• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

takı konusu ve cahil ben :)

1gece

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
238
111
303
arkadaşlar bu takı meselesi nasıl oluyor? bu konularda hiç bilgim yok o_O
mesela söz nişan düğün bunların hepsinde ayrı ayrı yüzük mü takılıyor? tek taş sözde mi takılıyor?
açıkçası erkek arkadaşımı çok fazla zorlamak istemiyorum maddi anlamda. benim içinde çok önemli değil 1 yüzüğüm olmuş 10 yüzüğüm olmuş aynı şey benim için. nasıl olur bu işin usulü, yol gösterecek var mı? :)

tek tas evlenme teklifinde ya da sozde takiliyor sonra isteyen ayri ayri yuzuk aliyor ama biz bir tek alyansimizi her yerde takicaz ozel olmali bence.

mesela söz nişan düğün bunların hepsinde ayrı ayrı yüzük mü takılıyor? tek taş sözde mi takılıyor?
açıkçası erkek arkadaşımı çok fazla zorlamak istemiyorum maddi anlamda. benim içinde çok önemli değil 1 yüzüğüm olmuş 10 yüzüğüm olmuş aynı şey benim için. nasıl olur bu işin usulü, yol gösterecek var mı? :)
Eğer isteme,söz ve nişan bir arada olacaksa sadece nişan alyanslarınızı takabilirsiniz yok eğer söz ayrı nişan ayrı olacaksa söz yüzüğü ayrı oluyor nişan alyansı ayrı oluyor.

Biz sözde falan yüzük takmadik. Nişanda alyansimizi taktik zaten nisandan 2 gun sonra da benim doğum gunumdu ve tek taşimi almisti.. boyle yani. Illa her olayda yuzuk takilmaz ki. Yok söz yuzugu yok nişan yüzüğü yok evlilik yüzüğü oooo cok zor isler, gerek yok yani...

öyleyse belli bi standardı yok bunun, kendimiz de belirleyebiliriz yani. çok sevindim sağolunnn :D:KK54:

sözde tektaş ..
nişnda alyans ..
düğündede bunlar .. :)

Genelde kız tarafı söylenir tek taş almamış diye sizinkilerde bi sorun yoksa kendiniz kararlaştırın :)

sözde erkek yüzük takmıyor mu :110:
Evet takabilir ince bir söz yüzüğü,eğer biz de nişan,söz ve isteme bir arada olacaksa sadece Alyans takılır,mesela bizde damadın yüzüğünü kız tarafı alır,kızın alyansını erkek tarafı alır.

Evet takabilir ince bir söz yüzüğü,eğer biz de nişan,söz ve isteme bir arada olacaksa sadece Alyans takılır,mesela bizde damadın yüzüğünü kız tarafı alır,kızın alyansını erkek tarafı alır.

nişan söz ayrı olucak onları da henüz belirleyemedik ama onlarda erkek altın takmazmış bence sorun yok :KK48:

her şeyi akışına bırak..bir çok kız evleniyor taşıyamayacağı kadar takı takılıyor ama o altınlar kısa bir süre sonra ellerinden uçup gidiyor..düğün için eşyayı abartarak çook alıyorlar..ne oluyor sonra?o altınlar borçları ödemek için satılıyor..parayla saadeeeeeeet olllmaaaaz demiş bir şarkıcı..yaaaaa

her şeyi akışına bırak..bir çok kız evleniyor taşıyamayacağı kadar takı takılıyor ama o altınlar kısa bir süre sonra ellerinden uçup gidiyor..düğün için eşyayı abartarak çook alıyorlar..ne oluyor sonra?o altınlar borçları ödemek için satılıyor..parayla saadeeeeeeet olllmaaaaz demiş bir şarkıcı..yaaaaa

haklısınız valla ne eşyayı ne takı işini abartmak istiyorum, böyle makul mütevazı şekilde hallederiz inşallah :KK51:

Back