Nişan takılar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

reeey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
41
0
36
İstanbul
Kızlar nişanım var ama kayınvalidem benden önce gerdanlık setimi takılarımı seçip almış böylemi oluyo yoksa benimlemi seçmesi gerekiyor
 
niye sana sormadan almış kendi mi takıcakmış. hayret bişi ya bu kaynanaları anlamak zor. olmazsa anne ben bunları beğenmedim bunları sen tak ben şu beğendiğimi alıcam dersin:)
 
benimki de alınmış ben daha görmedim ama buna fazla takılmıyorum çünkü kendim beğenip alsam da kullanmıcam bi kenarda durucak biliyorum
 
hadi gerdanlığı almış neyse dedim tam istediğim olmasada tarzım bişey bide bilezikleri almış önceden incecik incecik şimdi kırmadan nasıl bunlar ince deyip istediğim modeli aldırcam?
 
hadi gerdanlığı almış neyse dedim tam istediğim olmasada tarzım bişey bide bilezikleri almış önceden incecik incecik şimdi kırmadan nasıl bunlar ince deyip istediğim modeli aldırcam?

söylemene bile gerek yok
bir kac ay idare ediver
evlendikten sonra gider değiştirir daha kalınını alırsın , eğer şekil olarak beğenmediysen.
maddi olarak tatmin olmadıysan bence gidip de bunlar ince ben daha kalın daha pahalı istiyorum demek çok ayıp bence
 
takılar gelinle beraber alınır.görmeden alınca saçma.kötü olmuş valla canım =(
benimkini annem eşime parasını vermişti benim begendiklerimi almıştık..
 
Benimkileride ben seçemiyorum farklı şehirlerde olduğumuz için. Ama ben böyle şeylere takılmıyorum. Tabiki kendi beğendiğimi takmak daha güzel, ama bu şekildede beğeneceğimi düşünüyorum. Gelen hediyeyi beğenmedim demek çok ayıp bişey bence.
 
bence beraber alma şansınız var ise kayın valideniz yanlış düşünmüş ince bile olsa hiç değil modelini sen beğenirdin.. ama birlikte olma imkanınız yok ise bilemem.
ki... olmalı bir şekilde halledilir..diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Benim de senin gibi oldu. Ya umursamayıp aldıklarını takacaksın ya da nişan üstü sorun çıkacak. Çünkü kayınvalidelerin mutlaka bir cevabı olur yaptıkları işlerde.

Beğenmediysen değiştir içinde kalmasın. Ama benim gibi nişanın dışında kullanmayacaksan boşver.
Az para da verilmiyor o setlere ama anlayamıyorlar kayınvalideler napacan
 
yanlış yapmış benimde kasım düşünüyoruz nişanı ama ne nişanlığı nede takı setinde ben kullanmıcam diyo bakıp seçersin ben bakınıp bi hazırlık yapıyorum modellere ama senin beğendiğin olur diyo.büyük ihtimal zaten fiyat araştırmasına girdi
 
Doğrusu gelinin istediği modelin alınması. Ya birlikte gitmeniz gerekirdi ya da kayınvalidenin oğluna para verip ''oğlum gidin nişanlının zevkine göre alın'' demesi gerekirdi. Biz sözlümle birlikte aldık. Fakat sizde iş işten geçmiş.

Bence hiç olay çıkarma. İnceliği konusunda yorum yapmak zaten hoş olmaz. Önemli olan nişanlının fikri.

Yerinde olsam nişanlıma ''annen beğenmiş almış sağolsun ama şimdilik kalsın bunlar çünkü modelleri de inceliği de bana hitab etmedi, düğünden sonra kendi takacağım şeylerle değiştirmek istiyorum'' derim. İş tatlıya bağlanır. Herkes biz kadar ince düşünceli olamayabiliyor. Çok takılma derim.
 
Son düzenleme:
Kızlar allah aşkına nelere takıyorsunuz.Sevdiğim insanla nişanlanıcam ağustosta(sözlüyüz şuan),eylülde düğün kısmetse.Hiçbişey umrumda değil aileler gerekeni yapıyor veya yapmıyor düşünmüyorum bile.Hepsini çok seviyorum.Anlaşıyoruz,anlaşıyolar...

Geline gönlünden geçen hediye almış adı üstünde hediye...
hangi birimiz hediye seçimini kendimiz yapıyoruz.Diyeceksinizki adet.İşimize geldiği gibi adet veya değil diyoruz.
O kadar çooookk örnek varki nişanda düğünde bırakın bişeyler takmayı yardım etmeyen,kavga eden aileler var...Sizden ricam konu sahibi lütfenn böyle şeyleri takmayın nedir yani bunumu dert ettiniz.Huzur isteyin,
OLANA ŞÜKREDİN OLMAYANI DERT ETMEYİN...
MUTLULUKLAR
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…