• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Merhaba kızlar sizce takı önemli midir? bir kızın değerini mi gösterir? İki bilezik bir kolye ile evlenseniz be düşünürsünüz . Başka bişey takılmayacağını bilseniz bu sizin için ayrılık sebebi olur mu

Durumları var ama cimrilik olsun diye yapıyorlar sizde bilincindesiniz ne yapardınız

Beni takı takmayı çok severim ama takı benim değerimi göstermez. Evlendiğim adamın durumu yoksa illa 10 bilezik gerdan seti al diye tutturmam. Alabilecek durumu varsa alır zaten

Valla eşini seviyorsan asla önemi yok canım
Benim eşimin ailesi kopuk kopuktu, annesi zaten vefat etmiş seneler önce babası desen sorumsuz bir insanın teki. Biz düğünümüzü de kendimiz yaptık evimizide kendimiz dizdik, kredileri çekerken bana takacağı takı setini bile içine koyduk, asla gocunmadım gocunmamda, ailesi bana nişanda sözde bilezikmiş kolyeymiş hiçbir şey takmadılar takmasınlar da hiç önemli değil. Düğünde takanlar oldu ama hepsi borçlarımıza gitti zaten. Dönüp 1 kişi bile bana gıkını çıkaramıyor, her şeyimi kendim yaptım pişmanda değilim, ayrılık sebebi değil. Eşimi çok seviyorum iyi ki böyle yapmışız. Biz bunların üstesinden geldiysek her şeyin geliriz diyoruz :KK51:

Beni takı takmayı çok severim ama takı benim değerimi göstermez. Evlendiğim adamın durumu yoksa illa 10 bilezik gerdan seti al diye tutturmam. Alabilecek durumu varsa alır zaten
Var ama almayacaklar ne yapardınız

Bizim âdetlerimizde söz günü alınacak takılar konuşulur canım. Ne konuşulursa o alınır. Durumları varsa mecbur alacaklar adettir çünkü cimrilik yapılmaz. Ben olsam evleneceğim kişiyle konuşur hallederdim
Bizde konuşulmaz karşı tarafta sormadı . Kendiler yapar diye düşündüm ama görünen o yapılmıyor. Nişanlımla da konuşursam ne değişecek diyorum hazır ben kötü olurum Of ne desem bilemedim

Bizde konuşulmaz karşı tarafta sormadı . Kendiler yapar diye düşündüm ama görünen o yapılmıyor. Nişanlımla da konuşursam ne değişecek diyorum hazır ben kötü olurum Of ne desem bilemedim
Sorabilirsin canım neden kötü olacaksın. Sizde düğünde geline ne takarlar diye sorabilirsin

Merhaba kızlar sizce takı önemli midir? bir kızın değerini mi gösterir? İki bilezik bir kolye ile evlenseniz be düşünürsünüz . Başka bişey takılmayacağını bilseniz bu sizin için ayrılık sebebi olur mu
Takı elbette değeri göstermez çevrenin bu tür algıları da hiç hoş değil . Evlendiğiniz zaman hayata artı katacak birşey durumları varsa yapılırsa hoş olur kendi evlatları içinde olacak sonuçta . Durumları yoksa zaten aşırıya kaçacağınızı düşünmüyorum ancak durum olduğu halde esirgenirse ayıp olur ben hoş karşılamam yani

Takı elbette değeri göstermez çevrenin bu tür algıları da hiç hoş değil . Evlendiğiniz zaman hayata artı katacak birşey durumları varsa yapılırsa hoş olur kendi evlatları içinde olacak sonuçta . Durumları yoksa zaten aşırıya kaçacağınızı düşünmüyorum ancak durum olduğu halde esirgenirse ayıp olur ben hoş karşılamam yani
İki bilezik bir kolye sadece . Sizce yeterli mi durumu olan bir aile için

İyi o zaman . ikinizin mutluluğuna odaklan bence ailesini görmezden gelmeye çalış dedikleri gibi sana karşı olduğu halde esirgerlerse sende ona göre davranırsın . Mutluluğunuz daim olsun inşallah ☺
Teşekkür ederim içim biraz da olsa rahatladı

Back
X