• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılar hakkında

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
kızlar selam ,

Canlar selam size bişy soracagım.. Evlendiğiniz de düğün yada nikahta takılan takıları kime bırakıp balayına yada otele gittiniz ? benm nikahım olacak ve takılar konusunda kafamda soru işaretleri var.. nişanlmn kızkardesıne borcumuz olacak yardım edeceği için nikahta takılan paraları daha snrasnda borcumuz kadarı ile kendisne ödeyeceğiz. Ama ben istiyorum ki o an kendisine balayına giderken emanet olarak bırakırsak kendisi içinden sayıp almasın naslsa borcları var dıyerekten almasın.. ben balayından dönduktn snra hesabımı ayarlayarak eşimle ben ödeyeyim yada eşim versin kardeşine.. alır yada almaz bilmem öle bi insan değil ama riske atmak istemediğim için soruyorum ve bunu nişanlma belirtmek istiyorum nasl anlatsam acaba ? siz ne yaptınz acaba ?

Bizim çok bi altınımız yoktu ama kendi evimizde idi. Komşularımız güvenilir idi ve so katta oturuyoruz. Açıkçası birisine emanet etmek her türlü kalbimizi bozar diye düşündüm.

kızlar selam ,

Canlar selam size bişy soracagım.. Evlendiğiniz de düğün yada nikahta takılan takıları kime bırakıp balayına yada otele gittiniz ? benm nikahım olacak ve takılar konusunda kafamda soru işaretleri var.. nişanlmn kızkardesıne borcumuz olacak yardım edeceği için nikahta takılan paraları daha snrasnda borcumuz kadarı ile kendisne ödeyeceğiz. Ama ben istiyorum ki o an kendisine balayına giderken emanet olarak bırakırsak kendisi içinden sayıp almasın naslsa borcları var dıyerekten almasın.. ben balayından dönduktn snra hesabımı ayarlayarak eşimle ben ödeyeyim yada eşim versin kardeşine.. alır yada almaz bilmem öle bi insan değil ama riske atmak istemediğim için soruyorum ve bunu nişanlma belirtmek istiyorum nasl anlatsam acaba ? siz ne yaptınz acaba ?
Gittiginiz otelin kasaai varsa oraya koyun yada direk bankaya koyun. Ben otelin kasasina kapatmistim odamizda vardi. Sonra kayinpederimin kisisel borcundan dolayi herşeyi satip verdik ona

kızlar selam ,

Eşinizin kız kardeşi hakkında böyle düşünmeniz çok çirkin, bence eşinize bu imada bulunmayın bile hem öyle bir insan değil diyorsunuz, sizin paranızı niye alsın borcunuz olabilir onu siz dönünce ödersiniz zaten, kimseye güvenmiyorsanız balayına gitmeden önce kasa kiralayıp oraya koyun. Biz düğün gecesi hepsini sayıp kayınvalideme verdik sabahı da balayına gittik, sağolsun gözü gibi sahip çıkıp bize geri verdi. Ama sizin içinizde böyle jir bir düşünce varken kimseye emanet etmeyin insanları zan altında bırakmayin

Kasa kiraladik, sabah bankaya koyduk ve balayina gittik.
Düğün gecesi nişanlm balayı öncesi 2günlüğne kısa bi yere kaçalım oradan balayına gideriz dedi yani o zaman benm 2 günlüğüne birine vermem lazm

Eşinizin kız kardeşi hakkında böyle düşünmeniz çok çirkin, bence eşinize bu imada bulunmayın bile hem öyle bir insan değil diyorsunuz, sizin paranızı niye alsın borcunuz olabilir onu siz dönünce ödersiniz zaten, kimseye güvenmiyorsanız balayına gitmeden önce kasa kiralayıp oraya koyun. Biz düğün gecesi hepsini sayıp kayınvalideme verdik sabahı da balayına gittik, sağolsun gözü gibi sahip çıkıp bize geri verdi. Ama sizin içinizde böyle jir bir düşünce varken kimseye emanet etmeyin insanları zan altında bırakmayin
Ya evet haklısın ama ben aynı şeyi halam içinde düşünüyorum mesela ki halamı tanıyorum annem halam ben yaşıyoruz. Halam almaz belki içinden ama açar bakar kaç paraları birikmiş sayar vs . Baksa ne mi olacak sonra uluorta herkesin içinde para mevzusunu konuşur. Bu yüzden nişanlmn tarafı için dedim yada 2 günlk yanımzda götürücz otelden odadan çıkmıcaz orada sayacagız. Pazartesi bankaya atıp aksamnda yola çıkacağız.

kızlar nişanlm sey dedi :
biz balayına çıkmadan 2 gun bi yere kaçamak yapıcaz yakın yere.. sonra para ve altınları bankada kasaya koyup balayına gidicez.
o 2 gun için dedi şifreli kilitli küçük çantalar oluyor o gun koyarız içine.. ya ben tarafa ya senn tarafa veririz dedi. pteside alır bankaya koyarız dedi.
seninde aklında kalmamış olur dedi. kafamız rahat olur dedi.. Sizce mantıklı mı ?

kızlar selam ,

Nasıl böyle seyler düşünüyorsunuz 🙈yani güvensizlik hissiniz nasıl olustu bilmiyorum ama bunları anlatmayın nisanlınıza. Bizim nikahımız oldu Baska sehirde düğün oluvak. Düğüne giderken abimin esine bırakacagım o gelemiyor. Balayına cıkarken de kayınvalideme bırakıcam. Bu kadar basit =)

Back