiye boşuna demiyorlar,o yüzden her 2 taraf için de renk görüntü gibi şeylerin takıntı haline getirilmesini doğru bulmuyorum,madem bu ne ya diye burun kıvırıyorlar önce kendilerine baksınlar