takıntı haline getirdim :(

Yazıldı mı bilmiyorum ama peeling yapsanız en azından görünen, dışarıda olan bölgeye...

Yüksek çatı gibi görünmeyen bir yerde güneşlenme şansınız varsa güneşlenin teniniz koyulaşınca kararma azalıyor. benim koltuk altım sir ağdadan yanmıştı dikdörtgen şeklinde karardı iki koltuk altımda patates suyu,limon, krem geçici işe yarıyordu güneşlenerek düzeldi. Lazer epilasyonla da iyice düzeldi şimdi koyu değil ağda çok karartıyor

Ahahahha doğrudan değil ya Bende bir süre ağda yaptırdığım için sanki kararma var dedim hatta genelde hamilelik döneminde olur kadınlarda benim böyle bir durumum da yok dedim kendisi de farketmiyor hamilelik yada bekarlık dedi konu öyle açıldı yoksa doğrudan kişi vs belirterek konuşulmadı yani

Ne alaka ya takma bence erkeklere vagina olsun yeter onlar tipine takilmaz ki ona bakarsan bazi erkeklerinki yamuk bazisinin alt tarafindakiler kucuk ya da rengi koyu vs onlarinkide degisik degisik bence umursama ust tarafa acik renk fondoten sur goruncegi zaman sonra sonra karanlikta işi goturursun gorunmez bile:)

Bende de var kakarma. Genç kızlığımdan beri vardı. Eşim başak burcu. Aşırı titiz ve takıntılı bi insan. Rengi neden öyle ki diye sordu bana bi gün. Çünkü ben hiç gizlemedim yada utanmadığım için. Hormonlar dan dedim. Peki dedi daha da hiç bilmem. 10 yıllık evliyim konu sahibi oralda da bi sıkıntı olmuyor merak etme. Temiz olması önemli.

Expigment ve madecasol karıştırıp düzenli sürünce az da olsa açılma oluyor ama dene istersen.

Takma o kadar kafaya kimseninki bembeyaz degildir herhalde :))
Erkeklerinde bembeyaz degil. Sana neden böyle diye sorarsa seninki nedense benimki de ondan dersin
Benim esim hic sormadı problem olmaz bence onemli olan temiz olabilmek.

Pucca var ya, daha ünlü olmadan önce bir blogu vardı takip ettiğim. Orada kendi kuaforunden bahsederdi. Kadın ne zaman gitse 'sunun şeyi poşet gibi,bunun şeyi kara' diye elalemin dedikodusunu yaparmış ağda esnasında. Kadın da hem gidip hem 'benim hakkımda da kesin şöyle şöyle diyordur' diye kafasında kurup mutsuz oluyordu. Onu hatırladım okuyunca

Konu sahibi, internette yüzlerce vajina incelemissiniz de hiç erkek organı da incelediniz mi araştırma yaparken? Onlar sanki ten rengi mi beyaz mi???
Hiç dert etmeyin ya. Güzel Türkçede bir söz var 'sey bulmuş kilsizini ariyor' diye
Adam zaten aylar sonra vuslata erecek. Onda da kusurlarınızı mi inceleyecek??
Hiç takıntı yapmaniizi gerektirecek bir şey yok. Olay anında zaten odaklandığı için hiçbir kusurunuz dikkatini çekmez. Olay bittikten sonra da çamaşırınızi giyer öyle uzanirsiniz yatakta .
Bence onun farkedip rahatsız olmasının tek bir nedeni olabilir, siz özgüvensiz olduğunuzu belli ederdeniz, mahcup olursaniz onun da dikkatini hemen çekecektir. Bu işler boyledir.
O yüzden hersey çok harika gibi davranmaya calisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…