Takılıp kaldığım erkek arkadaşım

Gecicek biraz üzüleceksin ama ilerde üzüleceğine şimdi üzül açını dibine kadar yaşa. Suçlu sen değilsin kendini suçlama yanlışta olsa defalarca şans verip yıpratmışsın kendini zaten. Şuan aklının karışması özlemen, üzülmen, ağlaman normal ama artık kendine özen göster seni aşağı çeken bir insanla değilde yanında yoldaş olabilecek insanlarla ol kendini mutlu edecek hobilerle uğraş çok iyi gelecek bir zman sonra bu dönemine üzüleceksin bunu kendime niye yaptım diye lütfen kıymetini bil kimse senin için kendinden daha değerli degil

değişeceğini söylemeler sadece gonul almak icin, değil mi? yine aynı seyler olacak

Yaa cok tesekkur ederiim :')

cok tesekkur ederim durumum agirlasir diye de korkuyorum

Daha 20 yaşınız bu kadar abartmayın. Acınızı anlıyorum ama kendinizde ondan size yar olmayacağının farkındasınız boşverin unutun gitsin daha iyisi gelecektir ömrünüze yazık etmeyin

Daha 20 yaşınız bu kadar abartmayın. Acınızı anlıyorum ama kendinizde ondan size yar olmayacağının farkındasınız boşverin unutun gitsin daha iyisi gelecektir ömrünüze yazık etmeyin
bir cok seyi onunla gordum yasadım her yerde bir anımız var bu yuzden cok zorlanıyorum

bir cok seyi onunla gordum yasadım her yerde bir anımız var bu yuzden cok zorlanıyorum
Dediğim gibi yaşınız daha çok küçük çok fazla anınız yokturdur unutursunuz insanlar beş yıllık kocasıyla ayrılıyor bunlar olağan şeyler. Geriye kalan hayatınızı mutlu yaşamanız için bu adımı atmalıydiniz. Değer görmediğiniz yerde durmayin. Bu saatten sonra verdiği değerde göz boyama gibi geldi bana

cok tesekkur ederim durumum agirlasir diye de korkuyorum
Durumunun ağırlaşmaması sana bağlı canım. Düşün affedersen bu yaşadıklarını yıllarca tekrar yaşayacağını devamlı ayrılıp barışmışsın ama değişen birşey yok . İlerde geçmişe bakıp ay ne cahil mişim kendimi üzmüşüm deyip tebessüm etmek mi yoksa yıllardır neler çekiyorum bıktım demek mi bu soruyu sor kendine (çevremde olsaydın toparlan be daha çok gençsin daha neler yaşayacaksın kimler çıkacak karşına, bir kuaföre git ortamını değiştir,okuyorsan derslere yoğunlaş bir hedefin olsun,psikoloji kitapları oku , spor yap yeni yerler kesfet, doğa yürüyüşleri yap kafanı meşkul edecek yeni diziler izle diye silkelerdim seni)bu dediklerimi belki birçok kişi söyleyecek sende belki eee ben bunları biliyorum zaten diyeceksin ama yaptıkça öfkende sevginde azalacak bir dene

Yaşadığınız şey de cok cok zor. Allah guzel insanlarla karsilastirsin sizi <3
Ben 18 yıllık evliyim 16 yaşında kızım var. Senin de olacak. Şimdi geçmişe bakınca gülüyorum. Bahsettiğim kişinin üzerine başka sevgiler yaşandı bitti. Her biri farklı üzdü bitince ama hepsi geçti. Yaşın çok genç hiç şu yıllarını birisi için üzülerek ziyan etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…